Oude Provincialeweg 65 -65A 5527 BN Hapert Hapert Zuid-West

Hightlighted features

  • 251 m² living area
  • 1,100 m² plot size
  • 6 bedrooms
Map
€ 1,175,000 k.k.
Calculate monthly payment

Description

Deze locatie bestaat uit diverse onderdelen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit object bestaat uit: een volledig gemoderniseerd vrijstaand woonhuis voorzien van 5 slaapkamers en binnenzwembad. Zelfstandig appartement van ca. 110 m2. Twee salonruimten momenteel o.a. in gebruik als pedicure. Bedrijfsruimte met professionele keukenopstelling waar kookworkshops georganiseerd worden. Privékroeg met bar en buitenterras. Drie garages/loodsen ten behoeve van opslag met elektrische roldeuren. Het bestemmingsplan laat diverse gebruiken toe, waaronder bedrijf aan huis, detailhandel en bedrijvigheid tot milieucategorie 1. Dit alles gelegen op een centrumlocatie in Hapert. U leest het: er schuilt hier meer achter de voordeur dan u zou verwachten.

Vrijstaand woonhuis met binnenzwembad en tuin
Het woonhuis is in de afgelopen jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd en beschikt over een energielabel A.

Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar het portaal. Het portaal geeft op zijn beurt weer toegang tot de cv ruimte, toiletruimte (vrijhangend wandcloset en fonteintje), woonkamer en badkamer en slaapkamer. De woonkamer is in open verbinding met de keuken. Er ligt een fraaie PVC visgraatvloer en fraaie met eikenhout bekleedde balk. In de keuken zijn diverse inbouwspots voorzien en er is een airco-unit aanwezig. Een lichtkoepel zorgt voor extra lichtinval in de kamer.

De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, RVS spoelbak met Quooker, koelkast, Neff oven met stoomfunctie en vaatwasser. Wederom is gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle materialen en apparatuur. Dit betreft een maatwerk keuken met voldoende berg- en werkruimte. De keuken geeft toegang tot de achtertuin en een portaal. Het portaal is in gebruik als ‘achterom’. Hier is een waterontharder aanwezig. Aansluitend is een kantoorruimte. Achter deze kantoorruimte liggen weer alle bedrijfsruimten welke later in deze beschrijving aan de orde komen.

Teruggekeerd in de keuken gaan we via een loopdeur naar de achtertuin: volledig verharde achtertuin met buitenkraan en schrobputje. De achtertuin ligt op het zonnige zuiden, onder de overkapping kan in de schaduw gezeten worden. Onder de overkapping treft u tevens een schuifpoort welke een vrije achterom mogelijk maakt.

Weer verder teruggekeerd in het portaal bij de hal treffen we een slaap- en badkamer op de begane grond. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt met koperkleurig sanitair en fraai tegelwerk. Er is een vrijstaand ligbad, ruime inloopdouche en wastafel aanwezig in de badkamer. Aansluitend is de ouderslaapkamer met airco-unit en vaste kastenwand.

‘Last but not least’ voor wat betreft de begane grond van het woonhuis is het binnenzwembad. Het zwembad is verwarmd middels een pellet kachel en de afmetingen zijn 8 x 5 x 1.60. Bij het binnenzwembad behoort ook nog een infrarood saunaruimte en een inloopdouche.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot een 4-tal slaapkamers. Over de gehele verdieping met betonnen verdiepingsvloer ligt een PVC vloer. De eerste slaapkamer is in gebruik als kleedkamer met vaste kastenwand en toiletruimte. De tweede slaapkamer is van prima formaat, beschikt over een rolluik en is qua afwerking vergelijkbaar als de rest van de slaapkamers. De derde slaapkamer is voorzien van airco-unit, rolluik en inbouwkast. De vierde slaapkamer is ook in gebruik als kleedkamer.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder met houten verdiepingsvloer en een stahoogte van ca. 2.40M

Kenmerken woonhuis
• Woonoppervlakte 127 m2
• Inhoud 464 m3
• Duurzaam:
o HR combiketel Atag 2021
o Nagenoeg geheel voorzien van dubbelzijdige beglazing
o Vloerisolatie, dakisolatie
o Energielabel A

Appartement
Volledig zelfstandig appartement met eigen ingang en eigen energielabel A.

Betreft een ruim opgezet appartement gelegen boven de bedrijfsruimten van het object. Dankzij de betonnen verdiepingsvloer, slim gepositioneerde raampartijen/dakramen en privacy biedende dakterras kan hier optimaal in harmonie langs/boven elkaar gewoond worden door eigenaar en huurder.

Het appartement bestaat uit een ruim opgezette woonkamer met open keukenopstelling met de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gasstel met oven, afzuigkap, koelkast en RVS-spoelbak. Een schuifpui verbindt de woonkamer met het zonrijke dakterras. De slaapkamer is royaal qua oppervlakte en voorzien van voldoende natuurlijk lichtinval. Een tweede kamer beschikt niet over natuurlijk lichtinval dus mag bestempeld worden als grote berging. Met een aanpassing in de indeling kan hier in een handomdraai een extra slaapkamer gerealiseerd worden. Vervolgens treffen we de badkamer. De badkamer is deels betegeld en voorzien van ligbad-douchecombinatie, wastafel, hangend toilet en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Verder is in de badkamer de cv-installatie opgesteld.

