• Sold under reservation

Kavels Ketelhaven (Bouwnr. 5) 8253 AJ Dronten Ketelhaven

€ 339,900 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Zorgeloos een droomvilla op maat laten bouwen? Dit is dé kans! Jouw WELSTANDSVRIJE villa kan je hier laten personaliseren samen met professionals, rekening houdend met persoonlijke woonwensen. Eigen ideeën over de architectuur of de indeling? Laat het ons weten! Het is mogelijk enkel een kavel te kopen en zelf een woning te ontwerpen en te laten bouwen, door een eigen gekozen architect en/of aannemer. Er gelden uiteraard wel (beperkte) bestemmingsplanvoorschriften. Wij kunnen je vertellen wat de mogelijkheden zijn op de kavels. Neem hier over contact met ons op!

In het groen wonen en toch alles dichtbij
Wonend in de natuur, met open vaarwater nabij, in het landelijke buitengebied van de Flevopolder bieden wij 5 villa's aan. De locatie is ideaal voor een ieder die veel tijd doorbrengt in de Randstad alsmede het noordoosten van Nederland. De A6, de N50 en A28 zijn nabij gelegen. Rust en ruimte zijn volop aanwezig. Liever een dagje winkelen, een terras pakken of naar het theater? In diverse steden zoals Almere, Kampen en Zwolle is voldoende te zien en te ontdekken. Ook het gezellige Dronten ligt op fietsafstand.

Ontzorgen
Lastig om helemaal zelf het ontwerpen en bouwen aan te pakken? Ook kunnen de getoonde villa’s gebouwd worden door Toolstra Bouwbedrijf uit Enkhuizen. Een kleine, flexibele aannemer met korte lijnen. Naast de notariswoning, hebben zij ook nog vele andere woningtypes waaruit gekozen kan worden. Uiteraard welke passen binnen de grenzen van het bestemmingsplan. Daarnaast hebben wij een aantal partijen geselecteerd welke je in de afbouwfase kunnen ontzorgen.

Verkoop
De verkoop verloopt via Woonfabriek Zwolle. Iedere tweede zaterdag van de maand is de locatie zonder afspraak te bezoeken tussen 10.00 en 12.00 uur. De makelaar is dan aanwezig om alle gewenste informatie te verstrekken.

Ben je nieuwsgierig geworden, rijd dan vooral eens langs en proef de sfeer, het groen en de rust! De bouwlocatie is ten alle tijde te bezoeken.
Alvast meer weten? Bel, mail of kom gerust langs bij Woonfabriek Zwolle. Diverse downloads zijn te vinden op de website van Woonfabriek Zwolle.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 339,900 vrij op naam
Listed since
4 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
724 m²

Exterior space

Location
In wooded surroundings, in residential district and rural

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Kavels Ketelhaven (Bouwnr. 5)

€ 339,900 v.o.n.