Schoolstraat 12 5066 EE Moergestel centrum Moergestel

Hightlighted features

  • 89 m² living area
  • 161 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Energiezuinig, instapklaar en een garage met eigen oprit nabij het centrum van Moergestel. Bouwjaar 2020, zonnepanelen en een energierekening van slechts € 14,- per maand!

Bijzonderheden:
Garage van 20 m²
Geheel voorzien van vloerverwarming
4 PV-zonnepanelen
3 Slaapkamers op de eerste verdieping
4e slaapkamer/ grote open zolderverdieping
De gehele woning met zolder is 115 m² groot
Onderhoudsvriendelijke achtertuin op het noordwesten (avondzon)
Energielabel A
Mogelijkheid tot gemeubileerde oplevering
Aanvaarding in overleg

Begane grond:
Entree/ hal met toegang tot het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. De toiletruimte is voorzien van een fonteintje en heeft een hangend wandcloset.

Wonen:
De lichte woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde. Daarnaast een ruime provisiekast onder de trap met daarbij de verdeler van de vloerverwarming netjes weggewerkt.

Op de gehele begane grond ligt er dezelfde grijze tegelvloer, met stenen plinten. De wanden zijn glad gestuct en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Koken:
De halfopen keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een keukenblok in L-opstelling en heeft diverse luxe inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, espressoapparaat, warmhoudlade, vaatwasser, koelkast en vrieskast.

Eerste verdieping:

Slapen:
De woning heeft 3 slaapkamers gelegen op de eerste verdieping. 2 Ruime slaapkamers en een kleinere kinderkamer, welke ook dienst kan doen als thuiswerkplek. De grote slaapkamer achter heeft een tv-aansluiting.

Ook de verdiepingen hebben HR++ glas wat zorgt voor een goede geluidsisolatie. De eigenaar ondervind geen hinder van geluidsoverlast.

Op de overloop en de slaapkamers ligt dezelfde pvc-vloer. De wanden zijn glad gestuct en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Baden:
De badkamer bestaat uit een wastafel, hangend toilet en een inloopdouche. Ook is er een handdoekenradiator aanwezig en een mechanische afzuiging vanuit de balansventilatie.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Dit is een open ruimte waar meerdere slaapkamers kunnen worden gecreëerd tezamen met een zolderruimte. Ook is de ruimte hoog genoeg om er een vliering in te kunnen maken voor extra bergruimte.

De cv-installatie, de WTW-installatie en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur zijn op deze verdieping gesitueerd.

Buitenruimte en garage:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, met keramische tegels en gelegen op het noordwesten (avondzon). Er is een achterom met direct daarachter parkeerplaatsen gelegen, er zijn dus geen directe achterburen.

De voortuin is ook onderhoudsvriendelijk aangelegd en naast de woning is de eigen oprit gelegen. De garage is naast de woning gelegen en is toegankelijk via de automatisch bedienbare sectionaaldeur vanuit de inrit en via een loopdeur vanuit de tuin. De garage is volledig geïsoleerd. Daarnaast is deze voorzien van water, elektra en ledverlichting.

Wonen in Moergestel!
Moergestel (gemeente Oisterwijk) is een dorp met bijna 6000 inwoners. Het karakter van het dorp is terug te vinden op het grote plein rondom de kerk, waar omheen de winkels en horecavoorzieningen te vinden zijn. Winkels, recreatievoorzieningen, bossen en vennen, een rijk verenigingsleven, Moergestel heeft het allemaal. Een Moergestels gezegde luidt: als het er niet is, dan regelen we dat zelf wel. Door de centrale ligging in Brabant en de Benelux zijn steden als Tilburg (15 minuten), Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Breda snel en binnen 30 autominuten te bereiken, maar ook steden als Maastricht (1 uur) en Amsterdam en Brussel zijn binnen 1,5 uur autorijden bereikbaar. Zo heeft u wel de lusten van de stad, maar niet de lasten.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door makelaarsvereniging VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen. Gezien de leeftijd van de woning worden er zowel een ouderdomsclausule, als een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.
- Deze advertentie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 425,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,775
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
2020
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
Energie Prestatie Advies

Surface areas and volume

Areas
Living area
89 m²
Other space inside the building
49 m²
Plot size
161 m²
Volume in cubic meters
515 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Balanced ventilation system, skylight, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler and complete floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2020, in ownership

Cadastral data

MOERGESTEL A 6055
Cadastral map
Area
161 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
58 m² (8 meter deep and 9 meter broad)
Garden location
Located at the northwest accessible via the rear

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door, electricity and running water
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Schoolstraat 12

€ 425,000 k.k.