Gemullehoekenweg 63 5062 CA Oisterwijk omg. Burghtweide

Hightlighted features

  • 162 m² living area
  • 490 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 780,000 k.k. € 805,000 k.k.
Calculate monthly payment
Eyecatcher Ideaal gelegen tussen de gezellige dorpskern en de fraaie bossen

Open House

  1. Saturday, December 3 from 11:00 AM to 2:00 PM

Description

OPEN HUIS ZA. 3 DECEMBER TUSSEN 11:00 - 14:00 UUR kom vrijblijvend kijken zonder afspraak.
Ideaal gelegen tussen de gezellige dorpskern en de fraaie bossen en vennen. Deze voormalige directeurswoning uit de vroege jaren dertig, bezit nog steeds de authentieke elementen zoals de glas in lood ramen in de voorkamer, bij de schuifdeuren en suite en bij de geïntegreerde kasten in beide kamers. In de gang liggen de tegels die bij de bouw zijn gelegd.

Het statige trappenhuis naar de eerste verdieping is de blikvanger in de hal en gesitueerd in het midden van de woning.

Kenmerkend in de hal op de begane grond en op de verdieping is de typische gemarmerde lambrisering, een techniek uit de jaren twintig.

Toch is het ook een comfortabele woning die voldoet aan de eisen van deze tijd.
Bij de verbouwing in 2005 is het elektriciteitsnet vernieuwd en zijn extra groepen aangemaakt. De keuken is uitgebouwd tot een zeer ruime woonkeuken en wordt verwarmd met vloerverwarming. En de voorkamer is een ideale thuiswerkplek.

Op de eerste verdieping is in 2005 een grote badkamer gerealiseerd, waarbij de water aan- en afvoeren zijn vernieuwd evenals de riolering naar de begane grond. De badkamer beschikt naast de cv-verwarming ook over elektrische vloerverwarming.

De platte daken op de tweede verdieping en de eerste verdieping zijn respectievelijk van 2020 en 2005. Ze zijn in perfecte staat net zoals de sedumdaken op de beide bijgebouwen. De begane grond is dit jaar nog opnieuw gestuct en geschilderd.

De aanblik van de voortuin met vijver en beplanting voornamelijk met grassen, is al tientallen jaren hetzelfde, vanaf de eerste bewoners tot aan de huidige (derde) bewoners. Uiteraard is de beplanting wel regelmatig vernieuwd.

De grote achtertuin is onder de handen van een tuinarchitect verandert in een paradijs voor mens én dier. Meer dan 20 soorten vogels bezoeken het voerhuis en de tuinbeplanting en ook een eekhoornfamilie laat zich regelmatig zien.

Indeling:
Begane grond:

Wonen:
Bij binnenkomst kom je in de vestibule, waarna de hal toegang verschaft tot de meterkast, het toilet, de woonkeuken, voorkamer en achterkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De royale voorkamer geniet van veel lichtinval door de erker aan de voorzijde en is ook ideaal om te gebruiken als thuiswerkplek. De voorkamer heeft een rookkanaal en is van de achterkamer gescheiden door de en-suite deuren. De achterkamer heeft tuindeuren en een houtkachel.

In de voor- en achterkamer ligt een bijpassende houten vloer.

Koken:
De royale woonkeuken heeft zowel een kookgedeelte, als een keukenblok in een lijnopstelling geplaatst. Dat is gedaan in 2005. De keuken heeft een degelijke afwerking met een stenen blad en diverse inbouwapparatuur zoals: koelkast, vrieskast, vaatwasser, ingebouwde wasapparatuur, afzuigkap en een Falcon gasfornuis met geïntegreerde ovens. De woonkeuken maakt direct een verbinding met de tuin en verschaft ook toegang tot de kelder.

Garage:
De garage is met de auto toegankelijk door een dubbele draaideur vanaf de oprit en biedt plaats voor een grote auto. Daarnaast is er nog plaats voor 3 auto’s op de eigen oprit. Achter de garage is er nog een berging aanwezig.

Eerste verdieping:

Slapen:
De woning heeft op de eerste verdieping 2 slaapkamers . Een ruime en een kleinere slaapkamer die door de huidige bewoners in gebruik is als bibliotheek. De grootste slaapkamer heeft een kastenwand en toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Baden:
In de badkamer bevind zich nog de originele wastafel in goede staat. Hierbij is een bijpassend ligbad geplaatst. De badkamer is verder uitgevoerd met een inloopdouche, toilet en bidet.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is ook met een vaste trapopgang bereikbaar en bestaat uit één grote ruimte welke is uitgebreid met een dakkapel.

Algemeen:
- Er is een bouwkundig rapport aanwezig.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door makelaarsvereniging VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Gezien de leeftijd van de woning worden er zowel een ouderdomsclausule, als een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 780,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,815
Original asking price
€ 805,000 kosten koper
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1932
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
Bouwkundige keuring and Energie Prestatie Advies

Surface areas and volume

Areas
Living area
162 m²
Other space inside the building
8 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
External storage space
31 m²
Plot size
490 m²
Volume in cubic meters
611 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories and a basement
Facilities
Outdoor awning, passive ventilation system, flue and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Roof insulation, mostly double glazed and insulated walls
Heating
CH boiler and wood heater
Hot water
CH boiler and electrical boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 2019, to rent)

Cadastral data

OISTERWIJK B 2681
Cadastral map
Area
490 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Sheltered location
Garden
Back garden and front garden
Back garden
260 m² (20 meter deep and 13 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Gemullehoekenweg 63

€ 780,000 k.k. € 805,000 k.k.