Vuurliniehof 69 1424 KA De Kwakel Meerwijk

Hightlighted features

  • 147 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 757,500 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project Thamenhof, De Kwakel

Description

Vuurliniehof 69 (type 1D)

Aan de rand van Uithoorn en De Kwakel, op het voormalige “WAPO-terrein” tussen de Vuurlijn en de Koningin Máximalaan, wordt door Van Wijnen een uniek “park” aangelegd met twee energieneutrale 2/1-kapwoningen en 127 huurappartementen. De woningen zijn gesitueerd aan het einde van een doodlopende weg en staan vrij in een groene omgeving waar u niet het onderhoud van heeft.
De unieke 2/1-kapwoningen liggen ook op een bijzondere plek, namelijk langs de Vuurlijn die onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. Deze vroegere verdedigingslinie staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het nieuwbouwproject Thamenhof heeft een zichtbare plek en vormt daarmee de entree van Uithoorn. De bouw is inmiddels gestart!

Indeling van de woning:
Begane grond
Naast de binnendoor bereikbare, inpandige berging op de begane grond is de begane grond op verschillende manieren te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een masterbedroom, een kantoor aan huis of misschien voor uw kind of andere familie. Alles kan! In de basis is gekozen voor een royale slaapkamer met een praktische trapkast, 2 zijramen en een openslaande deur naar het terras van circa 3,50 x 5,00 meter. Door het bovenliggende balkon ontstaat een kleine veranda. Aan deze slaapkamer grenst de badkamer en er is een separaat toilet. Hoe fijn is dat!

Eerste verdieping
Je woont op de eerste verdieping, dit is de plek waar de woonkamer en de keuken standaard zijn (de woning wordt zonder keukeninrichting opgeleverd). De grote ramen met kozijnen tot de vloer maken dat het licht is en op het royale loungeterras zit u niet alleen heerlijk (zuidzuidwesten), maar kijkt u ook prachtig weg in het groen. Zet op een zomerse dag ook de dubbele deuren in de keuken open en geniet van het uitzicht op de Vuurlijn!

Tweede verdieping
De masterbedroom op de tweede verdieping heeft een prachtig Frans balkon, met twee openslaande deuren, en is over de volle breedte van het huis gesitueerd. Naast de masterbedroom tref je nog twee slaapkamers en een royale badkamer. Het toilet is separaat. Laat je de basisindeling intact, dan heeft dit huis maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. De raampartijen van de slaapkamers grenzen tot aan de grond, maar zijn slank ontworpen zodat deze ramen voor de nodige privacy zorgen.

De woningen hebben een hoogwaardige afwerking. Zo worden de v-naden van de plafonds mooi vlak afgewerkt en hebben de deuren geen bovenlichten. Het toilet en de badkamer zijn voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch, wandtegels van 60 x 30 cm en vloertegels van 60 x 60 cm en de douchehoek heeft een glazen douchescherm. Liever toch wat anders? Natuurlijk kun je de badkamer geheel naar eigen wens en sfeer inrichten.

Varianten
Maar is de hiervoor beschreven indeling ook jouw wens? Zo kun je op de begane grond een riante woonkeuken realiseren en doorlopen naar het buitenterras en de eerste verdieping volledig gebruiken als zitkamer (of maak op de plaats van de huidige keuken b.v. een werkkamer of een gameroom). Veel is mogelijk door deze flexibele indeling.

Energielabel
Vanzelfsprekend worden de woningen gasloos uitgevoerd, hoogwaardig geïsoleerd, voorzien van een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en vloerkoeling en is het gehele dak voorzien van zonnepanelen. De woning is Energie Neutraal en heeft Energielabel A++++. De mate waarin de woning energieneutraal is, hangt af van het werkelijke stroomgebruik en opwekking en is afhankelijk van het bewonersgedrag en de weersomstandigheden.

Parkeren
De woning beschikt over een eigen afgesloten garage voor 2 auto's in de onderbouw van de het nabijgelegen appartementencomplex Alexia (blok 2). De servicekosten hiervoor bedragen circa € 25,- per maand.

Voorzieningen in de omgeving
Op loopafstand vind je het Sport & Health club Amstelhof met fitness, zwembad, sauna, tennis, padel, squash of yoga. De andere sportverenigingen zoals hockeyclub Qui Vive, tennis club Qui Vive, honk- en softbalvereniging Thamen, jeu de boules vereniging B.U.T. en golfcenter Uithoorn zijn dichtbij. Ook het gezondheidscentrum Waterlinie met onder andere de apotheek, tien huisartsen, de polikliniek van ziekenhuis Amstelland en diverse andere zorgverleners ligt op loopafstand. Op loopafstand komt de toekomstige tramlijnhalte Aan de Zoom waarmee Amstelveen en Amsterdam Zuid vanaf medio 2024 makkelijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Maar vergeet niet het centrum van Uithoorn en de terrassen aan de Amstel, deze zijn niet ver weg.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 757,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,153
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, double house
Building type
New property
Year of construction
2023
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
147 m²
Other space inside the building
10 m²
Exterior space attached to the building
11 m²
Volume in cubic meters
542 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Balanced ventilation system and solar panels

Energy

Energy label
A++++ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
21 m² (3,5 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity
Insulation
Insulated walls and floor insulation

Garage

Type of garage
Garage
Capacity
2 cars
Facilities
Electrical door

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Vuurliniehof 69

€ 757,500 v.o.n.