Golfresidentie 129 4 8251 NS Dronten Golfresidentie

Hightlighted features

  • 126 m² living area
  • 645 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 565,350 v.o.n.
Calculate monthly payment
Eyecatcher Ruim wonen in een groene omgeving!

Open House

  1. Every Friday from 10:00 AM to 1:00 PM

Description

Luxe vrijstaande woningen met diverse mogelijkheden

Elke vrijdag OP AFSPRAAK open huis in het clubhuis "De vier seizoenen". Golfresidentie 129 te Dronten. U bent van harte welkom!

Uw eigen droomhuis op een riante, beschutte kavel in een rustige, groene omgeving met weidse beleving? Dit is geen droom, maar luxueus wakker worden in Dronten. Want op de nieuw ontwikkelde Park Residentie, net buiten het gezellige centrum van Dronten en nabij de golfresidentie bent u verzekerd van een prachtige en ruim opgezette groene wijk. Fase 3 betreft kavels vanaf 645m2 tot 832m2.

Het straatbeeld in het Park Residentie vormt een prachtig visitekaartje voor de wijk en uw woning. Op de ruime kavels kunt u nu uw droomwoning bouwen. We bieden u de keuze tussen 5 type woningen: Young, Taylor, Murray, Bouchard en Davies. Prachtige vrijstaande jaren 30-stijl woningen variërend van levensloopbestendige woningen tot statige villa's met de mogelijkheid tot het creëren van woningen tot wel 5 slaapkamers. Veelal met garage en uiteraard gebouwd volgens de laatste BENG normen.

Type woningen
Het type Davies is een 2-laagse woning met standaard het slaapprogramma op de begane grond, maar tevens een vaste trap naar de eerste verdieping waar nog 2 extra slaapkamers zijn met een voorbereiding van een eventuele tweede badkamer. De overige 4 typen villa's zijn allen 3 laags met een volledig bruikbare zolder, waar eventueel extra kamers gecreëerd kunnen worden. Het project kenmerkt zich doordat elke woning naar wens kan worden ingedeeld. Wilt u een serre, een veranda of een erker, dan zijn deze opties er. Liever een schuifpui een raampartij tot de grond? Er zijn mogelijkheden te over om één van deze woningen tot uw droomwoning te maken. Er is dan ook niet één woning hetzelfde op deze prachtige residentie.

Op de Park Residentie Dronten heeft u een recht tot lidmaatschap van de nabij gelegen golfbaan. Houdt u niet van golfen, maar wel van de groene omgeving dan is dit uw ideale woonomgeving. Alle woningen liggen op eigen grond en het openbaar groen wordt onderhouden door de VVE, zodat u zeker bent dat de prachtige omgeving die het nu is, ook zal blijven.

Het landschap van Dronten tekent zich af, in het midden van Nederland. Omtrokken door een 60 km lange kustlijn.

In het Dronter landschap liggen het stedelijke Dronten en de dorpen Biddinghuizen en Swifterbant. Een landschap tussen moderne en historische steden. U kunt er ‘alle kanten op’. We bieden u er graag de ruimte om lekker uit te waaien. Aan de stranden van onze meren, in de bossen van Roggebotzand of het Spijkbos.

Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Golfen bij een van onze golfbanen, schaatsen, funshoppen of uit te gaan in bijvoorbeeld De Meerpaal. Aan de Veluwe randmeren kunt u genieten van de ondergaande zon, waterskiën of surfen.

Meer informatie?

Het verkoopteam van Dop Makelaars kan u nader informeren over dit geweldige project. Bezoek ons verkoopcentrum op afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 op de Parlaan 2, 8241 BG in Lelystad. Bel voor een afspraak naar ons kantoor of stuur een e-mail.

Prijzen vanaf € 565.350 v.o.n. (Afhankelijk van kavel en gewenst woningtype)

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 565,350 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,487
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2023
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
126 m²
Plot size
645 m²
Volume in cubic meters
509 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Heat pump

Cadastral data

DRONTEN B 4695
Cadastral map
Area
645 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, sheltered location, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Garage

Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Golfresidentie 129 4

€ 565,350 v.o.n.