• Sold under reservation

Burgemeester van Tienenweg 21 1111 CT Diemen Centrum West

Hightlighted features

  • 140 m² living area
  • 138 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

Welkom op de Burgemeester van Tienenweg!
In het fraaie centrum van Diemen en om de hoek van Amsterdam, mogen wij u deze ruime, lichte en fraaie gezinswoning aanbieden met zeer fijne voor- en achtertuin en een woonoppervlakte van maar liefst 140m2. Deze gezinswoning beschikt over 5 slaapkamers, moderne en vergrootte badkamer, ruime en lichte woonkamer en een open keuken. De ruime achtertuin is gelegen op het Noordoosten en is voorzien van een vrijstaande stenen berging. Dit alles is gelegen op eigen grond. Een woning die u zeker met eigen ogen moet komen bekijken! Tevens geven wij de koper van deze woning als eerste de mogelijkheid tot het kopen van een garage, gelegen in het centrum van Diemen. De garage is separaat te koop voor een bedrag van € 40.000,- kosten koper.

Ligging en omgeving:
Uiteraard is ook de locatie belangrijk en deze is meer dan uitstekend te noemen. De woning is gelegen in het centrum van Diemen. U bent met de fiets binnen 5 minuten in Watergraafsmeer of u neemt tramlijn 19 direct naar het centrum van Amsterdam. De burgemeester van Tienenweg is één van de mooiste straten in Diemen. Het is een fijne buurt met fijne bewoners. Houdt u van tuinieren, dan kunt u op vrijwillige basis meehelpen in de buurt heemtuin.
Ook de ligging in Diemen zelf is ideaal. Zo bevindt zich het winkelcentrum "Diemerplein" met o.a. een Hema, een AH XL, Keurslager, de bakker, Douglas, Kruidvat en nog veel meer, op loopafstand. Zo zijn de boodschappen snel en gemakkelijk gedaan. Iedere woensdag is er een weekmarkt met een diversiteit aan aanbod. Daarnaast zijn er diverse sportaccommodaties (voetbal, tennis, hockey) in de buurt en hoeft u zeker niet stil te zitten! In de omgeving zijn er diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (bus, tram en de trein). Allen met een directe verbinding met Amsterdam, Schiphol en 't Gooi. Tevens is er voldoende goedkope of zelfs gratis parkeergelegenheid en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A9 en A10). Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend! Zoekt u de rust? Dan is het Diemerbos zeker iets voor u.

Indeling:
Via de netjes aangelegde voortuin bereikt u de entree van de woning middels de voordeur. Wat bij binnenkomst direct opvalt is de fijne afwerking (houten vloer, strak gestucte wanden), lichtinval en de sfeer die deze woning uitademt. De ruime ontvangsthal geeft u toegang tot de meterkast. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekbeveiliging. Vanuit de hal heeft u toegang tot de gang, welke u toegang geeft tot het toilet, de trap/kelderkast en de vaste trap naar de 1e verdieping. Het toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, deels voorzien van tegelwerk en voorzien van een fonteintje. De kelderkast is de ideale plek voor uw opslag.
Doorlopend betreedt u de ruime en lichte (doorzon) woonkamer met open keuken, welke aan de achterzijde is gesitueerd. Door de gezellige erker aan de voorzijde en de openslaande deuren, met grote raampartijen, naar de achtertuin is de woonkamer enorm licht. De fijne huiselijke sfeer wordt gecreëerd door de moderne wand- en plafondafwerking, de houten vloer en de houtkachel.
De open keuken (2010) is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is uitgevoerd met een 6-pits gaskookplaat met oven en RVS afzuigschouw, separate magnetron, koelkast, separate vriezer, spoelbak met mengkraan, een vaatwasser en veel opbergkastjes en laden. Tevens bevindt zich de cv-combiketel zich in de keuken. Door het aanwezige grote raam en de deur naar de achtertuin is de keuken bijzonder licht en heeft u toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Via de vaste trap bereiken we de eerste verdieping. Deze verdieping telt 3 goede slaapkamers en een nette badkamer. De eerste slaapkamer is de kleinste van de 3 en gelegen aan de voorzijde van de woning. Een goede kinderkamer of wellicht uw werkkamer. De wanden zijn hier netjes afgewerkt, de vloer is voorzien van laminaat en de kamer is voorzien van een vaste kast. De tweede slaapkamer is een royale en lichte slaapkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen en de openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Het balkon is gelegen op het Zuidwesten en een heerlijke plek om lekker wakker te worden met een kopje koffie. De wanden zijn ook hier netjes afgewerkt en de vloer is voorzien van kurk. Deze slaapkamer heeft de beschikking over een vaste kast en heeft uitzicht op de straat. De derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een royaal formaat. Dit royale formaat is in de kamer gecreëerd door uitbouw van de woning op het voormalig balkon. In deze kamer zijn ook de wanden netjes afgewerkt en is de vloer voorzien van vloerbedekking. Vanuit hier heeft u tevens de beschikking over een vaste kast. Tot slot op deze verdieping nog de nette en lichte badkamer, welke in 2010 is vergroot. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een ligbad met thermostatische mengkraan, een 2e zwevend uitgevoerd toilet, een inloopdouche met thermostatische mengkraan, een dubbele vaste wastafel met mengkraan en meubel alsmede een spiegelkast. De badkamer is tevens voorzien van een designradiator en een raam voor extra daglicht.

