Valkenboskerk (Bouwnr. 15) 2571 CE Den Haag Oostbroek-Noord

Hightlighted features

  • 80 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 428,500 v.o.n.
Calculate monthly payment

Open House

  1. Wednesday, February 1 from 2:30 PM to 3:30 PM
  2. Wednesday, February 15 from 2:30 PM to 3:30 PM

Description

Valkenboskerk Den Haag, bouwnummer 15

DE VERKOOP IS GESTART! NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE ACTUELE BESCHIKBAARHEID.

De vooroorlogse Valkenboskerk (1929), gelegen op de hoek van de Loosduinsekade en de Zuiderparklaan in Den Haag wordt getransformeerd tot woongebouw. De kracht van het ontwerp is de perfecte balans tussen het behoud van het kerkgebouw als geheel en de kwaliteit van de individuele woningen.

ALLES WAT JE ZOEKT KOMT HIER SAMEN
Op het kruispunt van de Zuiderparklaan en de Loosduinsekade, 10 minuutjes van het centrum, waakt de Valkenboskerk over de buurt. De kenmerkende kerktoren heeft generaties lang de wijde omgeving van tijd voorzien: een buurt bepalend baken. Straks herbergt dit statige gebouw in totaal 36 ‘state of the art’ duurzame woningen met 2 woonlagen op eigen grond. Met woonoppervlakten vanaf circa 53m² tot maar liefst circa 131m². De kracht van het ontwerp ligt in de perfecte balans tussen het behoud van het kerkgebouw als geheel en de kwaliteit van de individuele woningen in het bijzonder.

LICHT EN RUIMTE
Door de dakopeningen zijn alle woningen bijzonder ruimtelijk, sfeervol en licht. Bovendien voorzien van een entresol voor de slaapkamer. Woonkamers van 5 meter hoog; het gevoel dat je in een kerk woont komt zo excellent tot uitdrukking. De entree van de woningen bestaat uit een gang met een enorm atrium van 20 meter hoogte. De aanbouw met dubbellaagse maisonnettes is ook royaal opgezet. Al met al een project om in te geloven.

TUSSEN WONINGEN MET VIDE
- Woonoppervlak circa 80 m²
- Door vide een plafondhoogte in woonkamer van 5 meter
- 3 Kamers
- Luxe badkamer
- Entree woning vanuit het atrium
- Gasloze woning met energielabel A of A+

EEN BIJZONDER BRUISENDE BUURT
Het Valkenboskwartier is 1 van de 19 Haagse beschermde stadsgebieden en is vernoemd naar de verdwenen buitenplaats. Vanuit de Valkenboskerk ben je met de fiets of tram zo op het strand, in het centrum of op het station. Verbaas je in de Fahrenheitstraat over het aanbod van de lekkerste kaasjes, het meest exotische brood en de grote verscheidenheid aan vissoorten. Wandel door de Weimarstraat met z’n vele biologische winkels, koffietentjes en eigenwijze restaurantjes. Ook kunst en cultuur is er meer dan genoeg, in de vele galeries of het bruisende buurttheater De Nieuwe Regentes. Als je de Weimarstraat uit wandelt sta je in het Zeeheldenkwartier. Ook daar tref je modieuze winkels, pop-up stores vol nieuwe merken en creatieve bedrijvigheid.

Een sportschool en tennisvereniging op loopafstand.
Vergeet ook het Zuiderpark van 108 hectare niet, met z’n openluchttheater, beeldenroute, skatevoorzieningen en zwembad. Voor kunst en cultuur staan er in Den Haag 53 musea voor je klaar. Bezoek voorstellingen in Amare. Met 300 voorstellingen en concerten per jaar zit er zeker iets voor je bij. Het feit dat Den Haag aan de kust ligt maakt deze stad in Nederland helemaal uniek.

BEREIKBAARHEID

Dynamisch Den Haag
De trendy stad van vrede en recht telt meer dan 200 internationale organisaties zoals het Internationaal Gerechtshof, het Internationaal Strafhof, Europol en Unicef. Ook bijna alle ambassades en consulaten tref je hier. De Haagse Hogeschool, de sportcampus en de Universiteit Leiden Campus Den Haag zorgen dan weer voor een jeugdig elan. Den Haag is niet voor niets één van de meest leefbare steden voor expats; maar deze stad biedt bovenal strand, duinen, gezelligheid en meer restaurants dan je kunt bezoeken. Tel daarbij op dat er elke week wel ergens een evenement of festival begint en je hebt het over 1 van de meest dynamische steden van het land.

Voordelen van een centrale ligging
Met bus 21 ben je zo bij het Kunstmuseum of op het strand. Bus 23 brengt je in Kijkduin en nummer 25 pak je als je naar de grootste markt van Nederland wilt. Buslijn 26 levert je dan weer binnen 23 minuten af op station Hollands Spoor. Tram 2 tringelt je in 9 minuten naar het centrum en een paar minuten later naar het Centraal Station. Er is genoeg ruimte om je fiets of scooter op het perceel van de Valkenboskerk te stallen. Voor een aantal woningen geldt de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats voor de auto of motor te huren op maximaal 450 meter. Voor de deur staan, exclusief voor de bewoners van de Valkenboskerk, 3 deelauto’s klaar.

INTERESSE
Meld je aan voor onze nieuwsbrief op de projectwebsite en blijf op de hoogte van deze puur Haagse ontwikkeling!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 428,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,356
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Ground-floor + upstairs apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
After 2020

Surface areas and volume

Areas
Living area
80 m²
Volume in cubic meters
219 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Number of stories
2 stories
Located at
Ground floor
Facilities
Balanced ventilation system, elevator and mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
District heating
Hot water
District heating

Exterior space

Location
In residential district

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, public parking and resident's parking permits

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.