Marktstaete 27 5531 BR Bladel Bladel Centrum

Hightlighted features

  • 132 m² living area
  • 3 bedrooms
Map

Description

Ruim 4-kamer appartement met 2/3 slaapkamers, grote zolderverdieping en dakterras gelegen in het statige Marktstaete Bladel aan de kant van het Grindrahuis/Sniederslaan.

Het project Marktstaete is in 2011 ontwikkeld als een project waarin wonen, winkelen en uitgaan in één gebouw verenigd worden. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Een plek waar eten & drinken, werken en wonen op een gezellige manier samengaan. Een plek ook, waar het veilig wonen is. Waar het, ondanks de ligging midden in het centrum, rustig wonen is, mede vanwege de ligging van de dakterrassen aan de binnenzijde. Een locatie waar alle voorzieningen ‘om de hoek’ liggen. Waar ook zorgverlening mogelijk is. Kortom, een plek waar wonen genieten is.

Voorzieningen: de gehele begane grondlaag van Marktstaete is gereserveerd voor winkels, horecazaken, kantoren, en verschillende maatschappelijke diensten waaronder de bibliotheek. U vindt aan de Sniederslaan en aan de Beatrixlaan een entreepartij voor de woningen, ieder voorzien van een lift. Bovendien bevindt zich aan de Beatrixlaan de toegang tot de parkeergarage. De winkels en kantoren op de begane grond worden vanuit de Beatrixlaan bevoorraad via een overdekt laad-losstation. Dat is speciaal zo gemaakt om overlast naar de bovengelegen woningverdiepingen te voorkomen.

Eigen parkeerplaatsen: elke woning beschikt over een vaste, eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De parkeergarage is te bereiken via de Beatrixlaan. Indien u wilt is het (zo lang de voorraad strekt) mogelijk een tweede parkeerplaats te huren/kopen. De parkeergarage is alleen toegankelijk voor vaste parkeerders, die over een pasje beschikken. Dit pasje opent de garagedeur als u met de auto aankomt.

Berging: ook bevinden zich hier de bergingen van de woningen en een afgesloten ruimte die bestemd is voor de afvalcontainers van (alleen) de woningen. Ook zijn in de parkeergarage opstelplaatsen en oplaadpunten voor uw scootmobiel e/o uw elektrische fiets. Vanuit de parkeergarage zijn de twee trappenhuizen met liften toegankelijk. Om aan de strengste veiligheidseisen te voldoen, zijn er ook nog twee vluchttrappen aanwezig.

Veiligheid Wonen: in Marktstaete is er alles aan gedaan om het complex veilig te maken. De parkeergarage, de entreepartijen en de dakterrassen die toegang bieden tot de woningen, zijn alleen toegankelijk voor mensen die over een pasje beschikken. Vanuit uw appartement staat u middels een videofoon-verbinding in contact met mensen die bij u aanbellen. U beslist wie u toegang geeft tot het ‘binnen gebied’. Bij het ontwerp is uitgebreid aandacht besteed aan de brandveiligheid, ook in de parkeergarage. Bovendien zijn de woningen zo ontworpen dat ze zo goed mogelijk voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Marktstaete 27 te Bladel
Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping in het complex aan de zijde van de Gindrahuis/Sniederslaan. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot alle ruimtes van dit appartement op deze verdieping t.w.;
• Meterkast: 7 groepen

• Toilet: hangend toilet, halfhoog betegeld, fonteintje, mechanische ontluchting.

• Technische ruimte: hier bevindt zich de aansluiting voor wasmachine, droger, cv-ketel, luchtverversingsunit-unit. Daarnaast is er veel bergruimte.

• Badkamer: volledig betegelde badkamer met grote inloopdouche met regenfunctie, hangend toilet en dubbele wastafel.

• Slaapkamer 1: een royale slaapkamer met veel lichtinval. Deze slaapkamer bevindt zich aan de binnenzijde van het complex, dus een rustige slaapomgeving.

• Slaapkamer 2: een kleinere ruimte die gebruikt kan worden als logeerkamer, werkkamer of dergelijke. Ook deze ligt aan de binnenzijde.

• Woonkamer/keuken: gelegen aan de zijde van de Gindrahuis/Sniederslaan. De ligging kort bij de hoek van het complex aan de Sniederslaan maakt dat u een prachtig zicht hebt op de voortuin van het Gindrahuis en een gedeelte van de levendige Sniederslaan. De raampartijen en de loggia maakt dit een heerlijk licht appartement. Er ligt een laminaat vloer welke door het gehele appartement doorloopt. De hoekkeuken is voorzien van vaatwasser, RVS spoelbak, gas kookplaat, afzuigkap koelkast. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over het groen van de tuin van het Gindrahuis en de levendige Sniederslaan. Een fraaie houten trap geeft toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
• Hier bevindt zich een grote open ruimte welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden zoals slaapkamer, hobbykamer, thuiswerkplek. De kamer beschikt over een schuifpui en een dakkapel en is ruim 4.50m hoog.
• Dakterras: een werkelijk prachtig dakterras waar het goed toeven is gedurende de mooie dagen. Hier kan met meerdere mensen gezeten worden en een flinke tuintafel met stoelen c.q. lounge set is hier makkelijk te plaatsen.

Kelder:
• In de kelder heeft u:
o Een eigen parkeerplaats (no. 127),
o Een eigen berging (no. 27),
o Mogelijkheid voor het opladen /stallen van uw fiets.

Kenmerken:
• Bouwjaar 2011,
• Oppervlakte appartement: 132 m²
• Oppervlakte buitenruimte: 44 m²
• Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging (ca. 6 m2),
• Dakterras ca. 40 m2,
• Cv- en warmwatervoorziening middels combiketel,
• Het appartement is voorzien van optimale isolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en voldoende elektra-aansluitingen,
• De bewoner van een appartement dient rekening te houden met servicekosten voor het appartement (€239,25) en parkeergarage (€ 20,67). De servicekosten zijn o.a. voor de gezamenlijke huisvuil ophaaldienst, opstal-, brand- en glasverzekering, schoonmaak en klein onderhoud, tuinonderhoud, liftonderhoud en reservering groot onderhoud.

Kortom: houdt u van wonen in luxe, veiligheid en op een toplocatie? Dan bent u bij dit appartement aan het juiste adres! Een bezichtiging is zeker de moeite waard!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 479,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,629
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 259.92 per month

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2011
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
132 m²
Other space inside the building
6 m²
Exterior space attached to the building
44 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
450 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories
Located at
1st floor
Facilities
Elevator

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Energy efficient window and completely insulated
Heating
CH boiler

Exterior space

Location
In center
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Parking place

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 259.92 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Marktstaete 27

€ 479,000 k.k.