Kudelstaartseweg 92 A 1433 GL Kudelstaart Kudelstaart

Hightlighted features

  • 177 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 975,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

ENERGIEZUINIGE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

In het kleinschalige nieuwbouwproject Residence Westeinder is nog 1 ruime twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. Bel direct voor een afspraak!

Type Bounty (bouwnummer 1)
Villa Bounty is een prachtig ontworpen twee-onder-een-kapwoning langs de Kudelstaartseweg nabij Fort Kudelstaart. De combinatie van een lichte steen in de gevels met de donkere belijning geven deze woning een imposante uitstraling. Deze royale woning is met veel aandacht voor detail ontworpen met o.a. donkere gevelaccenten en verspringend metselwerk.

Deze tweekapper is royaal ontworpen met een ruime keuken en een eet- en woonkamer op de begane grond. Tevens bevindt zich hier de ruime aangebouwde berging met karaktristieke houten open slaade deuren. In de bering bevindt zich de opstelplaats voor de warmtepomp met boiler. De achtertuin ligt op het noordwesten. In de ruime voortuin kunnen 2 auto's worden geparkeerd. Tevens is er een gemeenschappelijk (mandelig) terrein waarop 7 extra parkeerplaatsen worden gerealiseerd.

Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over drie slaapkamers, waarvan de master bedroom is voorzien van een inloopkast. Tevens bevindt zich hier de ruime badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en bad. Het toilet is separaat.

Op de tweede verdieping is ruimte voor een werkkamer, berging, wasruimte en/of tweede badkamer. Aan de voorzijde bevindt zich een dakkapel. Uiteraard is het mogelijk om meerdere dakramen of dakkapellen toe te voegen.

Samen met de aannemer zullen uw woonwensen worden geïnventariseerd en worden vertaald naar een unieke villa geheel op maat van uw wensen. En uitbouw van de woonkamer behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Ook zijn de villa’s qua indeling aanpasbaar aan uw persoonlijke woonwensen.

Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning is dat deze zeer energiezuinig zijn. De villa voldoet aan de laatste richtlijnen (BENG) en is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming (en koeling) en een mechanische ventilatie.

LOCATIE
In Residence Westeinder woont u op een toplocatie naast Fort Kudelstaart. Het is hier prachtig wonen op een unieke locatie aan het water. U kunt hier genieten van rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Aalsmeer en Uithoorn. Ook op sportief gebied biedt Kudelstaart u volop keuzemogelijkheden. In de nabije omgeving vindt u fraaie golfcourts en diverse sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit Kudelstaart zo in het bruisende Amsterdam, Leiden of Haarlem. Kortom, Residence Westeinder is een ideale plek om heerlijk van uw thuis, ruime tuin en boot te genieten.

Koopsom type Bounty € 975.000,-- v.o.n.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 975,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,508
Listed since
2 months
Status
Available

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, double house
Building type
New property
Year of construction
2023
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
177 m²
Other space inside the building
18 m²
Volume in cubic meters
674 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
3 stories
Facilities
Mechanical ventilation and solar panels

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Partial floor heating and heat pump

Exterior space

Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
120 m² (12 meter deep and 10 meter broad)
Garden location
Located at the northwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Kudelstaartseweg 92 A

€ 975,000 v.o.n.