Eikesstraat 16 6013 RE Hunsel Kern Hunsel

Hightlighted features

  • 128 m² living area
  • 535 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Deze karakteristieke en ruime woning is gelegen op een ruim perceel van 535 m2 met een zeer ruime garage c.q. bedrijfsruimte van ca. 70m2. Rustig wonen in Hunsel. dat kan zeker in deze buurt. Een kindvriendelijke woonomgeving en gesitueerd op loopafstand van het centrum van Hunsel en er is een basisschool. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Indeling
Via de hal/entree heeft u toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en rechts de keuken. De zeer ruime keuken (3.68m x 4.57m) is voorzien van een hoekkeuken voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging, een combi-oven, een vaatwasser, een koelkast en diverse boven- en onderkasten. Met nog genoeg ruimte voor een eettafel. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar als ook de woonkamer. In de bijkeuken treft u aan een wastafel met meubel, het toilet en de aansluitingen voor het witgoed. De tuin is bereikbaar via de bijkeuken. De zeer ruime woonkamer (8.94m x 4.97m) heeft veel lichtinval. Voorzien van een mooie 60x60 antracietgrijze tegelvloer en middels de schuifpui toegang tot tuin en overkapping. In de woonkamer is aan de voorzijde gelegen een eetkamer en dan een ruim zitgedeelte aan de achterkant gelegen met uitzicht op de tuin. Vanuit de woonkamer is er dan ook toegang tot de kelder. De kelder is manshoog en 2.61m x 1.77m groot.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot vier prima al slaapkamers. Allen keurig netjes verzorgd. De slaapkamers zijn 3.68m x 3.01m, 3.68m x 4.10m, 2.97m x 2.71m en 1.66m x 3.13m groot. Dan een ruime badkamer, keurig netjes verzorgd en voorzien van een ligbad, vrij hangend toilet en een wastafel met spiegel.

Tweede verdieping
De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap en is 1.88m x 8.82m groot. Hier bevindt zich ook de c.v. installatie. Met het eventueel realiseren van een dakkapel, heeft u nog een vijfde slaapkamer.

Tuin
Zeer ruime en omsloten achtertuin, geheel betegeld, voorzien van een ruime overkapping van 6.54m breed en 3.57m diep, een hele ruime garage met vliering van wel ca. 70m2 biedt het mogelijkheden tot het hebben van een bedrijfsruimte op eigen terrein. De poort is afsluitbaar welke langs de woning is gelegen.

Bijzonderheden
- Instapklare vrijstaande woning;
- Ruime garage met afstandsbediening c.q. bedrijfsruimte met vliering van ca. 70m2;
- Achter deze garage ligt nog een garage en ook deze is met afstandsbediening;
- Gehele woning is geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met grotendeels triple glas, zonwerend en gelaagd. Dit geldt ook voor de garage;
- Voorzien van rolluiken welke gedeeltelijk te bedienen zijn via een app op de telefoon;
- Vier slaapkamers;
- Top locatie gelegen in de kern van Hunsel;
- Uitvalswegen gelegen op 6 autominuten rijden!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend “schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 399,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,117
Original asking price
€ 415,000 kosten koper
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1957
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
128 m²
Other space inside the building
21 m²
External storage space
70 m²
Plot size
535 m²
Volume in cubic meters
519 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement
Facilities
Rolldown shutters

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired, in ownership

Cadastral data

HUNSEL B 2909
Cadastral map
Area
535 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, In wooded surroundings and in residential district
Garden
Back garden

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door, loft, electricity, heating and running water
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Eikesstraat 16

€ 399,000 k.k.