Fort Honswijk 11 2926 VJ Krimpen aan den IJssel Lansingh-Zuid

Hightlighted features

  • 128 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
Eyecatcher Rust, ruimte en vrij uitzicht. Mooier kunt u niet wonen.

Description

Uniek wonen bestaat echt! Dit is ongetwijfeld een van de mooiste appartementen die u ooit zult aantreffen. Het is een groot appartement van 128 m² met vier kamers, twee prachtige buitenruimtes, een berging en een parkeerplaats gelegen in een bijzonder fraai, luxe en comfortabel gebouw.

Maar dat is niet het enige, hier gaat het vooral om de ligging. Want waar tref je deze fantastische ligging ooit nog aan? Het appartement is gebouwd op de kop van het gebouw en de hele living is voorzien van één grote raampartij die uitzicht geeft op het water en het groen. En dan bedoelen we niet zomaar wat water en groen, de luchtfoto's laten het overduidelijk zien, hier heeft u een prachtig uitzicht op de natuur en de vrijheid rondom uw woning.

En dat uitzicht heeft u aan alle kanten want het gebouw is zo gepositioneerd dat u zowel naar het zuiden als naar het oosten alleen maar ruimte en vrijheid ervaart. Verder is het een luxe complex, zeer fraai van architectuur en zeer bijzonder van opzet met eigen buitenruimten die zijn gesitueerd boven de parkeergarage. Zo is het een uniek plan met drie aparte gebouwen die tezamen toch een geheel vormen.
U woont hier aan de buitenrand van de gemeente en toch op steenworpafstand van alle centrale voorzieningen zoals winkels, scholen, sportverenigingen en het openbaar vervoer.

Indeling:
Op de begane grond komt u binnen in een beveiligde, centrale hal. U kunt met de lift of de trap na de eerste verdieping waar u het appartement gaat aantreffen. De eerste verdieping, de ideale hoogte om een heerlijk vergezicht te hebben en om ook contact te hebben met het zogenaamde straatniveau. U kunt de eenden op het water nog zien en herkennen.

Zodra u de voordeur van het appartement opent staat u in een lange ruime hal. Hier treft u de deuren naar de diverse ruimten van het appartement. Als eerste lopen we door naar de living.
Het zijn twee openslaande deuren die toegang geven naar de woonkamer. Zodra u in de woonkamer staat bent u onder de indruk van de openheid, de vrijheid en het uitzicht! De living is één grote en rechthoekige ruimte die keurig strak van afwerking is met een gespoten plafond, nette wanden en laminaat op de vloer. In de verste hoek bevindt zich het keukenmeubel wat is opgesteld in een L-vorm en voorzien van onder- en bovenkasten en natuurlijk meerdere ingebouwde apparaten. Het is een meubel in een neutrale kleurstelling.

Aan de andere kant treft u de ruimte waar de zithoek is gepositioneerd en waar de openslaande deuren naar het buitenterras zijn. In deze kamer is alles royaal opgesteld en op allerlei manieren in te delen en in te richten. Het buitenterras is bijna 20 m² groot en gericht op het zuidoosten, een hele prettige ruimte waar u royaal buiten kunt zitten, uiteraard weer kan genieten van het uitzicht en door de opzet met het terras boven u zit u hier enigszins beschut. Het tweede terras is ter hoogte van de voordeur, omdat u de laatste in de rij bent is dit een ruimte waar niemand meer langs hoeft en waar de huidige eigenaar vooral in de avond nog heerlijk zit na te genieten van het late zonnetje.

Als we teruggaan naar de hal treffen we als eerste de zogenaamde kleine slaapkamer. Dit is een kamer die op dit moment in gebruik is als kleedkamer en die ook een deur heeft naar het terras. De volgende slaapkamer is de zogenaamde masterbedroom. Een kamer waar een tweepersoonsbed en een kastenwand prima passen en die ook een deur heeft naar het terras. Beide kamers zijn keurig afgewerkt met tapijt op de vloer, lichtgekleurde wanden en een spuitwerk plafond.

Vervolgens treffen we de badkamer. Een moderne ruimte voorzien van watervaste panelen in tegelmotief, een royale inloopdouche, een wastafel met spiegelkast en een zeer modern hangcloset die volledig elektrisch gestuurd wordt en meerdere mogelijkheden van persoonlijke hygiëne kent.
Naast de badkamer treft u de toiletruimte, voorzien van een hangcloset en een fonteintje en crème gekleurde tegels. Vervolgens is er de technische ruimte waar de apparatuur is opgesteld, u de wasmachine en droger kwijt kan en het uiteraard mogelijk is om allerhande spullen op te bergen.
Als laatste is er de derde slaapkamer, een fijne kamer die grenst aan de galerij bij de voordeur en voorzien is van een heerlijk groot raam.
Alle ramen zijn voorzien van zonwering

Algemeen:
Bijdrage VVE € 238,- per maand
CV HR-ketel bouwjaar 2022, warmte terugwin installatie
Elektrische zonwering bij grote raampartij
Energiekosten huidige eigenaar bedragen thans circa € 100 per maand
Bij deze woning is een definitief energielabel A aanwezig

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 569,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,445
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 238.00 per month

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2006
Type of roof
Shed roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
128 m²
Exterior space attached to the building
19 m²
External storage space
18 m²
Volume in cubic meters
419 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Outdoor awning, elevator and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR (gas-fired combination boiler from 2022, in ownership)

Cadastral data

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL A 8815
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road, in residential district, rural, freestanding location and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Garage

Type of garage
Underground parking and parking place
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking garage

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 238.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Fort Honswijk 11

€ 569,000 k.k.