Kerkbuurt 8 8373 EG Blankenham Kerkbuurt

  • Sold under reservation

Description

Een verrassend ruime en gemoderniseerde semibungalow gelegen op een groot perceel aan een kolk, onderaan de oude Zuiderzeedijk nabij het natuurgebied “Weeribben-Wieden”. De woning is voorzien van een woonkamer, keuken, 6 slaapkamers, badkamer en een zolderberging. De tuin beschikt over een tuinhuis met veranda en berging. De woning staat op een kavel van 1.330m², heeft een woonoppervlak van ca.144m² en een inhoud van ca.528m³.

Indeling
Overdekte entree/hal met toilet, kast en 4 slaapkamers, waarvan de grootste kamer beschikt over tuindeuren naar het overdekte terras. De ruime woonkamer is voorzien van veel lichtinval via een grote dakkoepel en openslaande tuindeuren naar het overdekte terras. De ruime woonkeuken in het oude gedeelte, beschikt over een zitkuil, houtkachel, trapopgang en een keukenblok met koelkast, afzuigkap, gaskookplaat en oven. Via de keuken bereikt u een slaapkamer, nu in gebruik als behandelruimte. Vanuit de woonkamer bereikt u de moderne badkamer voorzien van een ligbad, douchehoek en een wastafel.

Eerste verdieping
Slaapkamer 6 is gelegen onder het schuine dak aan de achterzijde. Via een losse trap buiten aan de voorzijde van de woning, bereikt u de zolderberging.

Tuin
De tuin is voorzien van een overdekt terras achter de woning, een terras bij de kolk en een ruim houten tuinhuis met veranda en een aangebouwde berging.

Bijzonderheden
Bijzonderheden / resumé:
- mooi en rustig gelegen op een groot perceel aan een kolk onderaan de oude Zuiderzeedijk;
- de woning is de afgelopen jaren uitgebouwd en gemoderniseerd;
- de woning beschikt over een woonkamer met openslaande tuindeuren naar het overdekte terras;
- de woning beschikt over een ruime woonkeuken met zitkuil en houtkachel;
- de woning beschikt over 6 slaapkamers;
- de tuin beschikt over een tuinhuis met veranda en een berging;
- de woning is centraal gelegen op ca.15 autominuten verwijderd van de A6 richting Heerenveen / Lelystad en slechts ca. 60 autominuten verwijderd van de randstad.

Blankenham

Blankenham is een dorp dat valt onder de gemeente Steenwijkerland. Voorzieningen zoals scholen en winkels zijn aanwezig in de omliggende plaatsen, o.a. Blokzijl, Kuinre en Emmeloord. In het dorp is een dorpshuis aanwezig.

Blankenham ligt nabij nationaal park “Weeribben-Wieden” in Overijssel, het Kuinderbos in de Noordoostpolder en natuurgebied de “Rottige Meente” in Friesland. Binnen de natuurgebieden is veel te zien en te beleven. Er zijn volop wandel-, fiets- en vaarmogelijkheden.

Features

Asking price
€ 350,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,431
Listed since
6+ months
Kind of house
Bungalow, detached residential property (semi-bungalow)
Area
144 m² residential surface area / 1,330 m² plot surface area
Number of rooms
7 rooms (6 bedrooms)
Volume in cubic meters
528 m³
Energy label
C What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1980

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Kerkbuurt 8

€ 350,000 k.k.