Loevestein 44 2352 KP Leiderdorp Ouderzorg inclusief De Houtkamp

Hightlighted features

  • 234 m² living area
  • 420 m² plot size
  • 7 bedrooms
Map

Description

Ben je op zoek naar een 2/1 kap woning met heel veel ruimte? Mogelijkheden voor werk en wooncombi. Zoek je een aanleunwoning, of voor mantelzorg of een huis welke levensloopbestendig is? Dat kan hier allemaal. Zoveel opties dat het bijna teveel is om op te noemen. Dit huis leent zich voor een bezichtiging. Er zijn maar liefst 3 badkamers, waarvan 1 op de begane grond, er zijn 7 slaapkamers, 2 zolders/vlieringen, en alles is breed en riant. Daar staan deze huizen om bekend. De grootte en de ruimte. Fijn details is dat de kozijnen vanaf 2000 geheel zijn vernieuwd en voorzien van HR + en HR ++ glas.
Je zal absoluut eea willen moderniseren, maar in vergelijking van veel andere type woningen is de basis hier al veranderd en gewoon goed. Kozijnen vernieuwd, voegwerk is nog in goede staat en er is een gedeeltelijk geïsoleerde aanbouw aanwezig (voormalig 2 garages) die het zo bijzonder maakt.
Bij de bezichtiging laten we zien hoe ideaal de ligging is t.o.v. alle voorzieningen. Alles zit letterlijk om de hoek. Winkels, scholen, Park de Houtkamp en uitvalswegen.

Van deze woning is, naast een bouwkundige keuring, ook een eigen website beschikbaar. Url is straatnaam en het huisnummer aan elkaar en dan .nl
Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier vinden.

Indeling
Als we aankomen zien we direct: dit is niet zomaar een huis. Breed, hoog en veel ruimte. Een eigen oprit met 1 parkeerplaats en 2 toegangen naar de begane grond. Handig indien je wilt werken aan huis.
Via de tochthal, gaan we door naar de gang. Breed en voorzien van een net, doch eenvoudig, toilet met een fontein. Door naar de (nu nog) gesloten keuken. Althans, als we de tussendeur buiten beschouwing laten. Net keukenblok, maar niet meer helemaal van nu. Wel voorzien van een inductie plaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast met vriezer en een losse magnetron. Moet de keuken worden vernieuwd? Nee absoluut niet. Hi is alleen wat ouder. Het maken van een open keuken is hier absoluut een mogelijkheid. Via de keuken is de 1e toegang naar de riante achtertuin. Maar dat straks.

De woonkamer is natuurlijk … breed… en diep. Voorzien van een open haard, mooie natuur stenen vloer (geen vloerverwarming), openslaande deuren naar de tuin en een doorgang naar de uitbouw. Die laatste is dus ideaal voor werk/wonen, mantelzorg of gewoon als slaapkamer. Het is een levensloopbestendig huis.
Voorzien van vloerverwarming, 2e paar openslaande deuren naar de achtertuin, een aparte toegang naar de voortuin en de 1e moderne badkamer. Voorzien van 2e toilet, douche en wastafel met meubel. Terug naar de “slaapkamer” en door naar de vliering. Veel bergruimte en opstelplaats voor 2 cv ketels. 1 ketel is voor de uitbouw, 1 voor de rest van de woning.
Op naar de tuin. Woorden schieten te kort eigenlijk. Ca. 225m2 aan tuin......Ca 18 meter diep, ca 12,50 meter breed en gelegen op het noordwesten. Gezien de omgeving heb je hier eigenlijk altijd wel ergens de zon in de tuin. Ga dit zelf zien bij de bezichtiging.

Eerste verdieping
Riante overloop en toegang naar 3 grote slaapkamers. Dat is niet verrassend. Ook hier is de ruimte gigantisch. De kleinste kamer heeft een balkon en alle kamers hebben vaste kasten. De 2e badkamer is voorzien van een bad/douche, 2 wastafels en een 3e toilet. Ook op deze etage zal je eea willen moderniseren, maar ook hier is de basis gewoon goed. Indelingen kloppen, alleen cosmetisch is het niet van nu. Let ook weer op de hard houten kozijnen met HR glas. Op naar de 2e etage.

Tweede verdieping
Wederom een overloop met toegang naar weer 3 slaapkamers en een 3e badkamer. Van de 3 slaapkamers zijn er 2 goed van formaat en 1 is net wat kleiner. De 3e badkamer is ook weer eenvoudig, maar de indeling is goed. Voorzien van 2 wastafels, een douche, een wasmachine aansluiting en een 4e toilet.

Er is een trap naar de grote bergzolder. Gezien de ruimte ook perfect voor de jaarlijkse spullen.

Wij zijn van mening dat je hier echt binnen moet komen om alle voordelen van dit huis te zien. Via de foto’s of video’s is dit gewoon lastig. Bel of mail ons voor een afspraak. Het zal je zeker positief bevallen.

Bijzonderheden
- Energielabel D. Door het grote dakvlak, mogelijk om veel zonnepanelen te plaatsen. Ook op de uitbouw.
- 7 slaapkamers, 3 badkamers
- Levensloopbestendig, werken aan huis, mantelzorg is allemaal mogelijk
- Oplevering kan snel
- Bouwkundig rapport reeds aanwezig op de eigen website
- Niet bewoners clausule van toepassing

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 850,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,632
Listed since
7 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Accessibility
Disabled access friendly
Specific
Double occupancy possible
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
Bouwkundige keuring and Energie Prestatie Advies

Surface areas and volume

Areas
Living area
234 m²
Other space inside the building
29 m²
Exterior space attached to the building
9 m²
Plot size
420 m²
Volume in cubic meters
909 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (7 bedrooms)
Number of bath rooms
3 bathrooms
Bathroom facilities
Bath, 3 showers and 3 toilets
Number of stories
3 stories and a attic
Facilities
Alarm installation, passive ventilation system, flue and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing and energy efficient window
Heating
CH boiler and fireplace
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Calenta (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

LEIDERDORP A 5335
Cadastral map
Area
420 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, alongside water, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
225 m² (18 meter deep and 12,5 meter broad)
Garden location
Located at the northwest
Balcony/roof garden
Balcony present

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Loevestein 44

€ 850,000 k.k.