• Sold under reservation

Luxe appartementen (Bouwnr. 12) 4041 Kesteren Kesteren

Hightlighted features

  • 85 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 359,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project De Entree, Kesteren

Description

Een unieke mogelijkheid om in een splinternieuw appartement te wonen midden in het centrum van Kesteren! Alle voorzieningen op kleine loopafstand, het appartement is voorzien van een balkon/loggia, eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein en een eigen berging op de begane grond. Het appartement is voorzien van een badkamer welke nog naar eigen wens is aan te passen en een stelpost voor een keuken, zo kunt u het helemaal naar eigen wens en smaak afmaken maar koopt u wel een mooi geheel!

Een geweldig appartement met mooie, grote raampartijen, gelegen aan de Zuidzijde en uitzicht over het dorp. Energiezuinig én een inpandig balkon welke ook gelegen is op het Zuiden. De woonkamer/keuken zijn efficiënt en mooi ingedeeld en er zijn 2 slaapkamers zodat er een ruim 3 kamer appartement is ontstaan.

Alles nieuw, geheel voorzien van vloerverwarming én energiezuinig. Zo is er verwarming door middel van een warmtepomp en heeft u zonnepanelen, verder is alles geïsoleerd, dit betekent lage woonkosten! Vooral tegenwoordig erg belangrijk! In het appartement is er verder elektra en water aanwezig.

Indeling
Bij binnenkomst treft u een efficiënt ingedeelde hal die eigenlijk tot allen ruimten toegang geeft, dit begint met de meterkast, daarachter een praktisch ingedeelde slaapkamer. Aan de andere zijde ook een royale slaapkamer welke van mooi formaat is zodat hier ruimte volop is en er zelfs nog een vaste kastenwand gerealiseerd zou kunnen worden. Vanuit de hal is er verder toegang tot de bijkeuken waarin zich de warmtepomp bevindt maar waar ook ruimte is voor de witgoedaansluitingen en zo nodig nog andere opslag. Toegang tot de toiletruimte welke separaat is van de badkamer, heel handig, zo hoeven uw gasten niet op uw badkamer te komen en aan het einde toegang tot de woonkamer/keuken. Er tegenover de royale badkamer met inloopdouche en wastafel. De keuken en woonkamer lopen mooi in elkaar over en zijn van een mooi formaat, dit betreft een ruime, vierkante ruimte welke fijn ingedeeld kan worden. Het balkon/ de loggia is vanaf deze ruime woonkamer toegankelijk.

Doordat het in het midden van het centrum gelegen is loopt u zo even naar de supermarkt, bakker of slager en haalt u de verse boodschapjes. Ook het station is op kleine afstand en dit geldt ook voor de uitvalswegen naar de omliggende dorpen en steden. Gezellig is het dorp van zichzelf en het leuke winkelaanbod zorgt er voor dat u eigenlijk voor alle dagelijkse boodschappen in het dorp terecht kan. U leest het al, een schitterend nieuw appartementencomplex waar u fijn en zorgeloos kunt wonen.

Kesteren is het grootste dorp van de gemeente Neder-Betuwe, waartoe ook Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Ochten en Opheusden behoren. Op 1 januari 2022 telde het dorp 6.853 inwoners. Het ligt midden in het karakteristieke rivierengebied, in het noorden begrensd door de Nederrijn en in het zuiden door de Waal. Dit gebied staat bekend om zijn schitterende natuur.

Wandelend tussen de bloesem van de fruitboomgaarden of fietsend over de dijken bewonder je dit eeuwenoude landschap waar de Romeinen ook al hun kampen opsloegen, nu meer dan tweeduizend jaar geleden. Zowel in het dorp als in de directe omgeving is veel te zien, te doen en te beleven. Gaat u mee?
In de nabijheid van Kesteren vindt u prachtige natuurgebieden. De Betuwe zelf, de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe, de Gelderse Vallei, de Blauwe Kamer: aan bossen, heuvels en heide geen gebrek! Door het gebied lopen diverse fiets- en wandelroutes, waaronder de Klompenpaden, die u langs de mooiste plekken leiden. Natuurlijk kunt ook gewoon over de dijk of langs de uiterwaarden lopen. Het pontje brengt u naar de overkant en weer terug. In het voorjaar wandel je in de Betuwe tussen de bloesem van de fruitboomgaarden.

In de brochure vertellen wij u nog veel meer over het leuke, gezellige Kesteren met alle faciliteiten maar ook mooie en leuke plekken waar u uw vrije tijd door kunt brengen. Het dorp zelf heeft in de basis een mooi winkelaanbod zodat u voor de dagelijkse boodschappen in het dorp terecht kunt, wanneer u net even iets anders of extra's nodig heeft, dan kunt u in de omliggende dorpen en/of steden terecht welke snel en goed te bereiken zijn. Het station met treinverbinding naar Arnhem en Tiel zorgt er voor dat u binnen een kort tijdsbestek deze plaatsen bereikt.

Algemeen
Bouwjaar 2023-2024.
Er zal een VvE opgericht worden waarin veel geregeld zal worden m.b.t. onderhoud en bewoning.
De appartementen zullen gebouwd worden met Bouwgarant.
Het gebouw heeft een lift als ook een trappenhuis.
U dient een parkeerplaats bij te kopen van € 6.000,=
Er is de mogelijkheid om desgewenst meerdere parkeerplaatsen te kopen.
Er is een inpandige berging met elektra op de begane grond aanwezig.
Er is een stelpost voor de keuken van een bedrag van € 5.000,=, deze kan besteed worden bij Avanti Keukens.
Het geheel zal gebouwd worden door bouwbedrijf J.G. Timmer uit Kesteren.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 359,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,224
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2023
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
85 m²
Exterior space attached to the building
6 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
275 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
A+++ What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

KESTEREN E 1231
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
KESTEREN E 1232
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property and parking on private property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Luxe appartementen (Bouwnr. 12)

€ 359,000 v.o.n.