Wijnstraat 117 K5 3311 BT Dordrecht Wijnstraat en omgeving

Hightlighted features

  • 107 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 474,500 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Karakteristiek wonen in de binnenstad!!

De Bonifatiuskerk ligt in het oudste deel van Dordrecht, tussen het Groothoofd op de kop van de Wijnhaven en de binnenstad. Een aantrekkelijke omgeving in de luwte van het uitgaansleven, waar vrijwel elk gebouw historie ademt. Van karakteristieke panden met authentieke gevels en gedetailleerde ornamenten tot historische herkenningspunten zoals de eeuwenoude Groothoofdspoort.

Winkels, musea, cafés, restaurants: in de nabije omgeving van De Bonifatius vind u alle voorzieningen die u van een dynamische stad als Dordrecht mag verwachten.

De ontwikkeling 'Bonifatius' is een uniek transformatieproject in de bijna tweehonderd jaar oude Bonifatiuskerk. In dit karakteristieke pand aan de Wijnstraat, voor vele Dordtenaren ook bekend als voormalig onderkomen van poppodium Bibelot, worden diverse unieke appartementen ontwikkeld.

Het bijzondere aan De Bonifatius is dat het oorspronkelijke karakter van de kerk op een mooie manier behouden blijft. De authentieke gewelven en kolommen blijven in het zicht en geven de woningen extra grandeur. De prachtige glas-in-loodramen worden hersteld. En om meer licht te creëren, worden nieuwe ramen toegevoegd.

Parkeren:

Parkeren kan in het een volautomatisch parkeersysteem. Het systeem wordt in het bijgebouw van de kerk geplaatst en is binnen langs te bereiken. Ook aan is het mogelijk een fiets te stallen in een van de twee aanwezige fietsenbergingen.

Algemene informatie Bouwnummer K5:

Zowel via de kerk (binnendoor) als via de naast gelegen steeg is de woning te betreden.

De benedenverdieping is multifunctioneel in te richten, bijvoorbeeld als 3de slaapkamer of als werk/hobbyruimte. In deze ruimte is ook een toilet aanwezig en zou een tweede badkamer gerealiseerd kunnen worden. Via een vaste trap komt u op de eerste verdieping.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot alle vertrekken en de tweede verdieping. De grote slaapkamer van maar liefst 15m2 ligt aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer (14m2) ligt aan de achterzijde en heeft toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet. Naast de badkamer ligt de wasruimte waar ook de opstelplaats is voor de cv-ketel.

2e verdieping:

Het ruime woongedeelte met woonkamer en eetkeuken, beslaat de gehele tweede verdieping en is één open ruimte met een overweldigende hoogte van 4,50m. Vanuit de woonkamer en keuken is er door stroken met glas zicht op het middengedeelte van van de kerk.

Algemene informatie:

* € 474.500,- vrij op naam;
* Woonoppervlakte 107m2;
* Dit appartement biedt een optie voor een huislift (zie plattegronden);
* Verwarming middels cv-ketel, bj. 2022;
* Energielabel A;
* Keukencheque t.w.v. € 10.000,-- ;
* Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats met geautomatiseerd parkeersysteem (€ 39.000,--);
* Oplevering februari 2023.

Wilt u meer details hebben over de afwerking en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekenden de gelegenheid te geven om de woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u dan op de reservelijst geplaatst worden, wij houden u dan per e-mail op de hoogte.

Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging met alle overige relevante informatie.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 474,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,435
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 193.91 per month

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Gable roof covered with slate

Surface areas and volume

Areas
Living area
107 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
Volume in cubic meters
399 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Located at
1st floor
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR CW5 (gas-fired combination boiler, in ownership)

Exterior space

Location
In center
Balcony/roof garden
Balcony present and french balcony present

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
16 cars
Facilities
Electrical door

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and parking garage

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Wijnstraat 117 K5

€ 474,500 v.o.n.