Penthouse Oranjeboomstraat 1 (Bouwnr. 11) 5451 BK Mill

  • Under option
€ 719,900 v.o.n.
Part of project Villa Oranje, Mill

Description

Gelijkvloers wonen in een sfeervol pand met de gezelligheid en voorzieningen van het centrum direct naast de deur: dát vindt u in Villa Oranje in Mill. Symphony Estates ontwikkelt een appartementenvilla met 10 appartementen en 3 penthouses in diverse formaten, variërend van ca. 80 m2 – 130 m2 woonoppervlakte. De rijke architectuur refereert door details als hoge ramen, trappartijen, dakranden met overstek en de vele dakkapellen aan de grandeur van een chique stadsvilla van weleer. Wat de appartementen/ penthouses allen gemeen hebben is de sfeer, het comfort en de luxe afwerking van nu. Een fijne living, complete keuken met luxe apparatuur, veel daglicht door de glaspartijen tot aan de vloer en naast een royale masterbedroom een extra study of 2e slaapkamer. Ook is de complete badkamer al bij de verkoopsom inbegrepen. De staal-look deuren met roedes en de hoge plafonds geven uw nieuwe appartement een heerlijk luxe en ruimtelijke uitstraling. En natuurlijk zijn de appartementen/ penthouses bijna energieneutraal en duurzaam, met o.a. vloerverwarming (en –koeling), een warmtepomp en triple glas.

ROYALE TERRASSEN EN BALKONS

De appartementen beschikken over een ruim privé (dak-)terras of balkon, veelal op het zuiden of westen gericht. Gezamenlijk kunt u ook nog eens genieten van een groen ingerichte, besloten achtertuin op het zuiden. Deze tuin biedt u naast een fraai uitzicht natuurlijk ook alle mogelijkheden voor een gezellige borrel met uw buren.Ook komt hier de gezamenlijke fietsenberging met aansluitingen voor uw elektrische fiets(en). De parkeerplaatsen en privé bergingen treft u in de ondergelegen stallingsgarage, die met de lift rechtstreeks bereikbaar is.
Mede door de aandacht voor optimale zichtlijnen, veel daglicht en ruime balkons en terrassen wordt het hier fantastisch wonen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 719,900 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,495
Listed since
4 months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Penthouse
Building type
New property
Year of construction
2025
Type of roof
Hipped roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
131 m²
Volume in cubic meters
450 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (1 bedroom)
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
Not available

Exterior space

Garden
Sun terrace
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Underground parking

Parking

Type of parking facilities
Parking garage