Rond Deel 10 5531 AH Bladel Bladel Bedrijventerrein De Beemd en Leemskuilen

Hightlighted features

  • 365 m² living area
  • 1,971 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

Dit fraaie landhuis ligt aan de rand van Bladel en tegelijkertijd amper een km van het levendige centrum. De woning is met ca. 1.300 m³ bijzonder groot en het geheel ligt op een prachtige kavel van bijna 2.000 m². Daarnaast is er een inpandige garage met carport, tuinkamer, zwembad en tuinhuis aanwezig. Deze woning is ideaal voor iemand met een beroep/praktijk aan huis. Ideaal voor de ZZP-er of voor diegenen die mantelzorg willen verlenen aan een naasten. Maar wellicht ziet u zelf nog andere mogelijkheden. Binnen de regels van het bestemmingsplan mag tevens nog een hal van 459m2 gebouwd worden!

Begane grond
Via een royale entree kom je de woning binnen. De vloer is voorzien van een mooie leisteen met vloerverwarming. Deze vloer loopt door over (nagenoeg) de hele benedenverdieping. De wanden zijn strak gestukt. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast (modern, veel groepen, krachtstroom), het toilet (hangend, volledig betegeld, fonteintje), een werkkamer en de kelder.

Vanuit de hal loop je door naar de royale woonkamer (ca. 42 m²) met een leistenen vloer met vloerverwarming. De ingebouwde gashaard geeft extra sfeer en warmte. Via de schuifdeur kom je in de achtergelegen tuinkamer. Ook deze is voorzien van een tegelvloer en een volledig glazen schuifwand waardoor je in de zomermaanden hier een prima overkapping hebt met volledig zicht op de tuin. In deze ruimte is een houtkachel, tv-aansluiting en ingebouwde speakers aanwezig.

Vanuit de woonkamer is er een semi open verbinding met de keuken, maar met de mogelijkheid om deze af te sluiten middels een dubbel schuifdeur. De keuken is, met ca. 35 m², een echte leefkeuken. De keuken staat in hoekopstelling en is voorzien van o.a. inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, stoomoven, vaatwasmachine en Quooker. Diverse apparatuur is de afgelopen periode vernieuwd. De keuken is verder afgewerkt met voldoende onder- en boven kastjes en een granieten werkblad. Vanuit de keuken is er toegang tot een royale kelderverdieping van ca. 20 m². Naast de keuken is er eveneens toegang tot een speelkamer. Deze speelkamer staat via een deur in verbinding met de eerdergenoemde werkkamer die vanuit de hal bereikbaar is. Deze is voorzien van wateraansluiting en afvoer, 2e meterkast. Hier is ook de waterontharder geplaatst en komt het (zakelijke) glasvezel binnen.

Achter de keuken ga je naar de aanbouw van de woning. In deze uitbouw is een waskamer met aansluiting voor de wasmachine en droger. Hier hangt de cv-ketel (NEFIT met 200 lt. boiler), de verdeler van de vloerverwarming en er is een kastenwand aanwezig. Daarnaast is er een 2e toilet op de begane verdieping en een volledig betegelde badkamer met bad, douche, wasbak in badmeubel

Hierachter ligt een 2e kantoorruimte (met 2e keuken) en kun je door naar de inpandige (voormalige) garage (nu in gebruik als salon) met nog een extra bijgebouwde garage (2013) met een elektronisch op afstand bedienbare overheaddeur. De voormalige garage is voorzien van een vaste pui met veel lichtinval en een loopdeur, tegelvloer met vloerverwarming en op de bovenverdieping van deze ruimte een bruin café c.q. mancave.

1e verdieping
Via een fraaie eikenhouten trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Op deze verdieping zijn maar liefst 5 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet (hangend toilet, fonteintje, mechanische ontluchting) aanwezig. De hele verdieping is voorzien van doorlopend laminaat.

De 5 slaapkamers zijn allen van een mooi formaat en voorzien van een laminaatvloer, aansluitingen voor warm/koud water en inbouwkasten. De wanden zijn gestukt en er is overal voldoende lichtinval. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel in badmeubel, design radiator en een uitgebreide stoomdouche cabine.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping welke als bergzolder in gebruik is. Hier hangt ook de unit van de Solar zonnepanelen en de stoomdouche.

Buitengebeuren
De woning heeft een royale voortuin waardoor de woning op een mooie afstand van de weg ligt. Deze afstand is passend bij de status van de woning. De inrit is groot genoeg om meerdere auto’s/voertuigen te kunnen parkeren op eigen terrein. Aan het einde van de inrit is een carport en totaal is er op dit perceel ca. 600 m² erfverharding aanwezig. De achtertuin is eveneens groot van formaat en netjes aangelegd. Hier is een zwembad met een doorsnee van 6.40 m (20 m²) aanwezig en een (buiten) toilet beschikbaar.

Bedrijfshal
Binnen de bestaande regels van het bestemmingsplan mag 40% van het perceel bebouwd worden. Met oog op de bestaande bebouwing mag dan nog een bedrijfshal gebouwd mogen worden van ca. 459m2. Op het einde van de fotoreeks kunt u enkele impressies vinden hoe zo'n hal mogelijk gesitueerd kan worden, hierbij is een hal ingetekend van ca 330m2. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u zich vrijblijvend laten informeren door ons kantoor.

Kenmerken:
- Cijfers:
Kavel 1971 m²,
Woonoppervlakte 365,
Inhoud woning 1300 m³.

- Isolatievoorzieningen:
Alle ramen voorzien van dubbel glas,
Dak-, spouw-, vloerisolatie,
Alle ramen voorzien van (elektrische) rolluiken,
Begane grond en 1e verdieping voorzien van vloerverwarming,
33 zonnepanelen met een opbrengst van totaal 10.725 kWh.
Resulteren in energielabel A (definitief).

- Kunststof kozijnen (draai/kiep functie) met dubbel glas.
- 5 slaapkamers op 1e verdieping.
- Er mag op deze kavel nog 400 m² (bedrijfsgebouw cat. 1-2) bijgebouwd mogen worden.

Samenvattend kunnen we stellen dat deze woning uniek is qua omvang en ligging. Beroep of bedrijf aan huis? Praktijkruimte? Kapsalon? Mantelzorg? Opslag voor de ZZP-er? Combinatie van diverse zaken? Welke wensen u ook heeft, op deze locatie zijn die uit te voeren in de bestaande bebouwing.

Deze brochure, de foto’s, de beschrijving, de plattegronden geven een indruk van de enorme ruimte die beschikbaar is, maar als er enige enthousiasme gewekt is met deze brochure, adviseren wij u een afspraak te maken zodat we dit object samen een keer kunnen bekijken.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 995,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,726
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2001
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
365 m²
Other space inside the building
50 m²
Exterior space attached to the building
26 m²
Plot size
1,971 m²
Volume in cubic meters
1,300 m³

Layout

Number of rooms
9 rooms (5 bedrooms)
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler

Cadastral data

BLADEL H 2604
Cadastral map
Area
1.971 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Attached brick garage, carport and parking place
Capacity
1 car

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Rond Deel 10

€ 995,000 k.k.