Missiehuis Park (Bouwnr. 14) 1985 HE Driehuis Driehuis-Dorp

Hightlighted features

  • 164 m² living area
  • 5 bedrooms
Map
€ 910,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project Missiehuis Park, Driehuis

Description

Wilt u meer informatie over de nog beschikbare herenhuizen? Wekelijks is er op vrijdagmiddag van 15:00-17:00 voor deze woningen een open huis aan de Driehuizerkerkweg 123 in Driehuis.

Wandel over de locatie en krijg een goede indruk van het project Missiehuis park. Voor al uw vragen kunt u terecht bij het info-punt ter plaatse.

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele hoekherenhuis met een woonoppervlakte van circa 164 m2 ligt langs de Driehuizerkerkweg, ten noorden van de historische gebouwen. De drielaagse woning heeft de entree in de prachtige zijgevel met expressieve details in het metselwerk, Franse balkons en nestkasten voor diverse vogels. De tuinen op het oosten en westen krijgen groene perceelafscheidingen en een berging met Sedum dak passend binnen het ontwerp met traditioneel metselwerk en houten details. Het hoekherenhuis kan op verschillende manieren worden ingedeeld en dankzij de verschillende koper opties kan elke woningen worden aangepast aan de wensen van de bewoners. Zo behoort een daktoegang met twee openslaande deuren vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping, een tweede badkamer en vijfde slaapkamer op de tweede verdieping tot de mogelijkheden. De woning krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park.

De woning zal voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). De woning wordt zonder gasaansluiting opgeleverd en door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd (of gekoeld) middels vloerverwarming(koeling) in de woning. Voor warm tapwater zal de woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp. Op het platte dak van de woning komen zonnepanelen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 910,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,549
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, corner house
Building type
New property
Year of construction
2023
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
164 m²
Volume in cubic meters
475 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of stories
3 stories
Facilities
Solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump

Exterior space

Garden
Back garden

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.