Bootstraat 16 2771 DL Boskoop Voorofschebuurt

  • Sold under reservation

Description

HET IS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN, ONZE BEZICHTIGINGSDAGEN ZITTEN VOL!
Bent u op zoek naar een instapklare, vrijstaande woning in het gezellige centrum van Boskoop? In dit zonnige pand, waar van oorsprong een fietsenhandel & reparatiebedrijf was gevestigd, geeft de authentieke garagedeur toegang tot een goed onderhouden en sfeervolle woning, waarvan het gehele interieur in 2004 opnieuw is opgebouwd (incl. kozijnen/ramen op begane grond + dakuitbouw op 1e etage, nieuwe riolering, gas-, water en elektrische installaties). De woning bestaat uit een tuinkamer, slaapkamer (mogelijkheid tot 2), badkamer, toilet, CV/bergruimte en grote woonkamer met open keuken. Bent u geïnteresseerd in deze karakteristieke woning en wilt u hem graag bezichtigen? Laat het ons weten, wij leiden u graag rond.

Vanuit de woonkamer op de 1e etage geeft een grote raampartij uitzicht op de Zuidstraat die na 20 meter uitkomt op een levendige kade aan de Gouwe. Deze rivier is in de zomer een populaire route voor de pleziervaart. Ook heeft het een sfeervolle stadstuin op het zuiden met grote cederboom en diverse beplanting. Deze wordt afgesloten met een dubbel hek waardoor er tevens mogelijkheid bestaat voor parkeren en/of elektrisch opladen van auto. Een poortdeur geeft toegang tot een ruimte voor b.v. fietsen en tuingereedschap.

De gezellige winkelstraat is om de hoek, met een grote verscheidenheid aan winkels en op zaterdag een markt. Dichtstbijzijnde dokter/apotheek/scholen etc. zijn op loopafstand. In Boskoop zijn vele sportvoorzieningen, zowel binnen als buiten, voor b.v. tennis, padel, voetbal, atletiek etc.

Er zijn uitstekende verbindingen met de omgeving via station en bushalte op loopafstand. Naar Alphen a/d Rijn en Gouda rijdt, op werkdagen, ieder kwartier een trein. Boskoop ligt in het centrum van de Randstad: Den Haag, Schiphol, Utrecht en Rotterdam zijn snel en zeer goed bereikbaar met trein of auto.

Tussen Boskoop en Waddinxveen ligt het Gouwebos en aan de andere kant het grote Bentwoud, dat zich uitstrekt van Boskoop tot Zoetermeer. Rondom Boskoop zijn prachtige fietsroutes naar o.a. Alphen a/d Rijn en Gouda (ca. 20 minuten), de Nieuwkoopse en Reeuwijkse Plassen, Zoetermeer, Leiden etc. En er is een groot zwembad in Waddinxveen.

De indeling is als volgt:
Middels de voordeur, die onderdeel is van de garagedeur, krijgt u toegang tot de tuinkamer. Hier is een grote inbouwkast en wastafel te vinden. Via een hal komt u bij de slaapkamer, badkamer, toilet en CV-bergruimte. In deze hal bevind zich ook de trap (met trapkast) naar de eerste verdieping. De badkamer is een ware lust voor het oog dankzij de strakke afwerking en de moderne vormgeving. Met een ruime douche en een wasbak-in-meubel met een grote spiegel. Hier zijn ook, heel praktisch, ruimte en aansluitingen voor wasmachine en droger. De spotjes werpen een sfeervol licht op dit alles. De slaapkamer is door zijn vierkante afmeting efficiënt te gebruiken en is strak afgewerkt. Ook hier is een inbouwkast te vinden en een deur naar de CV/bergruimte.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is hét hoogtepunt van de woning, deze bestaat namelijk uit één grote en prachtige ruimte; de woonkamer met open keuken. Van hieruit geeft een grote raampartij een aantrekkelijk uitzicht op de levendige Zuidstraat. Het schuine dak met de balken langs het plafond vormen een sfeervol geheel.

Bijzonderheden:
Karakteristieke, instapklare, vrijstaande woning
Gelegen in het gezellige centrum van Boskoop
Vele voorzieningen op loopafstand
Uitstekende parkeergelegenheid
Andere steden in de Randstad gemakkelijk en snel bereikbaar via trein en auto
In het centrum van het Groene Hart met vele prachtige fietsroutes

Features

Asking price
€ 215,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,416
Listed since
6+ months
Kind of house
Single-family home, detached residential property
Area
89 m² residential surface area / 75 m² plot surface area
Number of rooms
3 rooms (1 bedroom)
Volume in cubic meters
329 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
1940

Involved real estate agent

Houtman & de Vogel Makelaardij

Call 0172234406

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Bootstraat 16

€ 215,000 k.k.