Laan van Wickevoort 74 2142 GC Cruquius

  • Sold under reservation
€ 670,000 v.o.n.

Description

DE BOUW VAN DE APPARTEMENTEN IS REEDS GESTART.

Op zoek naar een buitengewoon appartement? Goed nieuws! Dit appartement op de begane grond is onlangs beschikbaar gekomen. Neem snel contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden.

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de Haarlemmermeer. Deze al aanwezige natuur zal, zoveel als mogelijk is, behouden worden. In Wickevoort beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn.

Geniet daarnaast van prachtige voorzieningen zoals een duurzame boerderij; Hoeve Wickevoort, een boerderijwinkel, kleinschalige horeca, Pickup boxen, elektrische deelauto's, eigen Wickevoorts gereedschap, en mooie wandelroutes. Bovendien kan je, samen met andere bewoners, meebepalen welke faciliteiten jouw ideale woonwijk krijgt.

Heb je altijd al gedroomd van een appartement of woning naast een boomgaard, vlak bij een bosgordel of aan het water? In Wickevoort kan het. Er komen verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit. Samen tonen deze deelgebieden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur.

Het landgoed wordt in drie verschillende fasen ontwikkeld. Woonveld Orangerie ligt in Fase 1. Dit is het noorderlijk deel van Wickevoort.

Een Orangerie is van oorsprong een gebouw met een hoop glas en een grote open ruimte waarin 's winters planten staan die in de zomer buiten worden gezet. Dit concept is vertaald in de Orangerie van Wickevoort. Het gebouw oogt luchtig en open. De grote glazen gevels en de zeer grote buitenruimtes zorgen ervoor dat er een maximale relatie is met buiten. Ook heb je hierdoor een weids en schitterend uitzicht op de zeer groene omgeving, de bosgordel en de golfbaan.

De Orangerie is gebouwd in een U-vorm. Hierdoor ontstaat er een prachtig groen binnenhof dat een verbinding heeft met het vele groen rond het gebouw. Parkeren doe je uit het zicht in de eigen ondergrondse parkeergarage. In de Orangerie komen 26 zeer ruime en lichte appartementen. De appartementen worden uitgevoerd met een EPC = 0.

Wil je wandelen of fietsen? Natuurgebied de Groene Weelde ligt naast de deur. Golfen kan je op de naast gelegen golfbanen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 670,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,492
Listed since
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available immediately

Construction

Type apartment
Galleried apartment
Building type
New property
Year of construction
2022

Surface areas and volume

Areas
Living area
122 m²
Exterior space attached to the building
35 m²
Volume in cubic meters
350 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
A+++ What does this mean?
Heating
Heat pump
Hot water
Electrical boiler

Storage space

Shed / storage
Storage box

Parking

Type of parking facilities
Parking garage