Nieuwe Duinweg 64 2587 AD Den Haag

€ 874,000 v.o.n.

Description

Project De Nieuwe Duin

Bekijk alle projectinformatie op en schrijf u op deze website in voor het project.

Fraaie ligging, prachtig uitzicht
Dit nieuwe, luxe appartementengebouw met 29 koopwoningen herrijst op een mooie kleinschalige locatie bij het kruispunt van De Nieuwe Duinweg en de Nieuwe Parklaan. Vanuit het nieuwe appartementengebouw heeft u vrij uitzicht naar de monumentale Nieuwe Badkapel, de fraaie Nieuwe Parklaan of De Nieuwe Duinweg. Alle appartementen hebben een royale bezonning, gedurende de hele dag of gedurende een dagdeel. Voor het merendeel van de appartementen is er een privé parkeerplaats op eigen afgesloten terrein.

De Nieuwe Duin ligt op een steenworp afstand van het Belgisch Park, de karakteristieke wijk in Scheveningen met veel vrijstaande woningen en ambassades in de aansprekende vooroorlogse bouwstijl. De boulevard en het strand zijn op loopafstand bereikbaar.

Metamorfose van kantoor naar appartementen
Op de kruising van de Nieuwe Duinweg en de Nieuwe Parklaan stond vroeger kraamkliniek ‘De Volharding’. Na de sloop stond hier jarenlang het huidige, grijze kantoorpand. Nu is het opnieuw tijd voor een metamorfose. Wonen komt in de plaats van werken. De betonnen structuur van het pand (casco) blijft behouden. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid is dat bijzonder. Alles wordt grondig vernieuwd: de gevels, de trappen, de wanden en de balkons. Als bewoner krijgt u de keuze uit appartementen die in grootte variëren van 50 tot 143 vierkante meter. Afhankelijk van de woonoppervlakte bestaan de 29 appartementen uit twee, drie, vier of vijf kamers. Alle appartementen krijgen een aparte berging. Ook beschikt u als bewoner straks over een parkeerplaats op eigen terrein.

Ruime variatie in woontypes
Kiezen tussen een groot of een kleiner appartement. Wonen op de begane grond, op een van de vier verdieping of in een penthouse. Een indeling met één, twee, drie of vier slaapkamers. Genieten van de zon in de morgen, de middag of de gehele dag, alle appartementen hebben royale buitenruimtes op de zon georiënteerd. Het ontwerp van een van de 29 appartementen sluit ongetwijfeld aan bij uw woonwensen.

Grofweg heeft u in De Nieuwe Duin de keuze uit:
• Large: 114 – 143 vierkante meter (types B1, B2, C1, E1, P4 en P5)
• Medium: 93 – 109 vierkante meter (types A1, B3, C2, C4, E2)
• Compact: 49 – 54 vierkante meter (types D1a, D1b, D1c en C3)

Alle voorzieningen op loopafstand
Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op loopafstand van De Nieuwe Duin. Zoekt u een winkel voor uw wekelijkse boodschappen? In enkele minuten wandelt u naar de winkels in de Stevinstraat en de Gentsestraat, met de gezellige weekmarkt op donderdag. Een wandeling in het park maakt u in het Van Stolk park, gelegen aan de overzijde van de Nieuwe Parklaan.

Ideale bereikbaarheid
De Nieuwe Duin ligt tussen de Nieuwe Parklaan en aan de Badhuisweg. Deze ligging garandeert ook een snelle ontsluiting naar het centrum en de overige wijken in Den Haag. Wilt u comfortabel met het openbaar vervoer naar het strand of de binnenstad reizen? Laat uw auto maar staan. Voor de deur stapt u direct op de bus of de tram en bent u binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag.

Luxe afwerking en comfort
Alle appartementen krijgen een fraai afgewerkte badkamer en toilet. Het sanitair heeft een luxe uitstraling en het tegelwerk op de vloeren en wanden bestaat uit grote formaten. De badkamers van de grote appartementen worden uitgevoerd met een inloopdouche en een dubbele wastafel. Wilt u liever zelf uw eigen keuzes maken voor de afwerking van de badkamer en toilet, ook dat is mogelijk. Voor uw toekomstige keuken zijn de aansluitpunten voorbereid. Deze keuken dient u zelf aan te schaffen. De voorbereidingen voor het leidingwerk van de keuken worden meegenomen tijdens de bouw. In uw eigen berging kunt u uw fietsen plaatsen. Uw auto parkeert u op een van de privé parkeerplaatsen op het eigen terrein.

Appartement Type C1
Bouwnummer 11 & 17
Dit appartement is gelegen aan de Nieuwe Duinweg en heeft een oppervlakte van 114 m2. Appartement Type C1 biedt het gemak van drie slaapkamers. U heeft ruimte voor een werk- of hobbykamer. En u kunt een van de slaapkamers inrichten als logeerkamer. Handig als familieleden of vrienden blijven slapen. Wilt u nog meer woonruimte, dan kunt u ook de extra slaapkamer bij uw woonkamer betrekken. Dit appartement biedt ook zicht op de kruising Badhuisweg en Nieuwe Duinweg met haar monumentale panden.

Type C1 heeft een ruim opgezette woonkamer met open keuken. Gaat uw voorkeur uit naar type C1, dan heeft u de keuze uit de eerste of tweede verdieping. Het ruime balkon op het zuidoosten van circa 9 vierkante meter is toegankelijk vanuit de woonkamer en heeft tot in de middag de zon.

Specificaties
• Gebruiksoppervlakte 114 m2
• Vierkamerappartement
• Luxe badkamer met hoogwaardig sanitair, inclusief twee wastafels
• Comfortabele vloerverwarming en vloerkoeling
• Grote buitenruimte op het zuidoosten: balkon van circa 10 m2
• Eigen berging in het appartement en separaat onder het gebouw
• Prijs inclusief parkeerplaats op eigen terrein

Ondanks dat deze informatie met zorgvuldigheid is vastgesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie in deze aanbieding waaronder prijzen, oppervlakte en andere variabelen. De uiteindelijke contractvorming met bijbehorende bijlagen zijn leidend.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 874,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 7,667
Original asking price
€ 829,000 vrij op naam
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 202.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
After 2020
Quality marks
Algemene woning keur and woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
114 m²
Exterior space attached to the building
10 m²
Volume in cubic meters
342 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
4th floor
Facilities
Outdoor awning, elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
Not available

Exterior space

Location
Alongside park and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 202.00 per month)
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No