van Hattumstraat 28 4437 AG Ellewoutsdijk Kern Ellewoutsdijk

Hightlighted features

  • 80 m² living area
  • 209 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map

Description

Eindeloos genieten! Of het nu is in de jacuzzi met een glaasje Prosecco in de hand, van de avondzon op het terras of het groen van de omgeving en het water van de Westerschelde. De woning aan de Van Hattumstraat 28 in Ellewoutsdijk biedt het allemaal!

Het afgelopen jaar zijn er een aantal vernieuwen doorgevoerd om het woongenot te verbeteren tot een hoog niveau. Om te beginnen is er een prachtige moderne keuken met een fors kookeiland geplaatst. Door de woning is er vervolgens een bijpassende tegelvloer gelegd met vloerverwarming.

De tuin direct achter de woning sluit prachtig op de sfeer binnen aan. Het recent aangelegde terras en schutting doet Mediterraans aan en is een heerlijke plek om tot laat van de zon te genieten. Het genieten eindigt echter niet in de tuin. Rondom Ellewoutsdijk ligt een prachtig groene polder met op afstand de dijk en het uitzicht over het water van de Westerschelde. Een heel jaar door kan er dus genoten worden aan de Van Hattumstraat 28 en de directe omgeving!

De entree ligt aan de voorkant, met toegang tot de hal. Hier hangt de recent vernieuwde meterkast en daarna volgt de woonkamer. Dit is een verrassend grote ruimte omdat over de gehele oorspronkelijke begane grondvloer ligt. Aan de rechterkant is een ruime zithoek gecreëerd. In de linkerhoek ligt de trapopgang naar de eerste verdieping en is de open verbinding naar de keuken.

De keukenruimte is echt geweldig, met een prachtig uitzicht op de tuin en de geheel nieuwe opstelling aan de rechterkant. Links is het dus genieten vanaf de eettafel van de achtertuin en rechts kan er heerlijk gekookt worden aan het kookeiland of de opstelling tegen de zijwand. Door de schuifpui en het dakvenster boven de keuken is de ruimte ook nog eens heerlijk licht. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, warmwaterkraan, vaatwasser, koel-vriescombinatie, oven en boiler.

Direct boven de keuken is nog een bergzolder gelegen, waar de cv-ketel hangt en wat extra bergruimte is. Voor het eetgedeelte is een kast gelegen, waar er plek is voor de witgoedapparatuur. Vanuit de keukenhoek is er toegang tot de badkamer.

De badkamer is ietwat verouderd, maar verkeert in een goede staat. Vernieuwing hiervan was echter al ingepland. Eventueel is het sanitair en het tegelwerk wat al is besteld over te nemen. De beoogde look zou volledig aansluiten op de keuken, met een zwarte jacuzzi, zwart toilet en wastafel, douche en zwart marmeren tegelwerk.

De eerste verdieping bestaat uit een tweetal slaapkamers. De grootste kamer ligt aan de linkerzijde. De logeerkamer hiernaast is extra voorzien van wasmeubel en sanibroyeur. Doordat het plafond open is gehouden doen de kamers zeer ruim en licht aan.

Zoals al eerder genoemd is de tuin echt een bijzonderheid op zichzelf. Direct achter de woning ligt het fraaie terras, waar door de ligging op het westen tot in de late uren van de zon genoten kan worden. Is het te warm dan kan er verkoeling worden gezocht in de jacuzzi of onder de hazelnotenboom achterin de tuin. Met 209 m² eigen grond zijn er dus meerdere heerlijke plekjes terug te vinden. In de avonduren kun je heerlijk genieten van een vers bakje muntthee uit eigen tuin.

Op het terras volgt een deel groen met een pad naar de achterkant van het perceel. Hiernaast ligt een tweede terras met een extra eettafel. Achterin staat de houten berging, met hiervoor twee prachtige bomen die ook een deel schaduw geven voor warmere tijden.

De omgeving van Ellewoutsdijk en de gehele Zak van Zuid-Beveland bieden daarnaast echt prachtige taferelen. De bloemendijken rondom het dorp, oude polders, maar ook zeker de Westerschelde bieden prachtige uitzichten. Fietsen of wandelen in de omgeving is daarom net zo mooi als achterin de tuin genieten van de zon!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 239,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,988
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1910
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
80 m²
Plot size
209 m²
Volume in cubic meters
263 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2018, to rent)

Cadastral data

BORSELE AE 1536
Cadastral map
Area
209 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road
Garden
Back garden
Back garden
146 m² (23,9 meter deep and 6,1 meter broad)
Garden location
Located at the west

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

van Hattumstraat 28

€ 239,000 k.k.