Jurgensstraat 37 6181 HC Elsloo (LI) Elsloo

Hightlighted features

  • 107 m² living area
  • 211 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
Eyecatcher Tussengelegen, met aanbouwdelen, diepe tuin, drie slaapkamers

Description

INTERESSE IN DEZE WONING?
Laat ons weten of u:
* wel/niet wordt begeleid door een aankoopmakelaar en zo ja, welke;
* wel of geen afhankelijkheid heeft van een (verkoop van een) eigen woning;
* flexibel kunt zijn in de eventuele aanvaarding van de woning voor wat betreft de voor verkoper wenselijke leverdatum.

Centraal in Elsloo gelegen, geschakeld woonhuis met meerdere aanbouwdelen en badkamer op de begane grond, drie slaapkamers en toilet op de verdieping, dubbele provisiekelder, diepe tuin met tuinhuis en toegang aan de achterzijde.

Begane grond:

Entree | hal met toegang naar de eetkamer, toiletruimte met staand closet, trapopgang naar de verdieping met opstelling van de meterkast (druk- en smeltzekeringen groepenkast, slimme meter, glasvezelaansluiting aanwezig in souterrain) en traptoegang naar het souterrain.

In de eetkamer is nog een kastruimte aanwezig in de hoek van de verbinding met de hal en verder betreft het een doorzon woonkamer in een L-verbinding.

Er is een open verbinding met de in de aanbouw aanwezige keuken met veel daglicht door de grote lichtkoepel, een keuken in de lengte richting in een vaste wandopstelling en voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap met afvoerkanaal, vaatwasser en koelkast.

De keuken biedt op zijn beurt de toegang tot de badkamer met vaste wastafel, verzonken ligbad en inloopdouche en tevens is er vanuit de keuken middels de loopdeur de toegang tot de tuin aanwezig.

Eerste verdieping:

De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers, waarvan een achterste slaapkamer een vaste kastenwand en een bergkast heeft en de voormalige badkamer is vanwege de aanwezigheid van de badkamer beneden een toiletruimte geworden met wastafel.

Een vlizo trap biedt er toegang tot de bergzolder.

Tweede verdieping:

Middels vlizo trap bereikbare bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,34 m.

Souterrain:

Dubbele, betegelde provisiekelder met een hoogte van ca. 1,85 m en ca. 1,79 m. en bereikbaar vanuit en gelegen onder de hal, met witgoedaansluiting, en het tweede deel van deze souterrain ruimte is gelegen onder een deel van de woonkamer en biedt tevens toegang naar de kruipruimte en de glasvezelaansluiting is hier aanwezig.

Tuin | perceel:

Grotendeels betegelde en daarmee onderhoudsarme tuin met nog deels een siergrind gedeelte als achterste deel en met een aan de achterbouw aansluitend gelegen buitenberging die tevens voorzien is van verwarming en ook dienst als opstelling van de C.V. ketel (Atag HR combi ketel | 2017 | huur € 28,68 per maand via Volta Limburg, verdere documentatie is in het digitale Move dossier aanwezig en dit toestel dient door huurder te worden overgenomen dan wel voor rekening van koper te worden afgekocht).

Langs een van de zijden van het houten tuinhuis is nog een pad aanwezig dat als achteringang toegang biedt tot het achterste gedeelte van de tuin vanaf de openbare weg.

Bijzonderheden:

Deze woning verdient een modernisering maar heeft interessante mogelijkheden, door de reeds aanwezig lichte aanbouw, de badkamer op de begane grond en ligt vooral erg centraal in het geliefde Elsloo. Verder is de woning voorzien van dakisolatie en dubbel glas in grotendeels aluminium kozijnen en nog deels in houten kozijnen.

Zien we u bij de bezichtigingen?

Meldt u zich dan al digitaal via Funda, onze website of een van de andere websites waarop u de woning gevonden heeft. Dan ontvangt u namelijk toegang tot alle informatie en de uitleg over het aanvragen van een van de beschikbare bezichtigingsmomenten via ons digitale planningsysteem.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.

Onderstaande niet-zelf bewoningsclausule alsmede ouderdomsclausule zullen in de uiteindelijke koopakte van deze woning worden opgenomen:

Verkoper wil koper uitdrukkelijk attenderen op het feit dat verkoper het verkochte reeds een veelvoud aan jaren niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou zijn geweest als verkoper het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te voeren.

Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning op het moment van ondertekening ca. 69 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan die voor nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor hem onbekende onzichtbare gebreken en aan de koper kenbare gebreken op het moment van het sluiten van deze overeenkomst. Koper is in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te voeren.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 200,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,869
Original asking price
€ 210,000 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1953
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
107 m²
Other space inside the building
24 m²
External storage space
7 m²
Plot size
211 m²
Volume in cubic meters
476 m³

Layout

Number of rooms
10 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement
Facilities
Optical fibre, flue and TV via cable

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Energy efficient window
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Atag (gas-fired combination boiler from 2017, to rent)

Cadastral data

ELSLOO B 2635
Cadastral map
Area
211 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Jurgensstraat 37

€ 200,000 k.k.