Budschop 22 6031 AJ Nederweert Budschop

Hightlighted features

  • 121 m² living area
  • 629 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Vrijstaande woning, gelegen op Budschop, aan de rand van een buitengebied van Nederweert. Het object beschikt over een gedeeltelijk perceel van ca. 630 m2.

Budschop is gelegen aan de rand van Nederweert. In de directe omgeving is de woning voorzien van veel groen. Voorzieningen zoals supermarkten, bakker en andere winkels zijn te vinden in het centrum van Nederweert (5 fietsminuten). De centrale ligging van Nederweert zorgt ervoor dat steden als Venlo, Weert en Helmond makkelijk te bereiken zijn. De aansluiting op de A2 Eindhoven - Maastricht is binnen 5 autominuten te bereiken.

Indeling: De voordeur van de woning is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt toegang tot de ontvangsthal. In de ontvangsthal is de meterkast aanwezig. De meterkast met automaten beschikt over 9 groepen en 3 aardlekschakelaars. Vanuit de ontvangsthal toegang tot de keuken en eerste verdieping. De keuken biedt plaats aan een L-vormige keukenopstand welke voorzien is van combi-magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken heeft u een mooi uitzicht over de achtertuin. Via de keuken is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer beschikt over parketvloer. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een portaal dat toegang biedt aan een geheel betegeld toilet voorzien van wandcloset en fonteintje, een geheel betegelde doucheruimte en een bijkeuken. De bijkeuken beschikt over een aansluiting voor de wasmachine en biedt veel bergruimte. Zowel vanuit het portaal als vanuit de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar. Provisieruimte is terug te vinden in de kelder, welke via de keuken toegankelijk is.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 4 slaapkamers. Eén slaapkamer is voorzien van een deur naar een separaat toilet. De badkamer beschikt over een wastafel, inloopdouche en handdoekradiator.

Vanuit de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. Op deze plaats is de cv-ketel geïnstalleerd. Voor het overige dient deze ruimte als bergruimte.

De prachtige tuin rondom beschikt over een goede zonligging en biedt veel plek voor groen!

Algemeen: De woning beschikt voor een groot gedeelte over rolluiken. De woning beschikt over na-isolatie van het dak en is nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing. De woning beschikt deels over kunststof- en deels over houten kozijnen. Er wordt een door de verkoper bepaald gedeelte van het perceel Nederweert L 2266 verkocht, e.e.a. zoals schetsmatig aangegeven op de kadastrale kaart. Voor informatie neemt u contact op met één van onze medewerkers.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 400,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,306
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
121 m²
Other space inside the building
25 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
Plot size
629 m²
Volume in cubic meters
560 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 2 separate toilets
Bathroom facilities
2 showers
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement
Facilities
Rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Ecomline HR (in ownership)

Cadastral data

NEDERWEERT L 2266
Cadastral map
Area
629 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Surrounded by garden

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Budschop 22

€ 400,000 k.k.