• Sold under reservation

Javastraat 150 5215 BK Den Bosch Aawijk-Zuid

Hightlighted features

  • 76 m² living area
  • 2 bedrooms
Map

Description

Ligging
De Indische buurt dankt zijn populariteit aan de aantrekkelijke jaren 30 woningen. De woningen hier vinden gretig aftrek. Onder andere dit én de ligging dicht aan het centrum, heeft er voor gezorgd dat een projectontwikkelaar wel brood zag in deze locatie. En terecht. Het is hier heerlijk wonen en juist in deze woning maak je optimaal gebruik van de voordelen van de plek.
Omdat de wijk erg trek is bij jonge, startende gezinnen is in de wijk ook een speelpleintje gemaakt. Winkels vind je in de buurt op het Rivierenplein, voor watersporten en recreatie ga je naar de Oosterplas en per fiets ben je in ca. 5 minuten in de Bossche binnenstad. Ook station Oost is dichtbij en kies je voor de auto, de Rijksweg A2 is om de hoek.

Indeling
Het is fijn dat deze kamer zo breed is. Niet alleen is hij zo heel gemakkelijk in te delen. Waarbij je tussen de functies naar het balkon kunt lopen. Maar zo staan de zithoek én de eettafel altijd in het daglicht. Kijk maar eens bij hoeveel appartementen je bij je indeling een keuze moet maken hiervoor. Sterker nog, ook in je keuken is het hier lekker licht. Er ligt een mooie laminaatvloer en de wanden zijn glad gestuct. Een accentkleurtje op de wand kan best. De eettafel recht voor de keuken is natuurlijk ook heel gezellig.

Keuken
In een U-vormige keuken kun je heel snel en praktisch koken. Logisch, want alle functies en werkruimte bevinden zich direct om je heen. Het doorlopende blad is echt groot genoeg om culinair eens flink uit te pakken. En je gasten komen er gewoon gezellig bij hangen met een wijntje. Alle apparatuur is ingebouwd zoals de vaatwasser, combi oven, inductiekookplaat en de koelkast. En wat je in de kastjes niet kwijt kunt kan prima in de berging om de hoek.

Balkon
In dit complex zijn de meeste woningen gebouwd met een terras op het zuiden. Die bewoners hebben dus al geluk. Maar op de meeste terrassen komt óf een eettafel of een lounge hoek te staan. Hier hoef je niet te kiezen. Met een eettafel rechts sta je in het seizoen ’s avonds zo met je bordje buiten. En heb je meer tijd dan plof je lekker in je lounge hoek of hangmat. Hoog genoeg voor alle privacy en altijd in de zon. Vanaf het vroege voorjaar pak je de eerste zonnestralen mee tot laat in het najaar de laatste.

Slaapkamers
De meters van deze woning zijn goed verdeeld. De nadruk ligt op de woonkamer waardoor je lekker ruim leeft. Daarbij is hoofdslaapkamer ook nog eens groot genoeg voor een kingsize bed en een flinke kledingkast. Deze ligt op de noordzijde dus het blijft hier lekker koel. De kleinere kamer is ideaal als thuiswerkplek. Een bureau past hier prima en er kan nog best een kast bij. Overigens is de laminaatvloer consequent doorgelegd.

Extra
De bijkeuken, de stookruimte, de wasruimte en de proviandkast. Deze ruimte is dat allemaal. Heel fijn om er bij te hebben maar ook heel fijn om aan de kant te hebben. Uit het zicht en zo fijn dat je gewoon de deur kunt dicht trekken, toch? Zelfs de vriezer en stofzuiger passen er nog bij. En er is een Warmte Terugwin Unit WTU voor het beste rendement op je stookkosten.. Daarnaast is er nog een grote droge berging onder het complex en een eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein.

Badkamer
Deze badkamer is groot genoeg om er zowel een ligbad als een douche in te hebben. Het toilet is hier het tweede toilet. Je gastentoilet bevindt zich aan de gang. Wel zo prettig natuurlijk. De wastafel heeft er een flinke onderkast bij gekregen waardoor, in combinatie met de drie hangkastjes, er voldoende opbergruimte is. De ruimte is zo groot dat, mocht je deze ooit aan willen pakken, je in ieder geval ook weer alle functies kwijt kunt die je graag in je badkamer realiseert.

Parkeerplaats en berging
Onder het complex bevindt zich een grote droge berging. Deze is met de trap, de buitentrap én de lift te bereiken. Dit is het zelfde niveau waar je je auto parkeert. Kortom: als je thuis komt rij je via het talud en de poort naar het achter terrein. Daar parkeer je op je eigen plek en kom je vervolgens met de lift op je eigen woonlaag. Chique toch?

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 365,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,803
Listed since
3 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 121.00 per month

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2007
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
76 m²
Exterior space attached to the building
15 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
247 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
A+ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler and heat recovery unit
Hot water
CH boiler
CH boiler
2008 ( combination boiler, in ownership)

Cadastral data

'S-HERTOGENBOSCH D 2027
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 121.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Javastraat 150

€ 365,000 k.k.