• Sold under reservation

Doolgaardstraat 3 B 5961 TP Horst Horst-Centrum

Hightlighted features

  • 106 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 434,800 v.o.n.
Calculate monthly payment
Eyecatcher Comfortabel gelijkvloers wonen met een heerlijke buitenruimte!

Description

Wonen met een heerlijke buitenruimte

LET OP! Nog slechts 2 bouwnummers beschikbaar.

Dit appartement heeft een totale oppervlakte van maar liefst 106 m² en beschikt naast een ruime woonkamer met open keuken (48,6m²), twee slaapkamers (18,5m² en 15,1 m2), een nette badkamer met inloopdouche, separaat toilet, technische ruimte en een fijne buitenruimte van 45 m² aan de Zuid-West kant van het complex.

Aan de Doolgaardstraat 3b in Horst aan de Maas verrijst momenteel ‘Residence Le Garage’, een kleinschalig en zeer aantrekkelijk appartementencomplex. Op de begane grond bevindt zich deze levensloopbestendige driekamerwoning. Behalve drie aangenaam ruime kamers beschikt dit appartement over een lekkere buitenruimte van 45 vierkante meter. Het duurt nog even maar laat straks de zomer maar weer komen.

‘Residence Le Garage’ dankt de naam aan de lange aanwezigheid van een bekend garagebedrijf op die plek. Verder lijkt het gebouw uiteraard in de verste verte niet op een garagebedrijf. De architectuur is modern maar wel erg vriendelijk en warm. De entree is in een ruime gemeenschappelijke hal met een lift naar de bovenliggende etages. De lift kunt u echter links laten liggen want de ingang van uw appartement bevindt zich op de begane grond.

Indeling
U komt uw woning binnen in de hal die alle ruimtes van de woning ontsluit. Wat hier direct opvalt is de breedte van de hal en de deuren. Deze afmetingen zorgen ervoor dat het appartement ook uw woonplek blijft als u onverhoopt slechter ter been wordt en u op een rollator of rolstoel aangewezen bent.

In de hal treft u als aan uw linkerzijde het toilet met fontein aan. De deur daarnaast geeft toegang tot de eerste slaapkamer. Uiteraard kunt u hier ook een kantoor of hobbyruimte van maken. Tegenover de slaapkamer bevindt zich de deur naar de interne berging met technische ruimte. ‘Residence Le Garage’ is uiteraard van het gas af en zeer duurzaam. De apparatuur zoals de warmte terugwininstallatie vindt u in deze berging. Maar hier is overigens ook plek voor uw wasmachine en droger. Naast deze ruimte is de badkamer gevestigd. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel met meubel. Tegenover de badkamer vindt u vervolgens de masterbedroom. De kamer beschikt over een groot raam voor lekker veel lichtinval.

De laatste deur in de gang geeft natuurlijk toegang tot de woonkamer. Ook de living is royaal en beschikt over een open keuken. Blikvanger is hier de schuifpui die toegang geeft tot het terras en de grote tuin. Hier is het vele maanden van het jaar genieten geblazen. Verder beschikt u nog over een separate berging waar u uw fiets(en) kunt zetten en een eigen parkeerplaats op de begane grond.

Omgeving
‘Residence Le Garage’ verrijst op de kop van de Doolgaardstraat en de Venloseweg in het centrum van Horst aan de Maas. Een bruisend centrum met meer dan 100 winkels en speciaalzaken. Ook op het gebied van scholen is er voldoende keuze. Dankzij de aansluiting op invalswegen en openbaar vervoer is uw appartement in Residence Le Garage eenvoudig en snel te bereiken.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 434,800 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,102
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Ground-floor apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
106 m²
Exterior space attached to the building
45 m²
Volume in cubic meters
281 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
Ground floor
Facilities
Mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Energy efficient window
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Geothermal heating

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in center
Garden
Back garden

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property and parking on private property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Doolgaardstraat 3 B

€ 434,800 v.o.n.