Burggravenlaan 47 2223 GA Katwijk (ZH) 't Sandt

Hightlighted features

  • 85 m² living area
  • 3 bedrooms
Map

Description

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een ruime maisonnette waar jij volledig je eigen draai aan kan geven? Kom dan zeker kijken bij Burggravenlaan 47 te Katwijk! Het appartement is recent volledig gestuct, heeft een ruime en lichte woonkamer, een open keuken en een fantastisch vrij uitzicht over de duinen van Katwijk. Leg een mooie vloer neer, schilder de wanden en je kan wonen! Bel jij ons voor het inplannen van een bezichtiging?

Indeling: Via de ruime hal met modern toilet en fonteintje kom je direct in de royale open keuken. Vanaf hier heb je een fantastisch vrij uitzicht over de duinen van Katwijk! De woonkamer is ruim opgezet en heeft veel lichtinval.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een nette badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is er een ruim balkon die uitkijkt over groen en het water van de Rijn.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk, maar toch dichtbij alle voorzieningen die Katwijk te bieden heeft. De winkels, restaurants en openbare vervoersmogelijkheden zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Ook de stranden en duinen van Katwijk zijn snel te bereiken, waardoor de woning ideaal is voor iemand die van de zee houdt.
De woning is ook zeer geschikt voor gezinnen, aangezien er een kinderspeelplaats in de buurt is en diverse basisscholen en middelbare scholen in de buurt.

Handig om te weten!

Vanaf 1 januari 2023 stijgt de NHG-kostengrens voor woningen zonder energiebesparende voorzieningen van € 355.000,- naar € 405.000,-. Voor woningen waarbij energiebesparende voorzieningen worden getroffen is de kostengrens 6% hoger, namelijk € 429.300,-, in plaats van € 376.300,- in 2022.

Ook volgt uit het Belastingplan 2023 dat de woningwaardegrens bij de startersvrijstelling op 1 januari 2023 wordt verhoogd van €400.000 naar €440.000. Huizenkopers tussen 18 en 35 jaar betalen tot deze grens onder voorwaarden geen overdrachtsbelasting voor een woning. Wil men gebruik maken van de verhoging, dan moet het transport na 31 december 2022 plaatsvinden. Het moment van het ondertekenen van de koopovereenkomst is daarbij niet van belang.

Tevens volgt uit het Belastingplan 2023 dat het kabinet de schenkingsvrijstelling voor de eigen woning (ook wel de jubelton genoemd) per 1 januari 2023 verlaagt tot € 28.947 en deze per 1 januari 2024 volledig afschaft.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 335,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,941
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 135.00 per month

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
85 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
10 m²
Volume in cubic meters
272 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories
Located at
4th floor
Facilities
Mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

KATWIJK D 1022
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 135.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Burggravenlaan 47

€ 335,000 k.k.