Jhr. Ruys de Beerenbrouckstraat 35 6971 EC Brummen Brummense Enk West

Hightlighted features

  • 115 m² living area
  • 212 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

In het mooie Brummen staat deze leuke tussenwoning te koop, gelegen bij een prachtige groenstrook. De woning beschikt over een grote geïsoleerde berging deze zou eventueel ook benut kunnen worden als praktijk aan huis. LET OP! Optioneel is er een garagebox te koop (€ 30.000,-) deze is gelegen op het aangrenzende parkeerterrein. Verder is de woning volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas en is een dubbele dakkapel aanwezig waardoor op de tweede verdieping een gigantische woonzolder is gecreëerd. Zo is een totale woonoppervlakte van ca. 115,00 m2 aanwezig.

Brummen heeft de beschikking over alle (sociale) voorzieningen, Kasteel Engelenburg en het kent gezellige restaurants en terrassen. De snelwegen A1 en A50 zijn goed bereikbaar en het dorp is centraal gelegen binnen de grotere steden Arnhem, Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Tot slot heeft Brummen een NS-station met een rechtstreekse verbinding naar Arnhem en Zutphen.

Vanuit de entree krijgt u toegang tot de hal. Vanuit de hal is toegang tot de meterkast (vernieuwd en voorzien van automaten), het toilet en de trapkast. Het toilet is gedeeltelijk betegeld en voorzien van mechanische ventilatie. Vanuit de hal loopt eenzelfde laminaatvloer door de woonkamer in.
De woonkamer heeft een prettige lichtinval (doorzonkamer) en voldoende ruimte voor een zitopstelling aan de straatzijde van de woning. Vanuit de straatzijde kijkt u een prettige weg in: u heeft hier geen directe overburen. Aan de tuinzijde van de woning is de eettafel gesitueerd tegen de open keuken aan. Prettig is hier de grote schuifpui waarmee u in de zomermaanden de tuin bij de woonkamer kan aantrekken. Het oude rookkanaal is nog intact en biedt u de mogelijkheid om nog een houtkachel aan te sluiten.
De open keuken betreft een L-vormige keuken en hier is ook een tuindeur aanwezig. De keuken beschikt over een hardstenen werkblad, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en losse koel-/vrieskast. De keuken beschikt verder over inbouwspots.
Vanuit de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn twee royale slaapkamers aanwezig, een washok, separaat toilet en badkamer. Evenals op de begane grond is hier één gelijke laminaatvloer doorgelegd vanuit de overloop de slaapkamers in. Alle ruimten beschikken hier over draai-/kiepkozijnen en horren. Alleen in het washok is geen hor aanwezig. In het verleden is één slaapkamer opgeofferd voor een grote badkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, douchecabine en wastafel. In de voormalige badkamer is nu een praktisch washok gesitueerd.
Vanaf de overloop krijgt u middels een vaste trap toegang tot de tweede verdieping. De woning is hier erg verruimd door de aanwezigheid van een dakkapel over nagenoeg de volledige breedte aan de tuinzijde. Daarnaast is aan de voorzijde van de woning een kleine dakkapel geplaatst. Alle dakkapellen zijn voorzien van draai-/kiepkozijnen en horren. De voorzolder geeft u de mogelijkheid voor extra opslag. Vanuit de voorzolder komt u in de derde royale slaapkamer. De kamer is strak afgewerkt en voorzien van praktische inbouwkasten en spots in het plafond.

De achtertuin is royaal en gesitueerd op een totaal perceel van 212,00 m2. Door zijn westelijke ligging heeft u hier vanaf het middaguur tot laat in de avond zoninval. De schuifpui is dubbel voorzien van zonnewering: een uitvalscherm en een screen. Het raam aan de voorzijde van de woning is ook voorzien van een screen. Op de eerste en tweede verdieping zijn rolluiken aanwezig, behalve bij het washok. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grote antracieten tegels, verder zijn mooie groene borders aanwezig.
Over de totale breedte van de achtertuin is een grote geïsoleerde werkschuur aanwezig. De werkschuur heeft een oppervlakte van ca. 25,00 m2 en er is daarnaast een vliering aanwezig van ca. 6,50 m2. De werkschuur zou eventueel gebruikt kunnen worden als praktijk aan huis, deze is namelijk vanaf het naastgelegen parkeerterrein via een achterom bereikbaar.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met uw Dorpsmakelaar!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 320,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,783
Original asking price
€ 350,000 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
115 m²
External storage space
49 m²
Plot size
212 m²
Volume in cubic meters
393 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
3 stories
Facilities
Optical fibre and passive ventilation system

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired, in ownership

Cadastral data

BRUMMEN E 3637
Cadastral map
Area
212 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
99 m² (16,5 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Loft, electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Jhr. Ruys de Beerenbrouckstraat 35

€ 320,000 k.k.