Beethovenlaan 29 2421 TV Nieuwkoop Uitbreiding dorpskern Nieuwkoop

Hightlighted features

  • 135 m² living area
  • 147 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 385,000 k.k. € 395,000 k.k.
Calculate monthly payment

Open House

  1. Saturday, December 10 from 11:00 AM to 3:00 PM

Description

Als je aan de Beethovenlaan woont, dan ervaar je het beste van twee werelden: je woont midden in het Groene Hart, maar je geniet ook van de vele voorzieningen van Nieuwkoop. Deze woning is met liefde bewoond en verbouwd en heeft veel leuke details zoals een veranda en een woonkeuken op de begane grond. Doordat de woonkamer op de eerste verdieping is, heb je op de begane grond veel mogelijkheden voor een hobby of een bedrijf.

WAT IS AANTREKKELIJK AAN DEZE WONING?
• Een vriendelijke leefomgeving
• Veel daglicht
• Grotendeels kunststof kozijnen met horren en screen op grote slaapkamer achterzijde
• De ruime living met uitzicht op het groen
• Winkelcentrum Kennedyplein op loopafstand
• Met liefde bewoond en verbouwd
• Op elke verdieping een toilet
• Gunstige ligging op de zon
• Gratis parkeren op eigen terrein en in de buurt van de woning

BEGANE GROND
Stap binnen in de entree die toegang biedt tot de hal, een toilet (2020) en de garage. De garage heeft openslaande deuren, een wastafel, een verwarming en een aansluitpunt voor de wasmachine en droger. Via de hal bereik je de trap naar de eerste verdieping en de woonkeuken die op de begane grond te vinden is.

Loop door naar de keuken en je weet: dit wordt jouw favoriete plek. Het keukenblok staat tegen de zijmuur. Je kan hier uitgebreid koken op het gasfornuis met maar liefst 5 gaspitten en een grote oven. Tegenover dit blok biedt een keukeneiland van steigerhout extra opberg- en werkruimte. Wat een heerlijk uitzicht heb je hier op de tuin en de veranda.

Vanuit de keuken kom je via een deur in de tuin. De zonligging op het zuidoosten is perfect. Je hebt veel tijd om te genieten, de tuin is onderhoudsarm aangelegd met een border, kunstgras en een kunststof vlonder. Tegen de woning staan twee tuinkasten waarin je je tuinspullen op kan bergen. Achter in de tuin kan je genieten van de beschutting van een houten veranda.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de overloop op de eerste verdieping bereik je het toilet (2018), een slaapkamer, de trap naar de tweede verdieping en de woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je zicht op schapen die op de dijk lopen. De kamer is ruim, heerlijk licht en aan de achterzijde vind je een balkon. Is het een warme dag? Je hebt hier schaduw van het balkon op de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
Op deze verdieping zijn drie fijne slaapkamers te vinden. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kast, een balkon en uitzicht op de dijk. Op deze verdieping is verder een badkamer (2020) met een toilet, een wastafel en een inloopdouche.

LIGGING
De gemeente Nieuwkoop is een plek waar je kan genieten van de schitterende natuur en een uniek plassengebied. Huur een boot of pak je sub en verken de plassen. Blijf jij liever aan wal? Dan fiets je of wandel je door of om de plassen heen.

Ook de kleine dorpjes om Nieuwkoop bieden en gezellige winkeltjes, restaurants en cafés. Pak je golfclubs en loop een rondje bij de golfclub Liemeer. Of pluk bloemen bij de Sfeerstal in Nieuwveen. Wil je een dagje winkelen? In Alphen aan den Rijn zijn meerdere grote winkelcentra te vinden. Hier vind je naast de vele winkels ook volop horeca- en cultuuraanbod, zoals restaurants, een theater of een bioscoop. Voor een dagje uit ga je naar het Archeon.

De woning ligt centraal in Nieuwkoop met winkelcentrum Kennedyplein op loopafstand. Hier kan je terecht voor de dagelijkse boodschappen. In het centrum van Nieuwkoop vind je meer winkels, restaurants en nog een grote supermarkt.

DE EIGENAAR VERTELT
Wij wonen ruim vijf jaar met plezier in onze woning. Toen we het kochten was het nog in de originele staat. Wij hebben er in de loop der jaren veel vernieuwd en verbouwd. Inmiddels is alles zoals we het in gedachten hadden. Wij hebben op de begane grond een woonkeuken gemaakt. In de zomer leven wij beneden en ook met visite zitten wij eigenlijk altijd in de keuken. Tijdens een feestje gebruiken we het keukeneiland als bar. De keuken is onze favoriete ruimte in het huis.

Wij hebben Nieuwkoop ervaren als een kleinschalige gemeente waarbij er toch alles is wat je nodig hebt. Er zijn lagere en middelbare scholen, sportverenigingen en een fijn centrum. Er wordt veel georganiseerd voor jong en oud, denk aan een triatlon, Happen & Trappen, een kermis en het dorpsfeest in de feesttent. Als we met de kinderen of de hond van de natuur willen genieten, dan stappen we op de fiets naar het strand van Nieuwkoop of rijden we een prachtig rondje door de weilanden en langs het water.

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting. Tijdens de bezichtiging heb je de gelegenheid om de maten na te meten

BIJZONDERHEDEN
• Deze woning wordt verkocht met een asbest- en ouderdomsclausule
• De juridische bijzonderheden zijn te vinden in de documenten in het Move-dossier

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK?
Enthousiast? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met FRED. makelaardij. Bel, mail of app en wij laten jou graag alle voordelen van deze woning zien.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 385,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,852
Original asking price
€ 395,000 kosten koper
Listed since
8 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house (drive-in residential property)
Building type
Resale property
Year of construction
1971
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
135 m²
Other space inside the building
15 m²
Exterior space attached to the building
14 m²
Plot size
147 m²
Volume in cubic meters
485 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 3 separate toilets
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Outdoor awning, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation and energy efficient window
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler and electrical boiler
CH boiler
Remeha Avanta HR (gas-fired combination boiler from 2008, in ownership)

Cadastral data

NIEUWKOOP A 4303
Cadastral map
Area
131 m²
Ownership situation
Full ownership
NIEUWKOOP A 6801
Area
16 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
83 m² (15 meter deep and 5,5 meter broad)
Garden location
Located at the southeast
Balcony/roof garden
Balcony present

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Beethovenlaan 29

€ 385,000 k.k. € 395,000 k.k.