• Sold under reservation

de Raadstraat 20 5666 EA Geldrop Braakhuizen-Zuid

Hightlighted features

  • 107 m² living area
  • 3 bedrooms
Map

Description

Ruim en comfortabel 4-kamerappartement, gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met lift genaamd “Residentie Dommelvoorde”. Dit fraaie appartement beschikt over een riante living, maar liefst 3 slaapkamers en beschikt over een eigen garage én vaste parkeerplaats op het parkeerterrein. Het appartement geniet een prettige lichtinval door de vele raampartijen en heeft een balkon op het zuidwesten met een fantastisch weids uitzicht. Uitermate geschikt voor iedereen die graag nabij het centrum wil wonen.

Bouwjaar: 1993
Woonopp.: circa 107 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
- Appartement in een kleinschalige residentie (slechts 14 appartementen), gesitueerd nabij de Kleine Dommel en op loopafstand van alle voorzieningen in het centrum van Geldrop. Ook een NS-station, het st-Annaziekenhuis en diverse uitvalswegen zijn op korte afstand.
- Goed toegankelijk voor ouderen. Want het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie en de centrale toegangsdeur opent automatisch.
- Met een eigen vaste parkeerplaats én garage met elektrische deur op het parkeerterrein behorend bij dit complex.
- Fantastisch vrij uitzicht vanaf het ruime balkon, gelegen op het zuidwesten.
- Het buitenschilderwerk van het complex is in juni 2022 nog gedaan.
- De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt thans circa € 230,- per maand.

Indeling:

Complex begane grond:
- Overdekte entree met een bellentableau, de brievenbussen en videofooninstallatie.
- Gemeenschappelijke, representatieve hal met toegang tot het trappenhuis en de liftinstallatie.

3e verdieping algemeen:
- Lichte ontvangsthal met toegang tot slechts 3 appartementen.

Appartement 3e Verdieping:
- Entree/ruime L-vormige hal met de meterkast, een garderobenis, videofooninstallatie en toegang tot alle vertrekken, uitgezonderd de keuken en bijkeuken.
- Sfeervolle living (oppervlakte: circa 35 m²), voorzien van grote raampartijen voor een mooie daglichttoetreding en een kunststof schuifpui naar het zonnige balkon. De living, hal en alle slaapkamers zijn afgewerkt met een fraaie parketvloer, een gestuct plafond en draaikiepramen in de houten kozijnen. De ramen in de woonkamer en keuken zijn ook voorzien van elektrische zonnescreens.
- Ruim balkon (afmetingen: circa 3 x 4,20 m¹ gelegen aan de voorzijde van het appartementencomplex met een weids uitzicht door de ligging op de 3e verdieping. Het balkon is op het zuidwesten gelegen en is voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel en geheel omheind met doorzichtige platen. Aan de zijkanten is de omheining gedeeltelijk wat hoger voor extra beschutting.
- Open doorgang naar de keuken met een witte keukeninrichting in U-opstelling, voorzien van een kunststof aanrechtblad, een 1½ RVS-spoelbak, inductie/keramische kookplaat, vlakke afzuigkap, vaatwasser en een combimagnetron/-oven. Aan de andere zijde is nog extra kastruimte en tevens een koel-/vriescombinatie opgesteld.
- Bijkeuken/bergruimte met de CV-opstelling en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Zowel de keuken als bijkeuken zijn afgewerkt met een lichte tegelvloer.
- 3 fijne slaap-/hobbykamers, (oppervlakten: circa 7, 10 en 16 m²). De maar liefst 5 meter brede garderobekast in de grootste slaapkamer blijft achter.
- Ruime, geheel betegelde badkamer, voorzien van een douchecabine, een ligbad (beiden met thermostaatkraan), een 2e wandcloset en wastafel.
- Geheel betegelde toiletruime met een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

Bijgebouwen + Buitenterrein:
- Eigen garage, gelegen aan het eigen parkeerterrein van het complex en voorzien van een elektrische toegangsdeur en elektra.
- Eigen (genummerde) parkeerplaats op het parkeerterrein van het complex.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 510,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,766
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 230.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1993
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
107 m²
Exterior space attached to the building
13 m²
External storage space
17 m²
Volume in cubic meters
351 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor
Facilities
Outdoor awning, elevator, mechanical ventilation and sliding door

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Vaillant ThermoCompact (gas-fired combination boiler from 2011, in ownership)

Cadastral data

GELDROP F 2085
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In wooded surroundings, in residential district, freestanding location and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Parking place and detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door and electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 230.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
No
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

de Raadstraat 20

€ 510,000 k.k.