• Under option

I am Grave - Loft26 L.4.20 5361 GK Grave Binnenstad

Hightlighted features

  • 150 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 797,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Op één van de mooiste plekjes van historisch Grave beleef je de luxe van een eigentijds penthouse met een adembenemend uitzicht over de Maas en de historische daken van de binnenstad.

De flat van het voormalige Verzorgingstehuis “Maaszicht” is afgetopt en wordt door Ballast Nedam getransformeerd naar karaktervolle appartementen in 'pakhuis'-stijl. Op de bovenste laag van het gebouw wordt een vijftal penthouses gerealiseerd waarvan dit penthouse de grootste terrassen heeft. Je kunt hier zowel van de zon als van de schaduw genieten met zowel buiten als binnen -door de grote raampartijen- een werkelijk fenomenaal uitzicht.

De vierde verdieping is nog onderdeel van het bestaande 'Maaszicht'-gebouw. Hier is vanuit de lift de entree en de slaapverdieping gesitueerd met 3 slaapkamers (waarvan 1 met terras) en een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Het aparte gastentoilet bevindt zich ook op deze verdieping.

De vijfde verdieping wordt geheel nieuw opgetrokken en heeft een bijzondere Loft-architectuur. De grote, lichte en hoge (> 4.40 m) woonkamer en open keuken gecombineerd met de glazen wanden geven je meteen het gevoel van buiten wonen. De terrassen op de verdiepingen beslaan meer dan 35 m² in totaal.
De appartementen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van een luchtwarmtepomp, elektrische boiler en zonnepanelen.

De woningen worden voorzien van een keuken met diverse inbouwapparatuur en een badkamer/toiletruimte (zie hiervoor de technische omschrijving). Het is overigens mogelijk eigen keuzes voor keuken en/of sanitair te maken.

Er is een eigen parkeerplaats op het binnenterrein en een berging in het souterrain.
Verder is er een gemeenschappelijke fietsenstalling.

De oplevering wordt rond de bouwvak vakantie van 2024 verwacht.
Projectnotaris: Barbara van Kampen in Oss.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie en bekijk de impressievideo op de website van woonmakelaars.nl

HISTORISCH CENTRUM VAN GRAVE
De binnenstad van Grave heeft een gezellig centrum met vele winkeltjes, terrasjes en boetiekjes. De rijke historie van vestingstadje Grave is overal terug te zien en de binnenstad ademt dan ook sfeer. Er wordt genoeg georganiseerd in de binnenstad. Loop bijvoorbeeld eens over de wekelijkse markt op vrijdag, of bezoek het jaarlijkse Smartlappenfestival. De buitenrand van het centrum is een mooi contrast vergeleken met de binnenstad. Hier bevinden zich onder andere de Maas en de haven. Langs de Maas is het heerlijk om even uit te waaien en er zijn mooie wandel- en fietsroutes met prachtig uitzicht. Of trek er met de boot op uit. Nabije steden als Nijmegen en Den Bosch zijn goed te bereiken, zowel met auto als openbaar vervoer. Ook natuurgebieden zoals de Raamdal zijn gemakkelijk te bereiken.

GRAVE
Het is goed toeven in Grave. Een historisch vestingstadje met een levendige binnenstad, gelegen in de Brabantse gemeente Land van Cuijk. Gekenmerkt door sfeervolle straatjes, gezellige winkels en terrasjes, een mooie kade aan de Maas en een jachthaven bij het centrum. Met een wekelijkse versmarkt en regelmatig leuke evenementen valt er genoeg te beleven. Rondom Grave liggen de pittoreske kerkdorpen Velp, Escharen en Gassel en is volop natuurschoon. U wandelt en fietst zo naar een landelijke, rustige omgeving met weilanden, bossen en landgoederen. Ook zijn grotere steden zoals Nijmegen en Den Bosch binnen een half uur rijden bereikbaar. Kortom, Grave heeft voor iedereen iets te bieden.

*Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is voor nieuwbouw en transformatie niet altijd te voorkomen dat de informatie afwijkt van het uiteindelijke resultaat. Dit kan met name gelden voor de de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 797,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,313
Listed since
6+ months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Penthouse (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022
Specific
Protected townscape or village view (permit needed for alterations)
Type of roof
Pyramid hip roof
Quality marks
SWK garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
150 m²
Exterior space attached to the building
35 m²
External storage space
7 m²
Volume in cubic meters
456 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories
Located at
4th floor
Facilities
Elevator and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
Heat pump

Exterior space

Location
In center
Garden
Sun terrace
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

I am Grave - Loft26 L.4.20

€ 797,000 v.o.n.