Burg de Zeeuwstraat 44 3281 AJ Numansdorp Numansdorp Woonkern

Hightlighted features

  • 449 m² living area
  • 1,255 m² plot size
  • 8 bedrooms
Map
€ 1,950,000 k.k.
Calculate monthly payment

Description

Magnifiek landhuis nabij het centrum van Numansdorp met uitstekende mantelzorg- en thuiswerk mogelijkheden.
 
Superlatieven schieten tekort om dit magnifieke landhuis met dubbele vrijstaande garage in woorden te omvatten. Gesitueerd op een praktische locatie, met zuidwest ligging, direct bij de dorpse voorzieningen van Numansdorp op eigen grond.
 
Een landhuis met ultieme privacy, uitzonderlijk veel woonoppervlak (449 m²) en comfort. Geheel in stijl en onder architectuur afgebouwd en ingericht met enkel gebruik van hoogwaardige luxe materialen en interieurbouw van de buitencategorie. Met exclusieve daklijnen, knipvoegen, bordestrappen, dakkapellen met sierlijsten en meer…
 
Een fantastische plek om te wonen, met aansluiting op het landelijke, doch zeer strategische locatie. In het hart van -Numansdorp op amper 22 km van Rotterdam, 74 km van Antwerpen, 90 km van Amsterdam Schiphol en slechts 55 km van Den Haag.
 
Vaar vanuit de haven in Numansdorp het Hollands Diep op richting Nationaal Park De Biesbosch, Willemstad of Goeree Overflakkee. Of via het Haringvliet naar één van de andere Zuid-Hollandse eilanden.
 
INDELING
BEGANE GROND
We lopen richting de voordeur en passeren de robuuste stenen toegangspoort met elektrisch smeedijzeren hek. Als een deken valt de rust over je heen en op de grond ligt fraaie bestrating. Wat direct in het oog springt zijn de prachtige dakvormen met overstek van het antraciet pannen dak. Langs de woning door kijkend naar de imposante diepte, de natuurstenen bordestrap van de overdekte entree. Door de entree met vestibule komen we in de royale ontvangsthal waarbij duidelijk is te zien dat er veel zorg is besteed aan het houtwerk van de hoge deuren, garderobekast en de charmante trapopgang. Prachtig 2 cm eiken houten vloerafwerking (door de gehele woning) waarbij de hal ruimte biedt aan het gastentoilet en de garderobe.
 
Vanuit de hal komen we door de dubbele deuren in de zitkamer aan de voorzijde met openslaande deuren naar het buitenterras en prachtig zicht over de tuin. Een gezellige en lichte ruimte met aan de linkerzijde de indrukwekkende strakke schouw met open haard. Een strak stucwerk plafond met veel hoogte (3.24 mtr.), L-vormig met een erker, een TV-hoek, een prachtig vertrek!
 
Voorts bereiken we vanuit de hal het nieuwe gedeelte met aan de linkerzijde de maatwerk woonkeuken waarin de symmetrie direct is te herkennen. De zéér ruimtelijke hoogte beleving (ruim 6 meter!) is een echte eyecatcher. Mooi ruim van opzet met eiland, alle inbouwapparatuur (waaronder een Vikingfornuis met 6 gaspitten, grill en een dubbele oven), veel werkruimte en toegang tot het terras. Een fijne plek waar in alle rust de dag kan worden doorgesproken. Dit centrale punt in de woning biedt plaats aan maar liefst 6-8 zitplaatsen. Een fraai en sfeervol element is de strakke open haard. Aansluitend vinden we toegang tot de tweede keuken met hoekopstelling, spoelbak en twee klimaatkasten.
 
Aangrenzend aan de woonkeuken kom je via dubbele glasdeuren in de diningroom met maatwerkkasten met glas. Met familie of vrienden heerlijk uitgebreid dineren onder het genot van een goed glas wijn. Bij de gashaard en met zicht op de binnentuin.
 
Lopend vanuit de diningroom komen we door de gang met separaat toilet en wasruimte (met de aansluitingen voor de wasmachine, droger en keukenblok) in de hal. Deze hal biedt toegang aan de diverse vertrekken. Kwaliteit, luxe en smaakvolle afwerking zijn ook hier sleutelwoorden. In een mooie ruimte welke thans de functie van fitnessruimte bekleed, kunt u heerlijk sporten en tegelijk genieten van de mooie buitenruimte.
 
De master bedroom met maatwerkkasten heeft tuinzicht, dubbel openslaande tuindeuren en twee design wandairco’s. Bijzonder zijn de verbonden kledingkamer en en-suite de badkamer, welke is ingericht met een ligbad, doucheruimte, toilet en een dubbele wastafel.
 
