Franciscusberg 45 4611 MZ Bergen op Zoom Centrum

Hightlighted features

  • 84 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
NVM Open House Day

Saturday, September 30 from 11:00 AM to 3:00 PM

Description

Een vrijstaande maisonnette woning in een rustig appartementencomplex in het midden van de stad, gelegen op de 2e woonlaag met een balkon en een berging in de kelder. Het is een bijzondere combinatie en daarmee zeldzaam.

Via de Hoogstraat of de Schoolstraat is het riante binnenterrein te bereiken waar de entree van het gebouw ligt. De hal is met een elektrisch te bedienen deur toegankelijk. Hier hangen de brievenbussen en is de intercom geplaatst. Een afgesloten deur geeft verdere toegang het pand in. De vloeren zijn betegeld en de wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk. Er zijn 2 liften in het complex en natuurlijk een brede trap. Op de 2e verdieping leidt de corridor naar de galerij waar het huis aan ligt. Het staat werkelijk vrij van alle andere appartementen.

De hal heeft een nette en lichte natuursteen vloer en de spiltrap verbindt in huis de begane grond met de verdieping. In de hal is de meterkast die met 8 schakelautomaten en 2 aardlekschakelaars prima in orde is. Behalve de meterkast is er de videofoon, ruimte voor een garderobe en het zeer royale volledig betegelde toilet met een handwasbakje. Links vanuit de hal is de ruime en dichte keuken met dezelfde mooie en hygiënische natuursteenvloer en een moderne inrichting. Er is een aanrechtblok in hoekopstelling geplaatst, met vanille-kleurige kastjes met kersenhout en een mooi donker granieten blad. Ingebouwd zijn een 5-pits inductie kookplaat (Siemens) met een afzuigkap (Etna), een combi-magnetron (Siemens) en een vaatwasser (Samsung). De woonkamer ligt aan de andere kant van de entree en heeft ook dezelfde natuursteen vloer. Het is een lichte woonkamer, mede door het dakraam dat in het hoge dak is geplaatst, het zorgt voor een bijzondere lichtinval. Aan de woonkamer grenst het balkon dat vooral op het westen is gesitueerd. Het heeft zicht op de binnenplaats en de Peperbus. Door de ligging biedt het al rond de middag zon tot deze ondergaat.

De verdieping heeft een overloop van waaruit alle ruimtes te bereiken zijn. Er is een slaapkamer boven de woonkamer. Deze slaapkamer heeft heel ruimtelijk het hoge dak als plafond. Op de vloer ligt keurig laminaat en een losse trap komt via een luik uit op de zolder boven de badkamer. Dit is een handige bevloerde bergruimte met stahoogte. De badkamer zit tussen de beide slaapkamers en is helemaal betegeld. Er is een wastafelmeubel, een 2e toilet en een losse douchecabine met stoomfunctie. In de badkamer is ook de wasmachine- en drogeraansluiting aangebracht. Boven de keuken ligt de grote slaapkamer. Deze kamer heeft dezelfde laminaatvloer en een diepe vaste kastenwand met bergruimte onder de dakschuinte.

In de kelder is er een droge en eigen afsluitbare kelderbox voor het stallen van fietsen en dergelijke.

De ligging is rustig en centraal, je hebt niet het idee dat je midden in de stad woont. Het wonen in een appartementencomplex is geregeld met een Vereniging van Eigenaars. Deze is goed actief en wordt professioneel gevoerd. De maandelijkse bijdrage voor de VvE is momenteel €. 342,= inclusief een verrekenbaar voorschot in de stookkosten. Dit voorschot is begroot op circa €. 100,=. Het geheel wordt verwarmd middels blokverwarming. Voor het warm water is er een huurboiler die circa €. 28,= per kwartaal kost. Vanuit de VvE wordt het hele gebouw beheerd waaronder zaken als de opstalverzekering, reserveringen voor en planning van het buitenonderhoud, verlichten en schoonhouden van de algemene ruimtes, liftonderhoud en meer. Je hebt er dus zelf geen omkijken naar. Ideaal wonen dus!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 239,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,845
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 342.00 per month

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1977
Specific
Protected townscape or village view (permit needed for alterations)
Type of roof
Shed roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
84 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
328 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Steam cabin and toilet
Number of stories
3 stories
Located at
2nd floor
Facilities
Skylight, elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
Communal central heating
Hot water
Electrical boiler (rental)

Cadastral data

BERGEN OP ZOOM G 7078A
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Sheltered location and in center
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, public parking, parking garage and resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 342.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Franciscusberg 45

€ 239,000 k.k.