Rootven 25 5066 AT Moergestel centrum Moergestel

Hightlighted features

  • 271 m² living area
  • 445 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Rootven 25, 25a en 27 te Moergestel

Uniek object bestaande uit 3 huizen midden in het centrum van Moergestel! Het object heeft in het bestemmingsplan de bestemming “centrum-1”. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden, denk hierbij aan een kantoor of praktijk aan huis, Bed & Breakfast, hotel, of een mantelzorgwoning. Maar er is nog veel meer mogelijk. Dit kan het beste beoordeeld worden tijdens een bezichtiging. De bestemmingsplanregels zijn op te vragen bij de gemeente of vraag de makelaar om meer informatie.

Situatie:
1 perceel met 3 huisnummers.
De huizen zijn achter elkaar gebouwd.
Nr. 25 (ca. 150 m²) is het voorste huis met garage. Hier wonen de eigenaars.
Nr. 25a (ca. 50 m²) is het middelste huis. Staat leeg.
Nr. 27 ( ca. 71 m²) is het achterste huis. Staat leeg.

Rootven 25
Halfvrijstaande woning (bouwjaar 1930) met garage.

Begane grond:
Entree/ hal met de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer heeft voor de sfeer een gaskachel en toegang tot de kelder en de woonkeuken. De ruime leefkeuken heeft een keukenblok in hoekopstelling en is van alle gemakken voorzien met diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en combi-oven. De bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken en hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de was apparatuur, het toilet met fonteintje, de meterkast en de achterdeur.

De gehele begane grond heeft licht gestucte wanden en een lichtbruine tegelvloer. De hal heeft nog de originele marmeren lambrisering uit de jaren ’30. De woonkamer, keuken en bijkeuken hebben vloerverwarming. De verdeler bevindt zich in de bijkeuken.

Eerste verdieping:
De overloop is verrassend ruim, hier is nog de mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer. De overloop verschaft dus toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De badkamer heeft een ligbad met geïntegreerde douche en douchescherm, een toilet en een wastafel met meubel. Het sanitair en tegelwerk is in lichte kleurstelling.

Op de gehele eerste verdieping ligt vloerbedekking. De grote slaapkamer heeft gestucte wanden en een wastafel. De andere slaapkamers zijn behangen.

Tweede verdieping:
Middels de vaste trap is de zolder bereikbaar. Hier bevindt zich de cv-installatie.

Buiten:
De garage (ca. 37 m²) met carport/ overkapping ca. (47 m²) is in gebruik door de eigenaars en bewoners van Rootven 25. De garage is voorzien van elektra en heeft een roldeur.

Rootven 25a
De middelste woning met bouwjaar 1959

Begane grond:
Entree met toegang tot de berging met meterkast en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is de trapopgang naar de eerste verdieping te bereiken.

In de woonkamer ligt vloerbedekking en de wanden zijn gestuct.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop zijn de slaapkamer, woonkeuken en de badkamer te bereiken. De ruime keuken heeft een keukenblok in hoekopstelling met een kookplaat en losstaande apparatuur, daarnaast vaste kasten. De slaapkamer heeft ook vaste kasten. De badkamer bestaat uit een douchecabine, wastafel en toilet.

Rootven 25a wordt verwarmd middels gevelkachels.

Rootven 27
De achterste woning met bouwjaar 1959

Begane grond:
Entree/ hal met toegang tot de woonkeuken. De woonkeuken heeft een keukenblok in lijnopstelling en een gaskooktoestel. Vanuit de keuken zijn de woonkamer, de bijkeuken en de hal met meterkast en trapopgang bereikbaar. In de woonkamer is de moederhaard gesitueerd en net als in de keuken een vaste kast. Vanuit de bijkeuken is het toilet, de achterdeur naar de tuin en de 2e bijkeuken met aansluitingen t.b.v. de was apparatuur bereikbaar.

In de keuken en het toilet ligt een lichte tegelvloer. In de bijkeuken en de woonkamer een laminaatvloer.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop zijn er 3 slaapkamers en de douche bereikbaar. De grote slaapkamer heeft een wastafel en 2 vaste kasten. Op de overloop en de slaapkamers ligt een grijze laminaatvloer.

Rootven 27 wordt verwarmd middels een moederhaard en gevelkachels.

Wonen in Moergestel!
Moergestel (gemeente Oisterwijk) is een dorp met bijna 6000 inwoners. Het karakter van het dorp is terug te vinden op het grote plein rondom de kerk, waar omheen de winkels en horecavoorzieningen te vinden zijn. Winkels, recreatievoorzieningen, bossen en vennen, een rijk verenigingsleven, Moergestel heeft het allemaal. Een Moergestels gezegde luidt: als het er niet is, dan regelen we dat zelf wel. Door de centrale ligging in Brabant en de Benelux zijn steden als Tilburg (15 minuten), Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Breda snel en binnen 30 autominuten te bereiken, maar ook steden als Maastricht (1 uur) en Amsterdam en Brussel zijn binnen 1,5 uur autorijden bereikbaar. Zo heeft u wel de lusten van de stad, maar niet de lasten.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door makelaarsvereniging VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Aangezien de woning meer dan 90 jaar oud is, wordt In de koopovereenkomst een ouderdomsclausule opgenomen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 640,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,362
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1930
Specific
Double occupancy possible
Type of roof
Hipped roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
271 m²
Other space inside the building
32 m²
Exterior space attached to the building
47 m²
External storage space
37 m²
Plot size
445 m²
Volume in cubic meters
1,172 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement
Facilities
Skylight, flue and TV via cable

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler, gas heater, gas heaters, gas heater and partial floor heating
Hot water
CH boiler and electrical boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2009, in ownership

Cadastral data

MOERGESTEL A 4199
Cadastral map
Area
445 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and location
Location
132 m² (22 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached wooden storage

Garage

Type of garage
Carport and detached brick garage
Capacity
4 cars
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Rootven 25

€ 640,000 k.k.