• Sold under reservation

Meester Kooningsplaats 16 5612 KS Eindhoven Hemelrijken

Hightlighted features

  • 101 m² living area
  • 131 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Het best bewaarde plekje van Eindhoven; tussen de Woenselse markt en het stadscentrum! Zoek je een jonge woning waarbij je op de begane grond kunt leven, in een rustige woonomgeving maar ook dichtbij het bruisende stadscentrum? Dan is deze moderne semi-bungalow (type hoekwoning) wellicht iets voor jou. De woning is voorzien van een ruime en speels vormgegeven woonkamer, open moderne keuken en een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog eens twee slaapkamers gelegen. Verder beschikt de woning over een privacybiedende patiotuin en een inpandige garage. Het betreft een jonge woning met een compleet isolatiepakket (zeer laag gasverbruik).

De genoemde prijs betreft een vaste prijs. 

De woning is gelegen aan een verkeersarm en kindvriendelijk hofje in de wijk Hemelrijken (Woensel), op loopafstand van de winkels aan de Kruisstraat, de Woenselse markt, een groen plantsoen met speelgelegenheid, het stadscentrum, scholen (o.a. Fontys en TU/e), Strijp-S en het NS station.

Indeling:
Begane grond:
Overdekte entree. In de hal bevinden zich de garderobe en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal zijn de woonkamer en de inpandige garage te bereiken.

De ruime en speels vormgegeven living heeft een oppervlakte van circa 39 m² en bestaat uit een woonkamer en een open keuken. Op de vloer ligt een eikenhouten vloer, welke doorloopt op de rest van de begane grond. Het is een fijne en lichte ruimte met een praktische trapkast en openslaande tuindeuren.

De open keuken is voorzien van een moderne en lichte keukeninrichting in een hoekopstelling met een spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser en een koelkast. Direct naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met de opstelling van de c.v.-ketel en de witgoedaansluitingen.

Een portaal biedt toegang tot een slaapkamer, badkamer en de toiletruimte.

Slaapkamer 1 is een ruime kamer van circa 15,5 m² en is voorzien van openslaande tuindeuren.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine met een thermostaatkraan en een wastafelmeubel met een spiegelkast. Het geheel is uitgevoerd met lichte vloer- en wandbetegeling.

De halfhoog betegelde toiletruimte is uitgerust met een wandcloset en een fonteintje.

De inpandige garage (circa 12 m²) is zowel vanuit de hal als van buitenaf te bereiken. Het is een ideale opslagruimte voor een hobby of voor een auto. In deze ruimte bevindt zich tevens de WTW-unit.

De knusse maar fijne patiotuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met houten vlonders en sierbestrating. De tuin bied je 100% privacy.

Eerste verdieping:
De overloop met ruimte voor een werkplek biedt toegang tot twee slaapkamers en een inbouwkast met praktische bergruimte.

De twee slaapkamers (respectievelijk circa 8 m² en 7,5 m²) zijn fijne slaapkamers met een prettige lichtinval door een grote raampartij.

Algemeen:
- Het betreft een zeer praktisch ingedeelde semi-bungalow met zeer goede isolerende voorzieningen (zware dak-, spouw- en vloerisolatie alsmede dubbele beglazing door de gehele woning).
- Energielabel B.
- Zeer energiezuinig; zeer laag gasverbruik.
- De buitenkozijnen zijn van hardhout.
- De Nefit Ecomline c.v.-ketel is in 2001 geplaatst.
- De eigendomsoverdracht kan in overleg plaatsvinden.

Werkwijze en voorwaarden:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 415,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,109
Listed since
8 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Bungalow, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
2001
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
101 m²
Other space inside the building
12 m²
Exterior space attached to the building
2 m²
Plot size
131 m²
Volume in cubic meters
395 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR (gas-fired combination boiler from 2001, in ownership)

Cadastral data

WOENSEL G 6381
Cadastral map
Area
131 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Patio/atrium
Patio/atrium
30 m² (6 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the south

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity and running water
Insulation
Roof insulation and insulated walls

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Facilities
Electricity
Insulation
Roof insulation and insulated walls

Parking

Type of parking facilities
Paid parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Meester Kooningsplaats 16

€ 415,000 k.k.