• Sold under reservation

De Trekschuit 18 1111 RV Diemen Plantage de Sniep Noord

Hightlighted features

  • 134 m² living area
  • 160 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Wat een pareltje! U hoeft alleen nog uw koffers te pakken!
In de mooie nieuwbouwwijk De Sniep bieden wij u dit uitgebouwde, goed onderhouden, lichte en ruime 5 kamer familiehuis met zonnige achtertuin en dakterras (Zuidoosten) te koop aan. Door de uitbouw aan de achterzijde heeft deze woning een woonoppervlakte van maar liefst 134 m2 en is gelegen op een ruim perceel van 160 m2 eigen grond! De woning beschikt over een eigen parkeergelegenheid (voortuin) voor 1 auto met laadpaal, een fraai aangelegde en zonnige achtertuin, 3 ruime slaapkamers, een inloopkast, een moderne keuken, een royale woonkamer met nette vloer en niet te vergeten een ruime badkamer. Tevens is de hele woning voorzien van vloerverwarming en -koeling. Een prachtige woning die zeker een bezichtiging waard is!

Ligging en omgeving:
De woning ligt aan de buitenrand van Diemen in de kindvriendelijk woonwijk Plantage de Sniep en is gelegen aan een rustige en autoluwe straat van deze nieuwe wijk. Plantage de Sniep is een jonge, kindvriendelijke en aantrekkelijke woonwijk. Voor de kinderen zijn er ruime en veilige speelgelegenheden aangelegd op de wandelboulevard op de groenstrook om de hoek. Hierdoor kunnen kinderen heerlijk rondom het huis spelen op straat spelen. Sportvelden (voetbal, tennis, hockey) liggen om de hoek en voor een heerlijke wandeling in het groen kunt u terecht in het Diemerbos en een kopje koffie drinken bij House of Birds. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, zoals de A1 richting 't Gooi, A9 richting Amstelveen/Alkmaar en de Ring A10 om Amsterdam. Daarnaast beschikt Diemen centrum over een groot overdekt winkelcentrum met een AH XL, Deen, Keurslager, Bakker, Kruitvat, Douglas, Hema en nog veel meer. Uw dagelijkse boodschappen zijn dus zo gedaan.

Maar ook aan scholen is gedacht. Zo is de nieuwe basisschool De Kersenboom om de hoek en bevinden zich diverse basisscholen en kinderdagverblijven in het centrum van Diemen.

Diemen heeft een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam. Het centrum van de hoofdstad bereikt u gemakkelijk en snel door middel van tramlijn 19. De eindhalte ligt op directe loopafstand van de woning. Maar ook de NS halte in het centrum van Diemen brengt u binnen 10 minuten op het Centraal Station van Amsterdam of vanuit Diemen Zuid rechtstreeks naar Schiphol.

Indeling:
U parkeert uw auto op uw privé parkeerplaats in de voortuin en loopt naar de voordeur. Direct bij binnenkomst voelt u de fijne sfeer en mooie afwerking van de woning. Vanuit de gang heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, de trap naar de 1e verdieping, de kast met de warmtepomp en de woonkamer. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekschakelaars. Het toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, voorzien van modern stucwerk en voorzien van een fonteintje. De zeer ruime en lichte woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een moderne vloer. De wanden zijn hier afgewerkt met Missoni behang. In de woonkamer treft u een prachtige tv kast waarin u de nodige spulletjes kan opbergen. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot de fraai aangelegde achtertuin voorzien van modern tegelwerk en een vrijstaande berging. In de woonkamer bevindt zich tevens nog een ruime trapkast, hierdoor heeft u extra opslagruimte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime en moderne L-vormige keuken. Door de grote raampartij heeft u veel daglicht in de keuken en kijkt u weg over uw eigen voortuin. De keuken zelf is van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, ruime spoelbak met mengkraan en Quooker kraan, een 5-pits inductie kookplaat en RVS afzuigschouw. Bij de keuken bevindt zich een kastenwand met een oven, een separate combi oven/magnetron en een wijnklimaatkast. Tevens is de keuken voorzien van genoeg boven- en onderkastjes en diverse opberglades voor extra opbergruimte.

De begane grond is voorzien van modern stucwerk, een plafond met spotjes en dimmer en een mooie vloer. Dit geeft het huis een moderne en warme uitstraling!

Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de 1e verdieping. Vanuit de royale overloop heeft u toegang tot de 3 ruime slaapkamers, de inloopkast en de luxe badkamer. Ook hier valt meteen op dat de woning erg licht is. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een moderne visgraat vloer. Laten wij beginnen bij de eerste slaapkamer. Deze kamer is zeer licht middels de aanwezige raampartij en voorzien van moderne wand- en plafondafwerking. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft uitzicht op de tuin. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een prachtig mooie en groot raam van vloer tot plafond. Deze kamer heeft een zeer ruim formaat. Ook hier is de vloer netjes afgewerkt met een prachtige visgraat vloer en is de kamer voorzien van moderne wand- en plafondafwerking. En dan nu, de inloopkast! Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook deze kamer is netjes afgewerkt en voorzien van een visgraat vloer. Last but not least de luxe badkamer. De royale en moderne badkamer, welke in 2021 is vernieuwd, is zeer netjes en voorzien van een ligbad met thermostatische mengkraan, een inloopdouche met thermostatische mengkraan, het 2e zwevende toilet en een dubbele wastafels met mengkranen. Wij vergeten u bijna te vertellen dat de badkamer ook nog is voorzien van bluetooth speakers (aquasound) en van vloerverwarming, lekker warme voetjes dus!