VERDIEPING
De afzonderlijke verdiepingen zijn via twee imposante trappen met lopers te benaderen. Centraal op de verdieping van het oorspronkelijke deel vinden we de overloop met vide en toegang tot de verschillende vertrekken. Op deze verdieping drie slaapkamers en een badkamer welke is ingericht met een ligbad, dubbele wastafel, doucheruimte en een toilet. Er zijn 2 balkons met dubbele deuren.
 
Op de achterverdieping vind je in totaal vier kamers. De eerste kamer heeft aan weerszijden een dakkapel, ruimtelijke beleving en dubbel openslaande deuren naar de tweede ruimte. Ook hier vinden we een dakkapel, een ruimtelijk plafond met de balken in het zicht en maatwerkkasten over de volle lengte. In nagenoeg alle ruimten zitten in de vloer stopcontacten en internet aansluitingen. De derde kamer met maatwerkkasten over de gehele lengte, dakkapel, kopgevelramen en in de 4e kamer over twee wanden kledingkasten. Voorts een toiletruimte, 2 ruimtes waar zich de CV-opstellingen bevinden.
 
ZOLDER
Bereikbaar door middel van een vaste trapopgang op de overloop, ingedeeld als één ruimte met een dakraam.
 
BUITEN
De tuin en het terrein rondom het huis is met zorg en klasse aangelegd. Uiterst comfortabel is het prachtige royale terras met zonnige ligging. Je waant je in het buitenland met desgewenst de gehele dag zon of schaduw. De geluidsinstallatie in de tuin maakt het af en zorgt voor heerlijke muziek op de achtergrond. Kortom, volop genieten van het buitenleven. Van alle gemakken voorzien, waaronder: 4 waterkranen, 13 stopcontacten, sproei installatie rondom 4 secties, radio en tv aansluitingen, 16 grondspots, 10 hanglampen allemaal op sensor etc.
 
GARAGE
Dubbele garage van bijna 50 m2 met bergzolder, elektrische deuren en geheel geïsoleerd. Als vanzelfsprekend heeft het perceel meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein.
 
BIJZONDERHEDEN
Een werkelijk prachtig, goed doordacht huis met een fantastische sfeer en rust. Uitstekende mogelijkheden voor mantelzorg, om te kunnen zorgen voor uw naaste(n). Maar ook wordt het thuiswerken in deze woning zeer goed gefaciliteerd. Echt een stuk woongenot van de bovenste plank! Hier is het goed toeven, u kunt hier genieten en het leven vieren. Direct bewoonbaar en luxe instapklaar waarbij niets aan het toeval is overgelaten.
 
- Alarminstallatie door de gehele woning;
- TV en muziekinstallatie (B&O Link) door de gehele woning en buiten;
- De oorspronkelijke woning (1927) is in 2004 geheel verbouwd, vergroot en gemoderniseerd;
- Alle ruimtes zijn eenduidig ingericht en hoogwaardig afgewerkt;
- Sanitaire ruimtes zijn afgewerkt met dezelfde materialen;
- Mechanische ventilatiebox en een WTW-systeem;
- Twee Nefit Excellent HR combiketels met extra boilers;
- In 5 kamers TV en radio aansluitingen;
- Alle vloeren beneden en boven met 2 cm dik massief eiken houten vloerafwerking;
- Kamer of praktijkruimte mogelijk met eventueel eigen entree, ideaal voor thuiswerken;
- Mantelzorg mogelijkheden voor zorg voor uw naaste(n);
- Aanvaarding in overleg.
 
HOEKSCHE WAARD / NUMANSDORP
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 80.000 inwoners. Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg deze status “Nationaal Landschap” dank zij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken. Aan de zuidrand van de Hoeksche Waard ligt Numansdorp. Een middelgroot dorp met alle moderne voorzieningen, waaronder 2 havens en 2 golfbanen.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
 
Ooms Veldhoen & Romeijn behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,950,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,343
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Country house, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1927
Type of roof
Combination roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
449 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
External storage space
45 m²
Plot size
1,255 m²
Volume in cubic meters
1,818 m³

Layout

Number of rooms
10 rooms (8 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms
Bathroom facilities
2 baths and 2 toilets
Number of stories
3 stories
Facilities
Air conditioning, alarm installation, outdoor awning, mechanical ventilation, flue and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler

Cadastral data

NUMANSDORP F 147
Cadastral map
Area
1.255 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Surrounded by garden
Balcony/roof garden
French balcony present

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
2 cars
Facilities
Loft and electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property and parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Burg de Zeeuwstraat 44

€ 1,950,000 k.k.