Brigantijn - Tweekapper (Bouwnr. 65) 2451 VX Leimuiden Verspreide huizen West

Hightlighted features

  • 176 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 995,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

BRIGANTIJN – TWEEKAPPER
Start bouw juni 2023!

Bovenop de dijk, met een ongekend vrij uitzicht over de polder, verrijst deze stijlvolle tweekapper op kavel 65. Met maar liefst 175m² woonoppervlak, een doorgetrokken kap en een elegante overkapping met overdekt terras is deze woning met recht een plaatje te noemen. Bij binnenkomst ervaart u de riante benedenverdieping, die ook nog eens verschillende indelingsmogelijkheden biedt. Waaronder de mogelijkheid om een extra slaap- en badkamer toe te voegen en de woning volledig levensloopbestendig te maken. De tweede woonlaag biedt dankzij de doorgetrokken kap volop ruimte voor de 3 ruime slaapkamers en een fraaie badkamer.

Sla de tuindeuren open en de omgeving omarmt u. Vanuit de tuin heeft u een ongekend mooi vrij uitzicht over de polder, aan de voorzijde van de woning kijkt u uit over het kabbelende binnenwater van de Ringvaart en het park van de wijk. In de binnenhaven op loopafstand zijn de optionele ligplaatsen gelegen. Hier heeft u alles in de buurt en ervaart u elke dag weer het genot van het wonen tussen het water en de polder.

KENMERKEN TYPE BRIGANTIJN TWEEKAPPER
- Riante tweelaagse woning met 175m² woonoppervlak.
- Perceeloppervlakte van 513m²
- Royale living met woonkeuken.
- Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
- Ruime kavels met prachtig vrij uitzicht.
- Direct gelegen aan de uitgestrekte polder.
- Optionele ligplaats in de binnenhaven op loopafstand.
- Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
- Energieneutraal wonen en het hoogst haalbare Energielabel A++++.
- Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
- 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein.
- Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

PRACHTIGE VAARROUTES
Met de boot altijd in de buurt vaart u op elk gewenst moment uit om te genieten van de prachtige vaarroutes die deze omgeving te bieden heeft, zoals naar De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

ENERGIENEUTRAAL WONEN IN NIEUWE REDE
De woningen die in fase 2 van de van Nieuwe Rede worden aangeboden worden gasloos energieneutraal (ENG) gebouwd en hebben het hoogst haalbare energielabel (A++++). Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!
Dit kan afhankelijk van op uw huidige woning oplopende tot een besparing van honderden euro's per maand.

DUURZAME EN GASLOZE INSTALLATIES
Door middel van de grote hoeveelheid zonnepanelen kunnen de woningen in hun eigen energiebehoefte voorzien. Daarnaast zorgt de eigen warmtepomp ervoor dat natuurlijke koude en warmte uit de bodem via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. Naast de optimale isolatie worden de woningen ook voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Dit energiezuinige systeem zorgt ervoor dat er altijd schone lucht in huis is en geeft daardoor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Wilt u nog meer energie opwekken, om daarmee bijvoorbeeld uw elektrische auto ook op te laden, dan kan het aantal panelen worden uitgebreid.

PLANNING
De bouw van Nieuwe Rede fase 2 wordt op dit moment voorbereid en in juni verwacht men te kunnen starten met de realisatie. Hierbij streeft de aannemer er naar om de eerste woningen in het 4e kwartaal van 2024 op te leveren. Nog voldoende tijd om uw eigen woning te verkopen en u voor te bereiden op de oplevering van een unieke toekomstbestendige woning en woonomgeving!

INTERESSE EN LOCATIEBEZOEK?
Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars voor het meest actuele aanbod en uw mogelijkheden voor de aankoop van deze woning. Bij concrete interesse maken wij graag een afspraak in onze speciaal ingerichte verkoopruimte op de locatie zodat u de unieke woonbeleving kunt ervaren en zelfs alvast eens in uw misschien wel toekomstige tuin kan staan! Misschien wordt Nieuwe Rede dan straks ook uw nieuwe thuishaven!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 995,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,653
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, double house
Building type
New property
Year of construction
2024

Surface areas and volume

Areas
Living area
176 m²
Volume in cubic meters
700 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories
Facilities
Balanced ventilation system

Energy

Energy label
Not available
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump

Exterior space

Location
Rural and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Brigantijn - Tweekapper (Bouwnr. 65)

€ 995,000 v.o.n.