Tweede verdieping:
Via de open trap treft u hier een ruime bovenverdieping aan, welke recentelijk in 2021 (vloeren en alle kasten) is gerenoveerd en ook een mooie visgraat vloer heeft. Via de overloop heeft u toegang tot de 4e slaapkamer en de wasruimte. Als u hier wakker wordt heeft u middels de openslaande deuren toegang tot het zonnige dakterras. Heerlijk genieten van de zon. Het dakterras is voorzien van stroompunten. De slaapkamer zelf is van groot formaat en netjes afgewerkt. De slaapkamer wordt middels een tv kast van de wasruimte gescheiden. De wasruimte is voorzien van uw wasmachine en droger/aansluiting en tot slot de opbergkast waar zich de WTW-unit bevind (warmte-terug-win installatie).

De gehele woning is voorzien van een nette vloer en vloerverwarming/vloerkoeling.

Tuin:
De ruime en zonnige achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van modern tegelwerk, deels kunstgras, een vrijstaande houten berging met elektra, een dubbel stopcontact en een waterkraan. Hier kunt u heerlijk genieten van een hapje, drankje en uw privacy. De tuin beschikt tot slot over een achterom waarmee u eenvoudig, via een bruggetje over de naastgelegen sloot, de openbare weg bereikt.

Verwarming, koeling en warmwatervoorziening:
De woning is aangesloten op een collectief verwarmingssysteem d.m.v. warmtepomp en WKO (warmte/koude opslag).
Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling. Er bevinden zich dan ook geen radiatoren in de woning. U heeft alle vrijheid met het plaatsen van uw meubels. Het vloerverwarmingssysteem wordt in de zomer gebruikt om de woning te koelen. Zeker op een warme dag een heerlijk gevoel! Warm water wordt geleverd via de boiler in de warmtepomp. Deze warmtepomp wordt gehuurd van Eneco.

Elektrische installatie:
Een moderne en uitgebreide installatie met voldoende groepen voorzien van aardlekschakelaars.
De woning is eveneens voorzien van een kabel- en glasvezelaansluiting voor supersnel internet.

Isolatie:
De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing. Energielabel A+++.

Parkeermogelijkheden:
Voor de woning heeft u de beschikking over 1 parkeerplaats op eigen terrein. Daarbij is tevens een laadpaal voor de elektrische auto aanwezig.
Wilt u voor de tweede auto een bewonersontheffing aanvragen voor de blauwe zone, dan kunt u deze aanvragen bij de Gemeente Diemen. Kosten hiervoor bedragen € 96,- voor 2 jaar.

Op de openbare weg is een blauwe zone van toepassing om forensenparkeren tegen te gaan. Met een parkeerschijf mag hier 2 uur geparkeerd worden. Ook is er een bezoekersregeling met afwaardeersysteem. Daarbij koopt men parkeertegoed bij de gemeente en kan een kenteken aan- en afgemeld worden. Vervolgens wordt het tegoed belast met de geparkeerde tijd. Op die wijze kunnen bezoekers langer dan 2 uur parkeren.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 798.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 2010;
- De woning is gelegen op een ruim perceel van 160m2 eigen grond;
- Woonoppervlakte 134 m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing (HR++);
- Vloerverwarming als hoofdverwarming door middel van een warmte-/koude opslagsysteem. Dit systeem is aangelegd door Eneco en koelt de woning in de zomer en verwarmd in de winter. Het systeem draait op een gehuurde warmtepomp, welke eigendom is van Eneco;
- Voor de huur van de warmtepomp en het vastrecht voor de aansluiting op het collectieve WKO systeem wordt maandelijks een bedrag van circa € 67,94 betaald.
- Zolder verbouwd in 2021 (nieuwe vloer en kasten);
- Warm water eveneens via de warmtepomp;
- De badkamer is in 2021 vernieuwd. Tevens is de badkamer voorzien van bluetooth speakers (aquasound);
- Volledige isolatie (muur-, vloer- en dakisolatie);
- Ventilatie d.m.v. een warmte terugwin systeem;
- De begane grond is voorzien van spotjes met dimmers;
- Het externe schilderwerk dateert uit 2021;
- De woning beschikt over 15 zonnepanelen die eind 2019 zijn geplaatst;
- Alle trappen zijn in 2021 gerenoveerd. De trap vanaf de begane grond naar de 1e verdieping is voorzien van verlichting en nieuwe trapleuningen;
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een prachtige visgraat vloer;
- 1 privé parkeerplaats op eigen terrein (voortuin);
- Woonkamer is tijdens de bouw uitgebouwd;
- Royaal dakterras van ca. 19m2;
- Achtertuin gesitueerd op het Zuidoosten en voorzien van berging en achterom;
- Oplevering in overleg;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Geïnteresseerd in deze prachtige woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB Makelaars.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 798,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,955
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2010
Type of roof
Shed roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
134 m²
Other space inside the building
19 m²
External storage space
7 m²
Plot size
160 m²
Volume in cubic meters
443 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
A+++ What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Central facility

Cadastral data

DIEMEN A 4947
Cadastral map
Area
160 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
50 m² (9,7 meter deep and 5,11 meter broad)
Garden location
Located at the southeast accessible via the rear
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and resident's parking permits

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

De Trekschuit 18

€ 798,000 k.k.