• Sold under reservation

P.G. Ballingslaan 39 5531 XG Bladel Bladel Wilhelminalaan

Hightlighted features

  • 142 m² living area
  • 466 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Deze halfvrijstaande woning ligt op een prachtig, gewilde woonlocatie. De kavel is met 466 m2 erg royaal en de privacy in deze tuin is enorm. De ligging van het perceel is op het zuiden en via de achterzijde is er een eigen toegang tot het perceel en de vrij liggende garage. De woning is erg royaal, heeft 3 slaapkamers op de 1e verdieping. De 2e verdieping met vaste trap is royaal en beschikt over een 4e slaapkamer. Dit alles met de opmerking dat een nieuwe bewoner deze woning flink onder handen zal willen nemen om die weer volledig eigentijds te maken.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 1978,
- Perceel: 466 m2,
- Woonoppervlakte: 142 m2,
- Inhoud: 530 m3
- 4 slaapkamers,
- Vaste trap naar 2e verdieping,
- Vrij liggende grote garage,
- Achtertuin toegankelijk via de achterliggende weg,
- Energielabel definitief C.

Opm.: aanvaarding in overleg, vermoedelijk rond de jaarwisseling 2023/2024!

Begane grond
Via de entree kom je in de hal welke toegang geeft tot het toilet (hangend toilet, fonteintje, natuurlijke ontluchting, volledig betegeld), de meterkast (10 groepen), de woonkamer en de open hardhouten trap naar boven. De woonkamer heeft een L-vorm met een verdiept voorgedeelte en met uitzicht op groenvoorzieningen en de rondweg van Bladel. Deze weg ligt ver genoeg van de woning, zodat hier geen overlast door ontstaat. De vloer van de woonkamer is betegeld met een travertin vloer. De raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor voldoende lichtinval en een fraai uitzicht op de achtertuin. De keuken is eenvoudig, maar netjes en voorzien van een oven, afzuigkap, koelkast en keramische kookplaat. Achter de keuken, tevens de toegang tot deze woning via de achterzijde, bevindt zich de bijkeuken. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger en is een ingebouwde bergkast en wastafel aanwezig.

1e verdieping
Vanuit de hal heb je toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en opnieuw een open hardhouten trap naar de 2e verdieping. De drie slaapkamers zijn alle drie van een prima formaat, waarbij twee kamers groot genoemd mogen worden. De afwerking is vergelijkbaar met vloerbedekking, gestukte of schoon metselwerk wanden en houten plafonds.
De volledig betegelde badkamer is erg ruim met o.a. een bad, douche, wastafel, toilet. De ontluchting is mogelijk via een dakraam en voor voldoende lichtinval is een zijraam aanwezig.

2e verdieping
De 2e verdieping bestaat in feite uit drie afzonderlijke delen. Enerzijds de overloop met extra bergruimte achter een afgemaakt gedeelte onder de dakschuinte. De technische ruimte, waar nu de cv-ketel hangt, maar waar ook prima de wasmachine en droger zouden kunnen staan. Tenslotte is er hier een grote 4e slaapkamer aanwezig.

Garage
De vrij liggende garage ligt achter in de tuin en heeft zijn ontsluiting via de Bilderdijklaan. Vanuit deze straat heb je een alle mogelijkheid om het perceel te betreden. De garage is groot, uit spouw opgetrokken en voorzien van een platdak en kanteldeur.

Buitengebeuren
Zowel de voor- als achtertuin zijn nu volledig voorzien van gras. De mogelijkheden om hier en fantastische tuin aan te leggen zijn ruimschoots aanwezig. De tuin ligt op de zonnige zuidkant en wordt amper belemmerd qua zonvinval. Aan de voorkant zorgt een flinke tuin voor de nodige afstand tot het voetpad. Vervolgens zorgt een groenstrook voor een grote afstand tot de rondweg.

Opmerking:
De kandidaat-koper van deze woning moet rekening houden met flink wat moderniseringswerkzaamheden. De kavel, locatie en de ruimte in en rond de woning maken dat hier een object met grote potentie staat.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 449,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,162
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1978
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
142 m²
Other space inside the building
36 m²
External storage space
28 m²
Plot size
466 m²
Volume in cubic meters
530 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Partly double glazed and completely insulated
Heating
CH boiler
CH boiler
1995

Cadastral data

BLADEL G 2290
Cadastral map
Area
438 m²
Ownership situation
Full ownership
BLADEL G 3289
Area
28 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
253 m² (23 meter deep and 11 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Garage

Type of garage
Parking place and detached brick garage
Capacity
1 car

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

P.G. Ballingslaan 39

€ 449,000 k.k.