• Sold under reservation

Beukenlaan 11 4793 BM Fijnaart Fijnaart

Hightlighted features

  • 190 m² living area
  • 492 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
Eyecatcher Ruime woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond

Description

Een 3D beleving van deze woning vindt u onder het kopje 3D tour. Veel kijkplezier gewenst!

Wat een huis! Je woont hier lekker ruim met een woonoppervlakte van maar liefst 190 vierkante meter, maar ook heb je het gevoel dat je in de natuur woont. De woning grenst namelijk aan de achterzijde aan een parkachtige natuurontwikkeling waar je een schitterende flora en fauna hebt.

De woning zelf is voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een aangebouwde multifunctionele ruimte, een riante en lichte woonkamer en een luxe leefkeuken. Op de verdieping heb je nog eens drie slaapkamers en een extra badkamer. Verder kun je lekker parkeren op eigen terrein of in de garage. Het eigen perceel is net geen 500 vierkante meter groot en dus riant te noemen. Ook aan duurzaamheid is gedacht dankzij de warmtepompen en zonnepanelen.

Dit huis vinkt toch werkelijk alle boxen aan? Ben je ook zo enthousiast? Plan dan een afspraak en we laten jou de woning graag zien.

Indeling
Begane grond:
Je komt de woning binnen in een ruime en lichte entree. Leuk is hier ook hoe het buiten betrokken wordt bij binnen. Dit komt mede door de speelse vorm van de woning.

Vanuit de entree heb je de mogelijkheid om naar de bijkeuken te gaan, hier is de meterkast (6 groepen, 2 groepen voor de zonnepanelen, krachtgroep en dubbele aardlekschakelaar), de toiletruimte, de slaapkamer en de woonkamer. Ook heb je in de entree nog een mooie nis voor de garderobe.

De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en een mooie wastafel. De slaapkamer is schitterend qua formaat en het uitzicht is uniek. Je kijkt namelijk uit over de achtergelegen natuurontwikkeling waar je gedurende het jaar een afwisselend beeld hebt qua flora en fauna. In de slaapkamer is een handige vaste kast gemaakt. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de woonkamer, de tuin en je kunt door naar de badkamer.

De badkamer is geheel betegeld en van alle gemakken voorzien. Zo is er een douche, ligbad, dubbele wastafel in meubel en wandcloset.

Dan even de bijkeuken. Dit is een praktische ruimte met hier de aansluitingen voor de wasapparatuur en verder is er toegang tot de garage en een multifunctionele ruimte.

Deze multifunctionele ruimte is circa 15 jaar geleden aangebouwd en is heel divers te gebruiken. Er is een deur naar de zijtuin, een deur naar de achtertuin en verder is er een grote glazen pui welke wederom een fijn uitzicht geeft over de tuin en de natuurontwikkeling achter de woning.

De garage is voorzien van de omvormers van de zonnepanelen. Ook is er een luik naar de bergzolder (op stahoogte), er is verwarming, water en er is een elektrisch te bedienen sectionaaldeur. Vanuit de garage is via een loopdeur toegang tot de voortuin.

Er komt nog geen eind aan, want nu gaan we door naar de woonkamer en de keuken. Middels een spiltrap is vanuit de woonkamer de verdieping te bereiken. Ook is er aan de achterzijde toegang tot een tweede bijkeuken. Deze bijkeuken is voorzien van een pantry, een deur naar de tuin en ook is hier de opstelplaats van de cv-ketel (ITHO HR combi 2011). Ook is er in de bijkeuken een verdeling gemaakt van de extra groepen. Hier is een tweede meterkast met 8 groepen, krachtgroep en dubbele aardlekschakelaars.

Het zitgedeelte is aan de voorzijde gelegen. Hier heb je ook weer lekker veel glas waardoor er veel licht binnen komt en je hebt ook weer een mooi uitzicht op de tuin.

Aan de achterzijde is de leefkeuken gelegen. Super mooi opgezet. Ook hier komt de ruimte weer helemaal tot z’n recht. Er is een hoekopstelling met ingebouwde koelkast, dubbele spoelbak, quooker, inductiekookplaat met zones en afzuigkap. Aan de andere kant is een wandopstelling met hier een tweede spoelbak, grote koelkast, combi-oven, oven en warmhoudlade. Vanuit de keuken is via een schuifpui de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Vide met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De grootste van de twee heeft bergruimte achter de knieschotten.

De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde en is van een mooi formaat. Hier is ook weer bergruimte achter de knieschotten en tevens is er toegang tot een balkon.

En zoals eerder beschreven is er nog een tweede badkamer op de verdieping. Deze ruimte is betegeld en is voorzien van een inloopdouche, duoblok toilet en dubbele wastafel in meubel.

Tuin:
Aan de voorzijde heb je een mooie beschutte tuin tussen de woning liggen. Hier heb je ook de dubbele oprit liggen.

Vanuit de oprit is er toegang tot de achtertuin. Hier kom je als eerste onder de overkapping uit. Deze overkapping is ook te bereiken vanuit de multifunctionele ruimte. Dankzij de dubbele poortdeuren in de schutting is deze ook als carport te gebruiken.

Verder is de tuin aangelegd met sierbestrating, mooie volgroeide borders met groen, meerdere fruitbomen, een tuinkas, schuurtje, gazon en diverse terrassen.

Algemeen:
- Op het dak van de woning liggen 27 zonnepanelen welke een jaaropbrengst genereren van gemiddeld 7500 Kwh. Ook is er nog ruimte genoeg op het dak om een uitbreiding te doen;
- De verblijfsruimtes in de woning zijn voorzien van airconditioning welke ook kunnen verwarmen. Deze manier van verwarmen wordt nu als hoofdverwarming gebruikt en dit resulteert in een energierekening van slechts 7 euro per maand met de huidige tarieven;
- Aan de zijkant van de woning ligt een strook grond welke in bruikleen is van de gemeente Moerdijk. Aan de achterzijde is een strook van circa 1 meter in gebruik van het Waterschap;
- Alle vloeren zijn van beton.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 550,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,895
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1974
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Type of roof
Gable roof covered with other

Surface areas and volume

Areas
Living area
190 m²
Other space inside the building
20 m²
Exterior space attached to the building
20 m²
Plot size
492 m²
Volume in cubic meters
800 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and 2 toilets
Number of stories
2 stories
Facilities
Air conditioning, outdoor awning, skylight, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler and heat pump
Hot water
CH boiler
CH boiler
ITHO (gas-fired combination boiler from 2011, in ownership)

Cadastral data

FIJNAART D 1889
Cadastral map
Area
492 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
171 m² (11,4 meter deep and 15 meter broad)
Garden location
Located at the northwest
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door, loft, electricity, heating and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Beukenlaan 11

€ 550,000 k.k.