Kenmerken appartement
• Woonoppervlakte 124 m2
• Inhoud 370 m3
• Balkon 33 m2
• Duurzaam:
o Volledig geïsoleerd
o Dubbelzijdige beglazing
o Cv-installatie Nefit 2010
o Airco unit
o Vloerverwarming
o Energielabel A.
• Volledig zelfstandig dankzij eigen meterkast, Cv-installatie en alle benodigde voorzieningen.
• Dak vernieuwd in 2019 en voorzien van 42 zonnepanelen.

Bedrijfsruimten
De bedrijfsruimten hebben een separate binnenkomst. De voormalige kantine is in gebruik als wasruimte en vanzelfsprekend voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tegenover deze kantine is een toiletruime aanwezig en een ruimte met de oude liftkast. De lift is nog aanwezig, het is onbekend of deze nog werkt. Ook de bedrijfsruimten hebben een eigen energielabel: A++.

Vervolgend treft u een ontvangst balie en twee salons aan welke respectievelijk in gebruik zijn als salon en pedicure. Het geheel is netjes afgewerkt en ingedeeld met tussenwanden. Een volgende bewoner kan de indeling veranderen naar eigen wens/behoefte. Vervolgens treffen we de derde bedrijfsruimte, momenteel in gebruik voor kookworkshops en hierna genoemd kooklokaal. Het kooklokaal heeft een separate binnenkomst met zonneluifel (ter overname). De ruimte is fraai afgewerkt en ruim van opzet. In het kooklokaal is een professionele horecakeuken geplaatst met de volgende apparatuur: oven, Neff oven met stoomfunctie, koelkast, dubbele spoelbak met Quooker, dubbele inductiekookplaat met afzuigkap, bakgrillplaat voorzien van eigen afzuigkap en vaatwasser. Dit alles in een op maat gemaakte keukenopstelling met zeer veel berg- en werkruimte. Verder is er een los toilet en een los urinoir. Daarnaast is er een berging voor opslagruimte, eigen meterkast, Cv-installatie en zwembadpomp.

‘Om de hoek’ ligt een privékroeg met bar en volledige inventaris (ter overname), betonnen vloer en eigen toiletruimte. Het geheel is wederom modern afgewerkt. Aan de kroeg grenst een terras met overkapping gericht op het oosten waar u ’s ochtends heerlijk in de zon zit en ‘s zomers lekker koel.

Kenmerken bedrijfsruimte
• Oppervlakte totaal 181 m2
• Verwarming en warm water middels heteluchtverwarming en boiler aangesloten op een pellet kachel.
• Energielabel A++.

Garages/loodsen
Achter op het perceel liggen 3 garages/loodsen. We gaan ze stuk voor stuk af. In de eerste loods is de technische ruimte aanwezig met 50 Kw pellet kachel aangesloten op een 1000L boiler. Deze zorgen voor verwarming van de bedrijfsruimten en het binnenzwembad. Verder een eigen meterkast met krachtstroom. De oppervlakte van deze ruimte is 58 m2 en er is een elektrische roldeur aanwezig met een vrije inrijhoogte van ca. 2.50M. De tweede loods is in gebruik als privé garage en voorzien van twee elektrisch bedienbare roldeuren met een vrije inrijhoogte van 2.50M en heeft een oppervlakte van 32 m2. De derde loods is een zeer royaal en hoog uitgevoerd gebouw met fraaie open spanten constructie en elektrische roldeur met een vrije inrijhoogte van 3M. Deze loods heeft een oppervlakte van 110 m2 en aansluitend is een overkapping voor bijvoorbeeld het stallen van de kliko’s.

Bestemmingsplan
Het vigerend bestemmingsplan op deze locatie betreft ‘gemengd’. Deze bestemming laat diverse gebruiken toe. Naast dat er vanzelfsprekend gewoond mag worden, kan er detailhandel plaatsvinden, bedrijfs- en beroepsmatige activiteiten aan huis en lichte bedrijvigheid onder milieucategorie 1. Hierdoor zijn diverse gebruiken mogelijk op het perceel. Meer informatie omtrent het bestemmingsplan vraagt u op bij ons kantoor.

Algemeen
• Camerabewakingssysteem
• Led verlichting
• 42 zonnepanelen (2019, opbrengst ca. 13.000 KWh)
• Nagenoeg alle verschillende onderdelen beschikken over een eigen meterkast.
• Waterontharder aanwezig

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,175,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,681
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1964
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
251 m²
Other space inside the building
215 m²
Exterior space attached to the building
77 m²
External storage space
203 m²
Plot size
1,100 m²
Volume in cubic meters
1,173 m³

Layout

Number of rooms
14 rooms (6 bedrooms)
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Double glazing, energy efficient window and completely insulated
Heating
CH boiler and partial floor heating
CH boiler
2021

Cadastral data

HOOGELOON F 2212
Cadastral map
Area
1.100 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Attached brick garage and parking place
Capacity
1 car

Commercial property

Consulting rooms
23 m², built-in

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Oude Provincialeweg 65 -65A

€ 1,175,000 k.k.