Patrijslaan 12 A 2261 ED Leidschendam De Zijde

Hightlighted features

  • 148 m² living area
  • 259 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Goed onderhouden hoekwoning met eigen oprit en ruim 10 meter diepe zonnige achtertuin. Dankzij de buitengewoon ruime aanbouw op de begane grond heeft de woning opvallend veel woonoppervlakte en een verrassende indeling.

Omgeving:
De woning ligt in een rustige en uiterst kindvriendelijke woonwijk in Leidschendam. Hiervandaan zijn er talloze leuke (recreatieve) fiets- én wandelroutes naar aangrenzende natuur- en recreatiegebieden, zoals het bos van Meijendel met de duinen en het strand bij Wassenaar, het watergebied van Vlietland of de historierijke Horsten en het gebied rondom Kasteel Duivenvoorde. De woonwijk wordt gekenmerkt door deze unieke rustige ligging in combinatie met al het gemak van de stadse voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand van de woning bevindt zich een groot winkelcentrum met ruim 230 winkels, een bioscoop en een foodcourt met kwaliteits versmarkt. Ook ziekenhuis HMC Antoniushove bevindt zich op loopafstand. De Sijtwendetunnel (N14) richting snelwegen naar alle delen van het land (A12, A13, A4, A44 en N44) is binnen enkele minuten bereikt. De Haagse binnenstad (en Den Haag Centraal station) is zonder overstappen te bereiken met tramlijn 6. Diverse sportfaciliteiten en zowel lagere als middelbare scholen bevinden zich eveneens in de directe omgeving. Kortom, een ideale woonomgeving voor jong en oud.

Indeling:
De woning is gelegen aan een brede laan met volwassen bomen en een brede stoep met groenstrook voor de deur. De afstand naar de overburen is dan ook groot wat bijdraagt aan het uitzicht en de privacy. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en daarbij beschikt dit huis dankzij de oprit over parkeergelegenheid op eigen erf. Pad naar de voordeur. Entree woning. Ruime hal met trappenhuis en separate ruime toiletruimte voorzien van fontein. Bij binnenkomst in de woonkamer valt de hoeveelheid ruimte en lichtinval meteen op. Aan de voorzijde is een groot raampartij evenals in de zijgevel. Vanaf de bouw is de woonkamer al ruim (ca. 3,8 x 8,4), maar dankzij de aanbouw aan de zijkant van het huis (ca. 6,9 x 3,6 m) die nog een stuk verder naar achteren doorloopt zijn er talloze mogelijkheden om de woning geheel naar eigen inzicht in te richten. Zowel vanaf de woonkamer als vanuit de aanbouw zijn er openslaande deuren naar de achtertuin. Dankzij de diepte van de tuin (ruim 10 meter) in combinatie met de ligging op het noordwesten kan er van de middag- en avondzon genoten worden. Aan de achterkant van de aanbouw beschikt de woning over 2 ruime bergingen, maar indien gewenst kan deze ruimte ook benut worden als achtertuin of veranda. De keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer en is netjes doch gedateerd. De begane grond is uitstekend geschikt om anders in te delen en hier kan geheel naar eigen inzicht een droom woonkeuken gerealiseerd worden indien gewenst.

1e verdieping: Overloop met tweede separate toiletruimte. Twee slaapkamers aan de achterzijde (resp. ca. 3,8 x 3,7 en 2,7 x 2,0 m). Ruime slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3,8 x 3,9 m) met deur naar het balkon. Badkamer eveneens aan de voorzijde met douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: Overloop met technische ruimte aan de voorzijde en tweede badkamer voorzien van douche aan de achterzijde. Thans is op deze verdieping 1 ruime slaapkamer gerealiseerd (ca. 3,8 x 5,2 m), maar veel buurhuizen hebben ook een dakkapel aan de voorzijde, waarmee er meer dan genoeg mogelijkheden zijn om 2 ruime slaapkamers te realiseren. Er zijn dus nog mogelijkheden om deze verdieping te verruimen en anders in te delen indien gewenst.

Extra informatie:
- Eigen grond
- Bouwjaar 1967
- Ca. 148 m2 woonoppervlakte
- Ca. 259 m2 perceeloppervlakte
- Energielabel D
- Alarminstallatie aanwezig
- Remeha Avanta 28c CV-combiketel (2016)
- Niet bewoners clausule van toepassing
- Gezien het bouwjaar wordt ook een ouderdoms- en materialenclausule opgenomen

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 649,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,385
Original asking price
€ 698,000 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1967
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
148 m²
Other space inside the building
6 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
10 m²
Plot size
259 m²
Volume in cubic meters
546 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
3 stories
Facilities
Alarm installation

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Avanta (gas-fired combination boiler from 2016, in ownership)

Cadastral data

VEUR B 5692
Cadastral map
Area
259 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
104 m² (10,48 meter deep and 9,92 meter broad)
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Patrijslaan 12 A

€ 649,000 k.k.