Voorstraat 14 4503 BJ Groede Groede

Hightlighted features

  • 95 m² living area
  • 260 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Soms heb je direct een vakantiegevoel wanneer je ergens binnenstapt. Zorg dat je Ready bent om de rest van je leven een vakantiegevoel te hebben in je eigen huis! Op dit heerlijke plekje in de voorstraat in Groede is deze hoekwoning te vinden. Met de ligging op de hoek en de diepe achtertuin heb je toch een heel fijn gevoel van vrijheid. Met maar liefst vier slaapkamers is er tevens genoeg slaapruimte voor een groter gezin.

Groede heeft een kleine 1.000 inwoners en kent sfeervolle straatjes en een gezellige monumentale markt. Met zicht op de Grote Kerk vanuit je achtertuin sta je zo op de markt met zijn verschillende restaurants en cafés. Alleen al voor de sfeer is het echt leuk om in Groede te wonen. Daarnaast heeft Groede zijn eigen supermarkt die al meer dan 100 jaar bestaat! Ook sta je met de fiets zo aan het strand voor een leuk tochtje, een hapje of een drankje bij bijvoorbeeld ‘Puur’ of ‘Beachhouse 25’ of gewoon om lekker te genieten in de zon.

Indeling
Je treft een hele fraaie woning aan wanneer je ervoor staat. De houten delen (kozijnen, deur, dakkapel, goten) worden jaarlijks geschilderd, waardoor het altijd een fraai aanzicht is. Het karakter uit de begin jaren 1900 is goed behouden gebleven met de authentieke lateien en dakgoten. Voor de deur en naast de woning is genoeg parkeergelegenheid gecreëerd. Er is altijd plaats wanneer u laat terugkomt van uw werk of meerdere gasten ontvangt.

Betreedt de woning via de nette houten voordeur om uit te komen in de lange gang. Hier is voldoende plek voor een garderobe en de meterkast. De houten delen accentueren de authentieke stijl van de gehele woning. Vanuit de gang kan je veel ruimtes betreden, namelijk de woonkamer, de eetkamer, de eerste verdieping en het toilet. De woonkamer en de eetkamer zijn en-suite en zijn voorzien van houten parketvloeren en een gezellige gaskachel. Het plafond is fraai afgewerkt en toch zijn hier en daar de originele houten balken nog te zien. Vanuit de eetkamer is de kelder te betreden, welke ideaal is als koude opslag. Tevens kunnen we langs hier verder naar de keuken en de badkamer in de aanbouw. De keuken is voorzien van gaspitten en een afzuigkap, een spoelbak en veel opbergruimte. De losse apparaten (koelkast en vaatwasser) zullen achterblijven. Vanuit de keuken wordt tevens de tuin betreden. Tenslotte hebben we nog de badkamer. Hierin is een fraaie wastafel en een (regen-)douche voorzien.

Eerste verdieping
De trap vanuit de gang biedt je toegang tot de ruime overloop van de eerste verdieping. Laat je verrassen door de ruimte die hier nog is. De originele deuren en houten vloeren kenmerken ook weer het karakter van deze verdieping. Dankzij de dakkapel voor en de verhoogde gevel achter is hier meer ruimte voorzien dan verwacht. Met maar liefst vier slaapkamers kan je hier met een flink gezin wonen. Zeker twee kamers zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed, de andere twee kamers kunnen prima gebruikt worden als kinder- of éénpersoonskamer of een kantoor. Ideaal ook is dat er een toilet is voorzien op de verdieping, waardoor je ’s nachts niet de trap af hoeft. Achter het toilet is de CV-ketel verstopt. Dit is een combiketel uit 2013.

De tweede verdieping kan betreden worden middels de vlizotrap op de overloop. Deze zolder is hoog genoeg om op te staan en kan gebruikt worden als opbergruimte.

Tuin
De tuin is ook zo’n plek waar je direct een vakantiegevoel van krijgt. Met zijn 32 meter diepte en de ligging op het zuidoosten heb je hier alle ruimte en altijd wel ergens een plekje met zon om te genieten van het mooie weer. De goed onderhouden tuin biedt veel plaats voor groen en zelfs een petanque baan. De tuin kan langs twee plaatsen aan de zijkant betreden worden. Achterop het perceel staat een fijne garage. Deze is uiteraard te gebruiken als garage of opslag, maar kan ook een leuk buitenverblijf zijn.

Bijzonderheden
- Een woning uit 1908 met een authentiek karakter
- Een diep perceel van 260 m²
- Houten kozijnen met enkele en dubbele beglazing en kunststof kozijnen met dubbel glas
- Vier slaapkamers
- HR-combiketel uit 2013
- Tweede CV in de garage, welke individueel verwarmd wordt
- Het dak van de dakkapel is geïsoleerd

Ben je nieuwsgierig geworden en kan dit het huis zijn van je dromen? Neem dan snel contact op met Ready Vastgoed!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 289,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,042
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1908
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
95 m²
Other space inside the building
24 m²
External storage space
24 m²
Plot size
260 m²
Volume in cubic meters
370 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
3 stories

Energy

Provisional energy label
G What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2013, in ownership

Cadastral data

OOSTBURG EG 255
Cadastral map
Area
260 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Sheltered location and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
192 m² (32 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity, heating and running water

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Voorstraat 14

€ 289,000 k.k.