Liburne 20 2265 CX Leidschendam De Rietvink / Veursestraatweg

Hightlighted features

  • 339 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 2,650,000 k.k.
Calculate monthly payment
Eyecatcher Vrijstaande villa met eigen insteekhaven direct aan de Vliet

Description

UNIEKE KANS OM NOG EEN VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN INSTEEKHAVEN DIRECT GRENZEND AAN DE VLIET TE KOPEN!

DEZE ROYAAL OPGEZETTE (MAAR LIEFST CA. 339 M² WOONOPPERVLAK) VRIJSTAANDE VILLA IS GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN CA. 782 M² EIGEN GROND EN HEEFT DE BESCHIKKING OVER EEN EIGEN INSTEEKHAVEN MET AANLEGPLAATS VOOR EEN BOOT.

Het project Vliethaven, waar de woning onderdeel van uitmaakt, is centraal gelegen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier wordt een nieuwe woonomgeving met veel groen en ruimte gecreëerd om te spelen en heerlijk vrij te wonen. Vliethaven kenmerkt zich door grote kavels, voortuinen met hagen, een eigen haven, het water en diverse groenzones waardoor deze nieuwe wijk een heel ruimtelijk en exclusief karakter krijgt.

De ligging is als zeer centraal aan te merken; In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten. Een unieke locatie door de cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten. Hiervandaan bent u ook zo op de A44, de A4 of de A12 richting Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook de bus stopt in de buurt en vanuit Vliethaven kunt u natuurlijk ook per boot reizen! Via de Vliet is er een directe vaarverbinding naar onder meer Vlietlanden, Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

De bouw van dit stijlvolle nieuwbouwproject is inmiddels gestart en in handen van Niersman Bouw Haaglanden. Een allround bouwonderneming die al ruim 150 jaar actief is in de Randstad en aangrenzende regio’s. Vliethaven wordt verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg N.V. De kwaliteit en oplevering van de woningen is zodoende te allen tijde geborgd.

De centraal gelegen binnenhaven geeft de omgeving de mondaine sfeer die het extra bijzonder maakt. Watersportliefhebbers zullen hier hun thuis snel vinden, maar ook mensen die graag meegenieten van het leven op en in het water vinden in Vliethaven waar ze naar op zoek zijn.

Indeling:

Voortuin, ruime entree met meterkast, wc (casco) en bergruimte. Vanuit de hal middels een kleine verhoging toegang tot riante woonkamer met grote raampartij en fraai zicht op het water. Vanuit de woonkamer doorloop naar woonkeuken/eetkamer met eveneens grote raampartij. De woonkamer en keuken tezamen hebben een oppervlak van ca. 87m².

Studeer/werk kamer (6.15 x 4.14) en grote garage/berging (6.15 x 4.15).

Eerste verdieping:

Ruime overloop met tweede wc (casco). Hoofdslaapkamer aan de zijkant van 8.70 x 6.05 met eigen badkamer en inloopkast. Slaapkamer van ca. 5.70 x 3.18 met toegang tot ruim terras aan de achterzijde middels schuifdeuren. Twee slaapkamers van respectievelijk 5.90 x 4.33 en 4.27 x 3.00. Tweede badkamer van ca. 9 m² (casco).

Tweede verdieping:

Overloop, 5e slaapkamer aan de achterzijde van 6.26 x 4.50 met toegang tot dakterras middels schuif deuren. Separate technische ruimte en berg-/wasruimte.

Tuin rondom waarbij de achtertuin is georiënteerd op het zuidoosten met optimale bezonning! Grote insteekhaven met aanlegplaats voor boot.

Bijzonderheden;

- opleveringsprognose 1e kwartaal 2024
- ca. 339 m² woonoppervlak
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
- 5 slaapkamers en 2 badkamers

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 2,650,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 7,817
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2024
Type of roof
Combination roof covered with roof tiles
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
339 m²
Volume in cubic meters
967 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Heat pump

Exterior space

Location
On navigable waterway, alongside water and in residential district
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.