Burg de Zeeuwstraat 36 3281 AJ Numansdorp Numansdorp Woonkern

Hightlighted features

  • 338 m² living area
  • 2,148 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 1,035,000 k.k.
Calculate monthly payment

Description

Heerlijk wonen met karakter en sfeer? Dat kan in deze riante (ruim 330m² woonoppervlak) en charmante villa op een werkelijk prachtig perceel van maar liefst 2.148m² eigen grond.

Het riante perceel met ruim 70 meter diepe achtertuin is tot in de puntjes verzorgd en bevindt zich zo ongeveer midden in het centrum van Numansdorp. Toch ademt de tuin door zijn grootte rust en ruimte. Bloemen en planten in overvloed, allerlei soorten fruitbomen, een grote vijver met vissen, diverse terrassen en volwassen bomen maken deze tuin tot een verborgen paradijs. De veranda zorgt ervoor dat je het gehele jaar door heerlijk van het buitenleven kan genieten. In het atelier is ruimte voor je hobby of bijvoorbeeld een gastenverblijf. Het is geïsoleerd en er is water en een toilet.

Bij het betreden van de woning wordt je blik automatisch het imposante trappenhuis ingetrokken. Nagenoeg alle originele details zijn hier in authentieke staat hersteld, zoals bijvoorbeeld de granieten vloer en de glas-in-loodramen. Het hoge plafond zorgt voor een zeer aangename ruimtebeleving. Wat een entree!

Aan de voorzijde van de woning is de riante woonkamer gelegen, afgewerkt met een houten vloer, ornamenten plafond en een grote schouw. Een heerlijke ruimte voor het ontvangen van vrienden, familie of natuurlijk lekker ontspannen met het eigen gezin. In de keuken kan elke chef zijn hart ophalen! Een Boretti gasfornuis met oven, een combi-oven en magnetron, vaatwasser en een koelkast maken de keuken compleet. De originele schildpadtegels geven de keuken extra uitstraling. Aan de achterzijde is de tweede woonkamer gelegen waar terrasdeuren van de veranda een verlengstuk van de leefruimte maken. Ook een heerlijke plek. Verder is er een kantoorruimte, bibliotheek, pantry en zijn er praktische bijkeukens.

De woning telt 4 slaapkamers op de eerste verdieping, allen van royaal formaat. Hiervan zijn 3 slaapkamers voorzien van vaste kasten en een laminaatvloer. Zowel een slaapkamer aan de voor- als achterzijde geeft toegang tot een balkon. Verder is er op de eerste verdieping ook een nette badkamer in een zwarte/witte kleurstelling met een ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en een toilet.

Op de zolderverdieping is een zee aan ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld de kerstpullen.

Het royale wonen wordt nogmaals bevestigd door het oprij-pad met ruimte voor minimaal 4 auto’s.

Numansdorp is een dorp met diverse mogelijkheden met vele fiets-, wandel- en vaarmogelijkheden, schilderachtige dijkjes, mooie vergezichten, polderlandschappen, water aan het Hollands Diep en Haringvliet. Ondanks de overvloed aan natuur is Numansdorp zeer gemakkelijk met de auto bereikbaar: de A29 zorgt voor een snelle verbinding met Rotterdam en Roosendaal. Uitgebreide winkelvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer en recreatievoorzieningen vind je in jouw eigen dorp!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze authentieke en sfeervolle villa? Maak dan een vrijblijvende bezichtigingsafspraak, wij laten met veel plezier alle mogelijkheden de woning aan je zien.

AFMETINGEN
Bekijk voor de afmetingen bijgevoegde plattegronden.

ALGEMEEN
- Bouwjaar: 1917
- Perceelgrootte: 2.148m²
- Eigen grond
- Woonoppervlakte: ±338m² (let op: dit is een schatting door de aanwezigheid van verschillende muurdiktes!)
- Cv-ketel van het merk Nefit Topline
- Boiler aanwezig van het merk Smith
- Zowel dubbele als enkele beglazing
- Schilderwerk kozijnen 2021
- Dakisolatie aanwezig
- Originele schildpadtegels in de keuken
- Gerenoveerd met behoud van sfeervolle authentieke details
- Oplevering in overleg

BIJZONDERHEDEN
* Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen via jouw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.
* Bij het sluiten van een koopovereenkomst verklaar je je akkoord dat ondertekening van de koopovereenkomst digitaal plaatsvindt (met iDIN identificatie) door gebruikmaking van het platform van ondertekenen.nl.
* De koopovereenkomst wordt opgesteld conform het meest recente model dat is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en aangevuld met enkele aanvullende artikelen waaronder (maar niet uitsluitend) een ouderdoms-clausule, een clausule over de Meetinstructie en een clausule over de onderzoeksplicht van koper.
* Vanzelfsprekend staat het je vrij om, indien gewenst, elke bouwkundige (behoudens de Vereniging Eigen Huis) uit te nodigen de woning bouwkundig voor je te keuren teneinde jezelf een goed beeld te kunnen vormen van de bouwkundige staat van de woning.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 86.000 inwoners verspreid over 14 dorpen en 37 buurtschappen. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

NUMANSDORP
Numansdorp is een prachtig dorp in de Hoeksche Waard. Direct gelegen aan het Hollands Diep en omgeven door polderlandschap met schitterende vergezichten. Het is hierdoor dat het woonhuis de naam ”Polderzicht” heeft. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet en het gevarieerde aanbod van winkels. Daarbij is de ligging ten opzichte van de Randstad ideaal voor forenzen die hun werk elders hebben maar zich thuis willen kunnen ontspannen en die hun kinderen in een veilige omgeving op goed geleide scholen willen zien opgroeien. Winkelvoorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Bovendien zijn de gezellige weekmarkten, de jaarlijkse paardenmarkt en braderie, evenementen die het dorp kleur geven. Recreatiemogelijkheden, een 18 holes golfbaan, jachthaven, oeverbos, tenniscomplex, strandje en het natuureiland Tiengemeten, zijn op korte afstand bereikbaar.

ENTHOUSIAST?
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

EIGEN NVM MAKELAAR
Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning is dan ook om uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

TOT SLOT
Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,035,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,062
Original asking price
€ 1,150,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1917

Surface areas and volume

Areas
Living area
338 m²
Other space inside the building
15 m²
Exterior space attached to the building
23 m²
External storage space
100 m²
Plot size
2,148 m²
Volume in cubic meters
1,266 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Outdoor awning and flue

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler and wood heater
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Topline (gas-fired combination boiler, in ownership)

Cadastral data

NUMANSDORP F 931
Cadastral map
Area
2.148 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Garden
Surrounded by garden
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Burg de Zeeuwstraat 36

€ 1,035,000 k.k.