2e verdieping:
De vaste trap brengt u op de zolderverdieping. Hier treft u een zeer ruime en lichte overloop met een kleine dakkapel (enkelglas) voor daglicht en ventilatie, alsmede de wasmachineaansluiting. De overloop is tevens voorzien van knieschotten en bovenkastjes voor de nodige opbergruimte. De 4e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is van goed formaat, is voorzien van 2 dakramen aan de voorzijde, vloerbedekking, knieschotten alsmede een radiator. De 5e slaapkamer is een royale en ideale slaapkamer als u het ons vraagt. In deze kamer heeft u de beschikking over een dakkapel (hout) en heeft u aanwezige knieschotten voor extra opslag. De vloer is hier afgewerkt met kurk en de kamer is tevens voorzien van een vaste wastafel met mengkraan. Deze kamer heeft uitzicht op de tuin.

Achtertuin:
Deze leuke woning beschikt over een ruime achtertuin, welke voorzien is van tegelwerk. De ligging van de tuin is op het Noordoosten. In de zomermaanden heeft u de hele dag keus uit een plekje in de zon of in de schaduw. De tuin is te betreden via de keuken of middels de openslaande deuren. De achtertuin beschikt ook over een vrijstaande stenen berging vv elektra, de perfecte plek voor o.a. uw fietsen, gereedschap etc. Wij vergeten u bijna te vertellen dat er tevens een achterom aanwezig is. Zo komt u met uw fietsen makkelijk bij de openbare weg.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 698.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1950;
- Woonoppervlakte 140,3m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- De woning is gelegen op 138m2 eigen grond;
- Centrale verwarming en warm water middels CV combiketel (Remeha Advanta, bouwjaar 2021, eigendom en gasgestookt);
- De woning is voorzien van houten kozijnen, uitgevoerd met dubbele beglazing (met uitzondering van de kleine dakkapel op de overloop op zolder);
- Lichte en goed onderhouden tussenwoning met achtertuin gelegen op het Noordoosten;
- Het stucwerk dateert uit 2021;
- Het schoorsteenkanaal is in 2021 voor het laatst geveegd;
- De vloer op de begane grond is in 2013 middels schuim geïsoleerd;
- De woning beschikt over 4 zonnepanelen (2008);
- De woning is voorzien van een royale tuin op het Noordoosten met berging en achterom;
- Gelegen in hartje Diemen centrum;
- Parkeren middels een bewonersontheffing a € 96,- voor 2 jaar;
- De koper van deze woning krijgt de eerste mogelijkheid tot het kopen van een garagebox in het centrum van Diemen. De koopsom van deze garage betreft € 40.000,- kosten koper. Die zit niet verwerkt in de vraagprijs van de woning;
- Verkopers zullen een Asbestclausule en Ouderdomsclausule opnemen in de koopovereenkomst;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Geïnteresseerd in deze leuke woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB makelaars.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 698,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,986
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1950
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
140 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
External storage space
6 m²
Plot size
138 m²
Volume in cubic meters
492 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, flue and solar panels

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, mostly double glazed, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Advanta (gas-fired combination boiler from 2021, in ownership)

Cadastral data

DIEMEN F 828
Cadastral map
Area
138 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in center and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
50 m² (8,15 meter deep and 6,12 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Resident's parking permits

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Burgemeester van Tienenweg 21

€ 698,000 k.k.