Dr Cuyperslaan 44 20 5623 BB Eindhoven Rapenland

Hightlighted features

  • 34 m² living area
  • 1 bedroom
Map

Description

Ben je op zoek naar een plekje voor jezelf, instapklaar en snel beschikbaar? Lees dan snel verder!

Dit appartement betreft een goed onderhouden 2-kamerappartement met woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer ensuite, praktische bergkast en separaat toilet. Ook beschikt het appartement over een balkon én eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het in 2011 gerealiseerde complex Arhus en heeft een centrale ligging tussen het stadscentrum en Winkelcentrum Woensel in. Onder het complex ligt een supermarkt en in de nabijheid liggen tevens de Woenselse Markt, het Catharina Ziekenhuis en de bushalte ligt vrijwel voor de deur. Het complex beschikt over een gemeenschappelijke saunaruimte, fitnessruime, wasserette en diverse algemene binnen- en buitenruimtes.

INDELING:
BEGANE GROND:
Centrale entree met de brievenbussen en een videofooninstallatie. In de centrale entree bevinden zich de twee liften en het trappenhuis welke beide leiden naar de verschillende verdiepingen.

APPARTEMENT:
Aangekomen op de derde verdieping bereik je de voordeur van dit appartement. Naast de voordeur is een praktische bergkast gelegen met daarin de opstelling C.V-ketel (2011).

Bij binnenkomst in het appartement kom je in de hal met daarin een garderobe en het toilet. Het moderne toilet is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Tevens is hier mechanische afzuiging.

Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer met open keuken. Naast de keuken bevindt zich hier ook een praktische bergkast met daarin de wasmachine aansluiting en de mechanische ventilatie unit.

De open moderne keuken is geplaatst in een wandopstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi-oven, vaatwasser en spoelbak. Diverse onder- en bovenkasten bieden voldoende bergruimte.

Vanuit de woonkamer loop je zo het balkon op. Dit appartement bevindt zich aan de achterkant van het complex en is gelegen op het noordoosten. Hierdoor kun je er heerlijk genieten van de ochtendzon en de uitkijk over Eindhoven.

Via de woonkamer is ook de slaapkamer te betreden. Deze slaapkamer (circa 7 m2) biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Grote ramen zorgen hier voor veel natuurlijke lichtinval.

Aansluitend aan deze slaapkamer is de badkamer gelegen. Deze is te bereiken door middel van een praktische schuifdeur. De badkamer is volledig betegeld met moderne witte en antraciet tegels en is voorzien van een douchecabine met regendouche en wastafel met meubel. Ook in de badkamer is mechanische ventilatie aanwezig.

PARKEERPLAATS:
Op de verdieping -1 bevindt zich een afgesloten deel in de parkeergarage. Een van de hier gelegen parkeerplaatsen behoort tot dit appartement. Zo ben je altijd verzekerd van een eigen parkeerplek!

OVERIG:
In het complex bevinden zich een aantal faciliteiten, exclusief te gebruiken voor de bewoners. Op de eerste verdieping zijn een saunaruimte, fitnessruimte en gedeeltelijk overdekte binnenplaats met meubilair voor gezamenlijk gebruik gelegen. Op de tweede verdieping bevindt zich een wasserette. Tenslotte is in het souterrain een gemeenschappelijke fietsenberging gelegen.

ALGEMEEN:
- Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dauerluftung en dubbele beglazing.
- Energielabel A.
- De servicekosten bedragen € 99,- per maand.
- Eigen parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging.
- De eigendomsoverdracht is flexibel, een snelle overdracht is bespreekbaar.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 265,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 7,794
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 99.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2011
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
34 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
13 m²
Volume in cubic meters
118 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor
Facilities
Optical fibre, elevator, mechanical ventilation, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Ferroli (gas-fired combination boiler from 2011, in ownership)

Cadastral data

WOENSEL L 5492
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
WOENSEL L 5493
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view

Garage

Type of garage
Underground parking and parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Dr Cuyperslaan 44 20

€ 265,000 k.k.