Burg de Zeeuwstraat 106 3281 AL Numansdorp Numansdorp Woonkern

Hightlighted features

  • 182 m² living area
  • 1,235 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
Eyecatcher Vrijstaand wonen met volop ruimte voor werk of hobby vlakbij het dorp

Open House

  1. Saturday, April 1 from 11:00 AM to 3:00 PM (NVM Open House Day)

Description

“Wat een ruimte overal”

NUMANSDORP – Burg de Zeeuwstraat 106 en 106 a

Vrijstaande en karakteristieke woning met aangebouwde grote (voormalige) werkplaats/garage en diepe zonnige achtertuin (oost) grenzend aan een waterpartij op een perceel van 1235 m² eigen grond.

Goed onderhouden en bewoonde woning gelegen op een mooie en vrije locatie aan de rand van het dorpscentrum. De oorspronkelijke woning is aan de achterzijde aanzienlijk vergroot door een aanbouw op zowel de begane grond als de verdieping. Daarbij is tevens de nodige modernisatie uitgevoerd. Op het perceel bevindt zich ruime parkeergelegenheid.

Volgens het geldende bestemmingsplan is de huidige bestemming Wonen alsmede Bedrijven categorie 1 en 2. De werkplaats leent zich voor meerdere doeleinden zoals kantoor-, werk-, praktijk-, hobbyruimte en stalling dan wel inwoning-, mantelzorg- of kangoeroe woning, welke na het indien noodzakelijk verplicht doorlopen van de wettelijke procedure gerealiseerd zouden kunnen worden.

Het dorp Numansdorp ligt aan rivier Het Haringvliet en beschikt over twee havens met diverse watersportmogelijkheden, diverse voorzieningen zoals een 18 holes golfbaan, binnenzwembad, sporthal, actief verenigingsleven, supermarkten en een dorpscentrum met een variëteit aan winkels, restaurants en cafés. In de directe omgeving bevinden zich basisscholen, bso en openbaar vervoer. De uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland zijn in enkele minuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer heeft snelle verbindingen met de stad.

Indeling woning begane grond: entree, hal met toiletruimte, trapopgang, bijkeuken met voorraadkelder, dichte keuken (351x298) voorzien van hoekinbouwkeuken met apparatuur, riante en sfeervolle L-vorm leefruimte (opp. circa 70 m²) bestaande uit een zitgedeelte met open haard en een afstapje naar het woon-/eetgedeelte. Voorts toegang tot de cv-/wasruimte en aparte recreatieruimte met thans een snookertafel, darts en speelautomaten. Ook als fitnessruimte zeer geschikt.
Verdieping: overloop met separate toiletruimte, 4 slaapkamers (593x334, 496x356, 335x306 en 312x306), bergkamer, gemoderniseerde badkamer (478x361) voorzien van grote inloopdouche, badmeubel en wastafel, 2e badkamer voorzien van ligbad/douchecombinatie. Veel vaste kastruimte.

Indeling werkplaats: vanuit de woning via de cv-/wasruimte toegang tot een L-vorm open ruimte thans in gebruik als opslag/stalling, aan 2 zijden bevindt zich een vaste trap naar de verdieping waar zich thans diverse kantoorruimten, kantine en opslag-/magazijnruimten bevinden. Verder aan de voor- en achterzijde voorzien van een overheaddeur. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 400 m².

De woning is voorzien van dak- en gevelisolatie alsmede van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn op diverse plaatsen rolluiken aangebracht.

De grote en diepe tuin is verzorgd aangelegd met onder andere diverse terrassen, tegelwerk, sierbestrating, gazon, vaste beplanting, bomen en struiken, berging en een vlonder aan watergang.

Een aantrekkelijk geheel wat in deze combinatie niet vaak wordt aangeboden.
Bel of mail ons voor een bezichtiging.

• Mooie locatie aan rand centrum
• Royale woning
• Mogelijkheid voor bedrijf aan huis
• Groot en verzorgd perceel
• Ruime parkeergelegenheid

Vraagprijs € 899.000,= k.k.
Oplevering: in overleg.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 899,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,940
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Construction period
1906-1930
Type of roof
Mansard roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
182 m²
Other space inside the building
5 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
External storage space
5 m²
Plot size
1,235 m²
Volume in cubic meters
667 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Skylight, mechanical ventilation, rolldown shutters, flue and TV via cable

Energy

Energy label
G What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Economy HRC (gas-fired combination boiler from 2000, in ownership)

Cadastral data

NUMANSDORP F 844
Cadastral map
Area
295 m²
Ownership situation
Full ownership
NUMANSDORP F 1841
Area
940 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road, alongside water, sheltered location, in center and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden
Back garden
300 m² (20 meter deep and 15 meter broad)
Garden location
Located at the east

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Attached brick garage and parking place
Capacity
3 cars
Facilities
Loft, electricity, heating and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Burg de Zeeuwstraat 106

€ 899,000 k.k.