Vooskerbos 16 5066 EK Moergestel centrum Moergestel

Hightlighted features

  • 194 m² living area
  • 531 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Royale vrijstaande woning met een eigen oprit met plaats voor 3 auto’s, carport, garage en een tuin rondom de woning met veel privacy. Aan de rand van het dorp gelegen. Op een steenworp afstand van het middelpunt van de Benelux en het Moergestels Broek gelegen, met zijn mooie natuur.

Bijzonderheden:
L-vormige woonkamer van ruim 40 m² met gashaard
Eetkamer van ruim 27 m²
Royale badkamer
Meerderdere mogelijkheden tot thuiswerkplekken
4 Slaapkamers waaronder een grote zolderkamer
Vloerverwarming begane grond
Geen overburen
Energielabel D
Aanvaarding in overleg

Begane grond:

Wonen:
Entree/ hal, met naast de voordeur de meterkast, het toilet met fonteintje, garderobenis, de trapopgang naar de eerste verdieping, de inpandige garage en de woonkamer. De hal en het toilet hebben een grijze leistenen vloer. Er is een hangend toilet geplaatst en deze ruimte is geheel betegeld.

De ruime L-vormige woonkamer (40 m²) heeft een gashaard en vrij uitzicht tot diep in de straat. Aansluitend is de eetkamer gesitueerd met zeer veel lichtinval door de grote raampartijen en schuifpuien.

Hier ligt dezelfde natuurstenen vloer als in de hal. En de gehele begane grond heeft glad gestucte wanden en een schuurwerk plafond.

Koken:
De keuken is in lijnopstelling geplaatst, heeft een losse apparatuurwand en ruim voldoende kastruimte. De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en Quooker. De keuken heeft een tijdloos karakter met een lichte kleurstelling en donker stenen werkblad.

Praktische ruimtes:

Bijkeuken:
Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken met een inbouwkast en de deur naar de achtertuin.

Garage:
De garage bevindt zich naast de woning en is ruim 20 m² groot en hier staat de wasapparatuur opgesteld. Daarnaast heeft de garage nog een zolder.

Eerste verdieping:

Slapen:
De woning heeft op de eerste verdieping in totaal 3 ruime slaapkamers. Alle wanden zijn glad gestuct en er is een houten schrootjesplafond welke wit is geschilderd.

Baden:
De badkamer is ruim van opzet heeft een tijdloze uitstraling door de combinatie van licht sanitair en neutraal tegelwerk en is ingericht met een ligbad, douchecabine, 2 wastafels en handdoekenradiator.

De toiletruimte is apart van de badkamer en ook hier is er een wandcloset geplaatst.

Tweede verdieping:
Vanaf de overloop is er met de vaste trapopgang toegang tot de zolderkamer. Hier bevindt zich ook de cv-installatie en er is veel bergruimte achter de knieschotten.

Buiten:
De tuin is rondom de woning gelegen en er is geen inkijk van de buren. Aan de rechterzijde een inrit met een carport van ruim 27 m².

De achtertuin is gericht op het noordwesten. De tuin heeft verschillende is verzorgd aangelegd met diverse gazons, plantenborders en vaste volwassen beplanting.

Wonen in Moergestel!
Moergestel (gemeente Oisterwijk) is een dorp met bijna 6000 inwoners. Het karakter van het dorp is terug te vinden op het grote plein rondom de kerk, waar omheen de winkels en horecavoorzieningen te vinden zijn. Winkels, recreatievoorzieningen, bossen en vennen, een rijk verenigingsleven, Moergestel heeft het allemaal. Een Moergestels gezegde luidt: als het er niet is, dan regelen we dat zelf wel. Door de centrale ligging in Brabant en de Benelux zijn steden als Tilburg (15 minuten), Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Breda snel en binnen 30 autominuten te bereiken, maar ook steden als Maastricht (1 uur) en Amsterdam en Brussel zijn binnen 1,5 uur autorijden bereikbaar. Zo heeft u wel de lusten van de stad, maar niet de lasten.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door makelaarsvereniging VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Gezien de leeftijd van de woning worden er zowel een ouderdomsclausule, als een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 665,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,428
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1973
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
Energie Prestatie Advies

Surface areas and volume

Areas
Living area
194 m²
Other space inside the building
20 m²
Exterior space attached to the building
27 m²
Plot size
531 m²
Volume in cubic meters
726 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Roof insulation, mostly double glazed, energy efficient window, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler, gas heater and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Ecomline HR (gas-fired combination boiler from 1998, in ownership)

Cadastral data

MOERGESTEL B 2306
Cadastral map
Area
531 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
2 cars
Facilities
Loft, electricity and running water

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Vooskerbos 16

€ 665,000 k.k.