Herenhuizen (Bouwnr. 10) 4463 LA Goes Industrieterrein Haven

Hightlighted features

  • 143 m² living area
  • 183 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 585,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project Bellevue Goese Diep, Goes

Description

Herenhuizen | Bouwnummer 10

Dat Goes een stad aan het water is, merkt u nergens beter dan hier. Deze groene omgeving, pal aan het water, ademt een zorgeloze rust uit. Voelde wonen ooit al eens zo ontspannen? Het glinsterende water, het geritsel van het groen, het zachte briesje rechtstreeks van de Oosterschelde; meer dan eens lijkt een gewone dag stiekem een beetje op vakantie. U voelt het iedere dag; dit is wat zo’n prettige woonomgeving met je doet.

In Bellevue Goese Diep woont u in een groene omgeving omringd door water. Even lekker het water op of het water in, is hier de normaalste zaak van de wereld. Het water ontspant, zelfs als u er alleen maar naar kijkt. Plezierig aan deze woonplek is dat het centrum van Goes en alle faciliteiten die deze stad biedt, altijd dichtbij zijn. Dat voelt niet alleen als luxe, dat is het ook.

Genieten van natuur en bruisend stadsleven
Uw herenhuis heeft een statig karakter. Het is een huis om trots op te zijn. Een heerlijk gevoel, iedere keer als u thuiskomt. Het uitzicht over het Havenkanaal en Goes is telkens anders. Zeilboten passeren, roeiboten van de roeivereniging aan de overkant, maar natuurlijk ook fietsers en wandelaars die volop genieten van deze prachtige omgeving. De natuur ligt om de hoek. De mooie Wilhelminapolder, de Oosterscheldedijk, het Goese Sas. Op de fiets, te voet of met uw eigen bootje: u bent er zo. Gelijktijdig staat u vanaf hier ook zo in de binnenstad. In minder dan 10 minuten bent u er! Leuk om samen een terrasje te pakken, te winkelen of gewoon even de inkopen te doen voor de komende dagen.

Natuurlijk duurzaam en energiezuinig
De kade waaraan uw herenhuis staat, ligt direct aan het water. Ieder huis heeft een eigen karakter. Uw woning past bij u. Dat geldt voor de uitstraling, maar ook voor de manier waarop uw woning gebouwd is. Eigentijds, met keuzes die aansluiten bij de nieuwste normen, gasloos en natuurlijk met zonnepanelen. Duurzame keuzes zijn niet meer dan logisch toch? Mooi meegenomen dat uw energielasten daardoor opvallend laag zijn!

Kom binnen!
We gaan graag met u mee naar binnen. Vanuit de hal komen we direct in de open keuken en dit kan weleens het kloppende hart van uw gezinsleven worden. Dit is namelijk uw nieuwe, riante woonkeuken. Hier bruist het! Dit is het startpunt van de dag en hier komt ook iedereen weer samen. Gezellig met partner, kinderen, maar ook vrienden en familie. Tot rust komen na een drukke (werk)dag? De woonkamer aan de achterkant van de woning biedt u alle ruimte voor rust en gezelligheid. Door de vloerverwarming is het hier altijd comfortabel. Plof op de bank en kijk door het grote raampartij naar de achtertuin. U kunt ook kiezen voor openslaande deuren. Zo verbindt u uw groene tuin nog meer met uw woonkamer en haalt u de natuur als het ware naar binnen.

Groene achtertuin
Wat een tuin, heerlijk! Doordat uw tuin 17,5 meter diep is er altijd een plekje om te genieten van de zon in uw tuin! Deze ‘groene’ kamer maakt uw woning extra aantrekkelijk. U vindt u er ontspanning, rust en gezelligheid. De vrije achterom is super praktisch. Als u met de fiets of scooter weg bent geweest, kunt u deze wegzetten in de houtenberging. Natuurlijk is er ruimte om uw auto te parkeren. Liever een garage of carport? Zo’n grote tuin biedt daarvoor alle ruimte!

Plek voor iedereen
Wilt u de dag achter u laten? Dan heeft u op de eerste verdieping drie slaapkamers, twee aan de achterkant en één aan de voorkant. De slaapkamer aan de voorkant is, met 18 m2, zo groot dat er volop ruimte is voor een kastenwand. Heerlijk, zoveel ruimte in uw kamer! De badkamer is één en al hotelluxe. Fijn is dat er nog een verdieping is! Volop ruimte dus om iedereen een mooie kamer te geven. Ook de techniek van uw woning vindt u hier. In de technische ruimte zit de warmtepomp, de WTW-unit, de vloerverwarmingspomp en de omvormer van de zonnepanelen maar ook wasmachine- en drogeraansluiting. Die kunt u hier dus mooi (energiezuinig) laten draaien. Het unieke aan deze woning is het dakterras van 19 m2. Wat is het hier mooi! Doordat dit terras op het zuiden ligt, staat hier lekker lang de zon.

Kenmerken van de woning
- Woonoppervlakte ca. 143 m²
- Perceeloppervlakte ca. 180 m²
- Prachtig uitzicht op het water vanuit de keuken
- Zes slaapkamers
- Complete badkamer en toilet
- Duurzaam en energiezuinig
- Hoogwaardige isolatie, individuele warmtepomp en vloerverwarming
- Energielabel A++

Thuiskomen!
Enthousiast over dit herenhuis? Wij ook! We begeleiden u daarom ook graag bij de aankoop van uw droomwoning! Neem contact op via 0113-21 11 47 of
?

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 585,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,091
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, semi-detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2023

Surface areas and volume

Areas
Living area
143 m²
Exterior space attached to the building
19 m²
Plot size
183 m²
Volume in cubic meters
538 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump

Exterior space

Location
Alongside water
Garden
Back garden and front garden
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Herenhuizen (Bouwnr. 10)

€ 585,000 v.o.n.