Tinnen Pot 3 5094 CE Lage Mierde Lage Mierde

Hightlighted features

  • 127 m² living area
  • 1,340 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Op een rustige locatie staat deze vrijstaande woning, met garage, op een kavel van maar liefst 1.340 m2 groot. De doodlopend straat maakt dat er amper verkeersbewegingen zijn en de grote kavel maakt dit tot een bijzonder rustig plekje in Lage Mierde. Enerzijds zit je vanuit deze locatie in 20 minuten in Tilburg en aan de andere kant stap je zo de natuurgebieden in als ‘Landgoed de Utrecht’ en ‘Gorp en Roovert’ of fiets je de Belgische landerijen in.

De woning is een pand met mogelijkheden. De koper zal enerzijds flink willen moderniseren en extra onderhoud moeten plegen. Anderzijds zijn de mogelijkheden om hier je eigen droomhuis te realiseren ruim voldoende aanwezig.

Kenmerken:
• Kavel 1.340 m2 groot,
• Aanvaarding per direct,
• Rustige woonlocatie met alleen bestemmingsverkeer,
• 4 slaapkamers,
• Grote garage met verdieping, en open voorgedeelte,
• Tuinkas, overkapping en berging in de tuin,
• Tilburg en natuurgebieden op korte afstand,
• Volledige privacy in de diepe achtertuin.

Begane grond
Vanuit de hal heb je toegang tot de trap naar de 1e verdieping, de meterkast en de woonkamer. De meterkast in de hal is voorzien van 2 lichtgroepen 1 krachtgroep naar onderverdeling in technische ruimte bij cv-ketel waar nog 3 lichtgroepen en krachtstroom naar garage zit

De L-woonkamer is royaal, de vloer is fraai voorzien van een massief eiken mozaïek parketvloer. In het midden van de kamer is de schouw/openhaard de blikvanger waar de rest van de woonkamer rond ingericht kan worden. De wanden zijn gestukt en hier is alles voorzien van dubbele beglazing. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de manshoge (droge) kelder met koekoek voor de benodigde ontluchting.

Vanuit de woonkamer loop je door naar de royale leefkeuken met enerzijds een (eenvoudige) keukenopstelling. Daarachter bevindt zich de bijkeuken met badkamer (inloopdouche, badmeubel, designradiator, natuurlijke ontluchting) het separate toilet en een bergkast/ technische ruimte met de cv-ketel (NEFIT Topline ca. 12 jaar oud), aansluiting voor de wasmachine en droger en de eerdergenoemde extra ‘meterkast’ met de krachtstroom- en lichtgroepen.

1e verdieping
Vanuit de overloop het je toegang tot 4 slaapkamers. De bovenverdieping is ook voorzien van dubbel glas. De wanden zijn gestukt, de plafonds zijn met hout bekleed. Verder is de afwerking per kamer wisselend met laminaat en is een enkele kamer voorzien van bergruimte onder de dakschuinte. Daarnaast is er een separaat toilet op deze verdieping gerealiseerd.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping. De authentieke spantconstructie geeft de sfeer van de woning goed weer. De hoogte is voldoende om hier, d.m.v. een vaste trap, een extra verdieping van te maken.

Garage/berging/tuinkas/overkapping
De garage is royaal van omvang en bestaat uit twee gedeelten. Het voorste gedeelte is open, een soort van carport. Daarachter is een flinke garage aanwezig welke volledig voorzien is van een verdiepingsvloer. In deze garage is een gaskachel aanwezig (blijft achter) en is op meerdere punten krachtstroom beschikbaar. Ook de bron naar het grondwater is hier aanwezig.

In de tuin staan verder nog een tuinkas en extra berging. Tegen de garage is een overkapping gebouwd waar het heerlijk toeven is tijdens de mooie zomerse dagen

Buitengebeuren/ tuin
Rondom de woning is erg veel ruimte. De inrit is royaal, hier kunnen meerdere voertuigen gestald worden. De kavel loopt tot erg ver door en heeft een totale diepte van ca. 95 meter. Het wandelpad naar achter, de fraaie bomen geven het gevoel dat je in je eigen domein wandelt.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 499,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,929
Original asking price
€ 575,000 kosten koper
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1935
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
127 m²
Other space inside the building
19 m²
External storage space
81 m²
Plot size
1,340 m²
Volume in cubic meters
443 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
G What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler

Cadastral data

HOOGE EN LAGE MIERDE H 319
Cadastral map
Area
1.340 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Parking place and detached brick garage
Capacity
1 car

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Tinnen Pot 3

€ 499,000 k.k.