• Sold under reservation

Heuvelplein 243 4812 PD Breda Princenhage

Hightlighted features

  • 129 m² living area
  • 200 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Deelnemer NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 april 2023. Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend binnen lopen zonder hiervoor een afspraak te maken.

LET OP: Vrijwel al het houtwerk (boeiboorden, dakgoten, dakkapel, kozijnen, garage) aan de buitenzijde wordt dit voorjaar nog geschilderd en, indien nodig, wordt het hout hersteld of vervangen. Dit zal door een professioneel bedrijf worden uitgevoerd en op kosten van verkoper. Offerte is reeds aanwezig.

Bijzonderheden:
- Jaren-30 woning met authentieke elementen
- Aangebouwde serre
- Grote garage achter in de tuin
- Vier slaapkamers mogelijk
- Heerlijke achtertuin

De woning is gelegen aan een rustige straat met een groen pleintje voor de deur. Door dit groene pleintje ligt het relatief ver weg van de doorgaande straat. De woning is gelegen aan de rand van Princenhage waardoor je binnen enkele minuten de snelwegen A16 en A58 kunt bereiken. Er staan verschillende typen woonhuizen met verschillende bouwstijlen. Dit geeft de straat een karakteristieke en sfeervolle indruk. Alle voorzieningen zijn in de buurt, zoals diverse onderwijsinstellingen en winkelvoorzieningen. Het Mastbos en het buitengebied van Breda liggen op een steenworpafstand en de gezellige Haagse Markt is op enkele minuten lopen te bereiken. Hier bevinden zich onder andere leuke restaurantjes, cafés, supermarkten en diverse andere leuke speciaalzaken. Het centrum van Breda en bijvoorbeeld het Ginneken is binnen 10 fietsminuten bereikbaar.

Het betreft een charmante jaren-30 woning die voorzien is van authentieke elementen, zoals glas-in-lood. Achter de woning is een grote garage gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de ruime hal is er toegang tot de eerste verdieping, meterkast, toiletruimte, keuken en woonkamer. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een staand toilet.

De lichte en ruime woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde een loopdeur naar de serre toe. De woonkamer is afgewerkt met een eikenhouten vloer en beschikt over een houtkachel. Ideaal voor in de wintermaanden!

De keuken en woonkamer staan niet in open verbinding met elkaar. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals 5-pits gasfornuis met oven (merk Solitaire), RVS schouw afzuigkap, Quooker en vaatwasser. De keuken is keurig afgewerkt met diverse boven- en onderkasten en houten aanrechtblad. Ook is vanuit de keuken de serre te bereiken.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang aan drie slaapkamers en moderne badkamer. Heel bijzonder op de overloop is het authentieke fonteintje (niet aangesloten). Slaapkamer 1 aan de voorzijde gesitueerd heeft een twee vaste kasten en een strakke wandafwerking. Deze slaapkamer is voorzien van erker met glas-in-lood ramen. (Slaap)kamer 2 is eveneens aan de voorzijde gelegen en heeft dezelfde wandafwerking. Slaapkamer 3 is aan de achterzijde gelegen en heeft eveneens dezelfde afwerking als de andere slaapkamers. Deze kamer beschikt ook over een vaste kast. De nette badkamer heeft een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel, tweede toilet (zwevend) en designradiator.

Tweede verdieping:
Ruime multifunctionele voorzolder. In deze ruimte is de C.V.-combiketel Nefit TopLine 2008 geplaatst. De gehele zolder is voorzien van een laminaatvloer en gestucte wanden. De zolder kan goed gebruikt worden als vierde slaapkamer. Deze beschikt over twee Veluxramen.

Extern:
Vanuit de keuken en woonkamer is de serre te bereiken. Deze serre/tuinkamer is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming, designradiator en gestucte wanden. Detail: de serrevloer loopt door in het terras wat zorgt voor een optimale tuinbeleving. De serre is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin toe. Vanuit de serre is ook de berging/wasruimte bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur.

De fraai aangelegde achtertuin is voorzien van verschillende terrassen en geeft toegang aan de garage. Een hele fijne ruimte voor het parkeren van een auto. Daarnaast is er nog voldoende ruimte over om spullen op te bergen. Deze is voorzien van elektra en elektrische overheaddeur.

Belangrijke aanvullende informatie:
- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert TipTop Makelaars geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
-Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
- Deze informatie is door TipTop Makelaars zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 430,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,333
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1932
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
129 m²
Other space inside the building
4 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
External storage space
28 m²
Plot size
200 m²
Volume in cubic meters
501 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, mechanical ventilation, flue, sliding door and solar panels

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation and partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Topline (gas-fired from 2006)

Cadastral data

BREDA D 4739
Cadastral map
Area
200 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door and electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Heuvelplein 243

€ 430,000 k.k.